[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Jack
Forum Index » Profile for Jack » Messages posted by Jack
Uffff...pai eu ma gandeam sa il gauresc cat el este in folosintza (cu apa si cu pesti in el) - deci pana la urma il fac praf - mai bine abandonez ca nu vreau sa raman fara acvariu. Ma gandeam kiar ca e mai bine cu apa in el - astfel se mai absorb niste vibratii nedorite...
Stiu ca s-a mai discutat subiectul dar nu mai gasesc posturile. Am o mica intrebare : care sunt shansele cand voi gauri acvariul sa il fac praf? Si pt a evita catastrofa poate imi dati niste sfaturi utile...Multumesc!
Ma intereseaza unul din ei...eventual la skimb pot sa iti dau la skimb un mic ghem de cladophora...
Eventual pe una din ele dau un mic ghem de cladophora - cred ca asa ii spune...
Cumpar echinodorus rubin - varianta cu frunze subtiri sau cordifolius fluitans...sau - amandoua...
Hi hi hi hi - cred ca inseamna ceva de genul - "Casca okii ca e important!"
Ar fi frumos sa ajung pe acolo...dar...
Hi hi hi - pai conteaza - motivul pt care vreau sare in bucati cat mai mari este acela ca vreau sa imi fac o veioza din sare...am vazut pe la niste magazine - si nu am 2 milioane sa dau pe o veioza - si sper sa mi-o construiesc singur...
Baga si tu in acvariu cativa pestisori din speciile super super rezistente si o sa se cicleze mai bine acvariul si mai repede si o sa mai scapi si de probleme cu aerare si filtrare buna (filtre cu ceramica = excelente)...
Au din intamplare si sare grunjoasa mai mare - de dimensiunea bobului de fasole?
Faraonu' are dreptate - noaptea sunt vreo 20-25 grade celsius afara. Numai ca eu fac altceva - noaptea pun un ventilator in geam sa imi bage aer rece de afara - pana dimineatza (cam in fo 6 ore ) temperatura in camera ajunge la temperatura exterioara(aproape) - va dati seama ce racoare se face la mine fara aer conditionat? . Am facut kestia asta pt mine (pestii o duc bine pt ca am filtrare si aerare 24/24) deoarece in camera aveam pana si noaptea 29 grade celsius!!!!!
:-) Am sa te caut maine pe messenger...
Are cineva de dat/vandut un smoc de micranthemum?
Unu' la Craiova unu' la Bucuresti...coletarie nene...
Nu este nici un discomfort la 18 grade celsius. Este temperatura la care se calculeaza indicii de comfort termic din cate imi amintesc eu...

---------------------------------

pardon am spus o prostie...conform indicilor de comfort termic 18 grade celsius este temperatura ideala...

Lipit posturi consecutive.
Cum spuneam mai sus - s-a rezolvat prin abandon - adica am abandonat ideea...totusi sa iti dau o mica indrumare - gasesti niste super buturugi la magazinul de pesti din cora - si mi s-a parut ca au si preturi bune...
Kewl...mersi de raspuns...acum intrebarea de baza - cam cat costa?
Toate cele 3 culori sunt diferite...pt cei care nu vedeti diferenta solutia este simpla - bagati poza in Adobe Photoshop si luati cu "pipeta" culoarea si uitati-va la valori...Parca spunea ceva de test permanent...imi poate cineva explica - eu nu am mai folosit teste pana acum...
Poate o fi omu' cu soacra, nevasta etc...ca vad ca e destul de des cazul pe aici...
Se considera rezolvat cazul...prin abandon...

Forum Index » Profile for Jack » Messages posted by Jack
Go to: