[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Jack
Forum Index » Profile for Jack » Messages posted by Jack
Nu este cumparata. Mi-a dat-o un prieten care a avut un terariu. Are cam 35 cm lungime (de fapt a avut fo 70 da am taiat-o ) Gasesti poza cu ea la mine in galerie.
Trebuie sa recunosc ca aveti mare .... da mare rabdare cu omu'... Ca sa intzelegi mai bine Florine - daca ar locui inca 10 oameni la tine in camera cum te-ai simtzi? Sa presupunem ca nu ai avea fereastra deskisa. Oare nu v-ati sufoca? Ca sa nu mai vorbim de mirosuri etc...
Multumesc de raspuns. Daca ies pestisorii o sa apelez la tine pt infuzori.
Mi-au depus ramirezii - pana aici au fost parinti buni - au pazit icrele - nu le-au mancat. Poate ma ajutati cu niste sfaturi daca imi ies pestisorii (modalitate de hranire,etc...).
Probabil ca ai dreptate - nu imi amintesc exact - senzatia este asemanatoare cu senzatia care o ai cand bagi mana intr-o tufa de urzici.(si de atunci si pana acum nu am mai vazut sau avut pesti de genul asta)
Ei poate ca nu sunt kiar atat de veninosi(cel putin cand sunt mai mici). Eu am fost muscat de ei si nu am patit nimic - e drept ca muscatura a cam durut (treaba cu muscatura e o povestioara foarte hazlie - eu nu stiam ca pestii astia sunt veninosi, am aflat mult mai tarziu - treaba se intampla prin liceu cand am avut o incercare nereusita de acvariu - fo 20l - si pt ca nu puteam sa am grija de el am hotarat sa salvez pestii si sa ii donez. Nici macar nu aveam minciog cu care sa iau pestii asa ca am hotarat sa iau pestii cu mana!!!!! Dupa cateva incercari nereusite - muscaturi alea alea - am hotarat sa vars acvariul in chiuveta ca sa pot sa iau pestii mai bine - alte muscaturi alea alea - moment in care eu am renuntzat saturat fiind de atatea muscaturi - noroc cu prietenu' caruia ii donam ca avea niste maini ceva mai butucanoase probabil si i-a prins el cu toata agitatzia de rigoare si cu tipetele de durere aferente).
PS: Pestii au fost luati din Obor si vanzatoru' nu m-a avertizat asupra "pericolului".
Buturuga este misto (motivul pt care nu am pus-o in acvariu este ca nu am avut in ce sa o fierb - si nici rabdarea necesara). Lineatusii - unul este galben - celalt este albastrui. As dori niste kribi la skimb.

Forum Index » Profile for Jack » Messages posted by Jack
Go to: