Ei poate ca nu sunt kiar atat de veninosi(cel putin cand sunt mai mici). Eu am fost muscat de ei si nu am patit nimic - e drept ca muscatura a cam durut (treaba cu muscatura e o povestioara foarte hazlie - eu nu stiam ca pestii astia sunt veninosi, am aflat mult mai tarziu - treaba se intampla prin liceu cand am avut o incercare nereusita de acvariu - fo 20l - si pt ca nu puteam sa am grija de el am hotarat sa salvez pestii si sa ii donez. Nici macar nu aveam minciog cu care sa iau pestii asa ca am hotarat sa iau pestii cu mana!!!!! Dupa cateva incercari nereusite - muscaturi alea alea - am hotarat sa vars acvariul in chiuveta ca sa pot sa iau pestii mai bine - alte muscaturi alea alea - moment in care eu am renuntzat saturat fiind de atatea muscaturi - noroc cu prietenu' caruia ii donam ca avea niste maini ceva mai butucanoase probabil si i-a prins el cu toata agitatzia de rigoare si cu tipetele de durere aferente).
PS: Pestii au fost luati din Obor si vanzatoru' nu m-a avertizat asupra "pericolului".