[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand acvariu - deshi prefer un upgrade...  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
Jack
Member
[Avatar]

IP:

Poze cu acvariul gasiti la mine in galerie. Dimensiuni 80x40x40 - cu intarituri. Capac facut de mine (destul de nereushit) cu 2 neoane oarecare. Il dau cu masa cu tot - care este de fapt o masa de televizor (aproape noua)+cateva pietre interesante+2 buturugi...
Doresc sa imi fac un acvariu mai mare(aprox 200l) cu un capac performant etc...
Astept oferte...

"All that we do is touched with ocean yet we remain on the shore of what we know." Richard Wilbur
giostana
Member

IP:

foarte fain.imi place cum l-ai aranjat.tare l-as mai lua eu,dar am o mare problema.stau cu chirie,si nu stiu cand ma da ala afara,si nici nu am suport und sa-l tin.
cu cat vrei sa-l dai?dai si suportul la el?
[Email]
b93dcr
Junior member

IP:

pune si u pretul ca sunt destul de interesat
[Email] [Yahoo!]
Jack
Member
[Avatar]

IP:

Il dau complet doar - adica cu masa cu tot - cu pesti, cu creveti, cu buturugi, cu pietre (mai putin piatra cu cochilia din centru - are valoare sentimentala). Cat despre pret - nu prea stiu cat sa cer - Masa este noua si am dat cam 1 milion pe ea, acvariul m-a costat vreo 800 000 lei + plante cumparate(nu prea am fost pe la intruniri - decat de cateva ori),buturugi,etc...In orice caz sub 300 RON nu il dau...

"All that we do is touched with ocean yet we remain on the shore of what we know." Richard Wilbur
jumbo
Member
[Avatar]

IP:

Mai e de actualitate oferta?

ride free
[WWW] [Yahoo!]
Jack
Member
[Avatar]

IP:

Mai este - fa o oferta...

Forum Index » Vanzari
Go to: