Message |
|
Uffff...pai eu ma gandeam sa il gauresc cat el este in folosintza (cu apa si cu pesti in el) - deci pana la urma il fac praf - mai bine abandonez ca nu vreau sa raman fara acvariu. Ma gandeam kiar ca e mai bine cu apa in el - astfel se mai absorb niste vibratii nedorite...
|
 |
|
Stiu ca s-a mai discutat subiectul dar nu mai gasesc posturile. Am o mica intrebare : care sunt shansele cand voi gauri acvariul sa il fac praf? Si pt a evita catastrofa poate imi dati niste sfaturi utile...Multumesc!
|
 |
|
Ma intereseaza unul din ei...eventual la skimb pot sa iti dau la skimb un mic ghem de cladophora...
|
 |
|
Eventual pe una din ele dau un mic ghem de cladophora - cred ca asa ii spune...
|
 |
|
Cumpar echinodorus rubin - varianta cu frunze subtiri sau cordifolius fluitans...sau - amandoua...
|
 |
|
Hi hi hi hi - cred ca inseamna ceva de genul - "Casca okii ca e important!"
|
 |
|
Ar fi frumos sa ajung pe acolo...dar...
|
 |
|
Hi hi hi - pai conteaza - motivul pt care vreau sare in bucati cat mai mari este acela ca vreau sa imi fac o veioza din sare...am vazut pe la niste magazine - si nu am 2 milioane sa dau pe o veioza - si sper sa mi-o construiesc singur...
|
 |
|
Baga si tu in acvariu cativa pestisori din speciile super super rezistente si o sa se cicleze mai bine acvariul si mai repede si o sa mai scapi si de probleme cu aerare si filtrare buna (filtre cu ceramica = excelente)...
|
 |
|
Au din intamplare si sare grunjoasa mai mare - de dimensiunea bobului de fasole?
|
 |
|
Faraonu' are dreptate - noaptea sunt vreo 20-25 grade celsius afara. Numai ca eu fac altceva - noaptea pun un ventilator in geam sa imi bage aer rece de afara - pana dimineatza (cam in fo 6 ore ) temperatura in camera ajunge la temperatura exterioara(aproape) - va dati seama ce racoare se face la mine fara aer conditionat?  . Am facut kestia asta pt mine (pestii o duc bine pt ca am filtrare si aerare 24/24) deoarece in camera aveam pana si noaptea 29 grade celsius!!!!!
|
 |
|
:-) Am sa te caut maine pe messenger...
|
 |
|
Are cineva de dat/vandut un smoc de micranthemum?
|
 |
|
Unu' la Craiova unu' la Bucuresti...coletarie nene...
|
 |
|
Nu este nici un discomfort la 18 grade celsius. Este temperatura la care se calculeaza indicii de comfort termic din cate imi amintesc eu...
---------------------------------
pardon am spus o prostie...conform indicilor de comfort termic 18 grade celsius este temperatura ideala...
Lipit posturi consecutive.

|
 |
|
Cum spuneam mai sus - s-a rezolvat prin abandon - adica am abandonat ideea...totusi sa iti dau o mica indrumare - gasesti niste super buturugi la magazinul de pesti din cora - si mi s-a parut ca au si preturi bune...
|
 |
|
Kewl...mersi de raspuns...acum intrebarea de baza - cam cat costa?
|
 |
|
Toate cele 3 culori sunt diferite...pt cei care nu vedeti diferenta solutia este simpla - bagati poza in Adobe Photoshop si luati cu "pipeta" culoarea si uitati-va la valori...Parca spunea ceva de test permanent...imi poate cineva explica - eu nu am mai folosit teste pana acum...
|
 |
|
Poate o fi omu' cu soacra, nevasta etc...ca vad ca e destul de des cazul pe aici...
|
 |
|
Se considera rezolvat cazul...prin abandon...
|
 |
|