[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
urgent  XML
Forum Index » Schimburi
Author Message
manex
Member

IP:

ma confrunt cu o situatie disperata . am cumparat Micranthemum umbrosum (cred ca asta e) in spranta ca voi avea parte de o planta frumoasa. din pacate lumina oferita de mine nu a fost de ajuns si planta incepe sa se duca. vreau sa o dau la schimb cuiva care poate avea grija de ea si sa se bucure de ea. as dori la schimb orice planta care se preteaza a fi plantata in partea din fata a acvariului, insa sa aiba frunzele subtiri. cam pretentios sint. accept chiar si valisneria(pentru partea din spate). de fapt, accept aproape orice, in afara de cryptocoryne, ca asta am din belsug. as vrea daca se poate sa o rezolv azi, in jur de ora 17, 17 30 in zona militari, sau miine seara in jurul orei 20, 21, tot in aceasta zona. pina pe la 17 azi sint acasa asa ca puteti sa ma contactati aici sau la tel 0745750434. scuze de frazele alambicate, insa e urgent. multumesc.
[Yahoo!]
manex
Member

IP:

chiar nimeni? pentru cei cu acvarii mari, cind tundeti "iarba" de prin acvariu......poate va folositi voi mai mult de planta asta a mea.
[Yahoo!]
Jack
Member
[Avatar]

IP:

Tu de unde esti? M-ar interesa pe mine. Pot sa iti dau la skimb doar valisneria...

"All that we do is touched with ocean yet we remain on the shore of what we know." Richard Wilbur
manex
Member

IP:

e ok si valisneria, ca mi-e mila de biata planta. m-a pus naiba sa o cumpar. crezi ca o poti salva? stau in militari.
[Yahoo!]
manex
Member

IP:

rezolvat. rog inchiderea topicului
[Yahoo!]

Forum Index » Schimburi
Go to: