[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
dezastru dupa concediu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
sv_costin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

din pacate am pierdut toti pestii in urma unei nesabuinte.
pe la jumatatea concediului am rugat pe cineva sa schimbe ceva apa din acvariu, fara a specifica sa-l umple. astfel golul lasat + cel rezultat in urma evaporarii au facut ca sonda de ph sa ramana in afara apei . ph controllerul a bagat co2 pana a golit butelia de 6 l umpluta prin noiembrie.
asa s-a dus o pereche de sajica + vreo 30 de pui maricei, 6 cory , 2 ancistrusi .

RIP .
O lectie invatata dur.

Tomk
Member
[Avatar]

IP:

Mare pacat!
spyke91
Junior member

IP:

naspa rau.
stefanp
Moderator

IP:

E intr-adevar o pierdere mare.
Am patit si eu sa-mi "gazez" vietuitoarele, tot plecat fiind, doar ca in cazul meu a cedat reductorul ...

Fruntea sus!

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
severum777
Senior member
[Avatar]

IP:

Si mie mi s-a intamplat sa-mi moara ciclidele dupa ce am reciclat acvariul
sv_costin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

desi voiam sa scap de sajica, pentru ca sapau in manado pana la sticla, as fi vrut sa-i dau cuiva , mai ales ca erau pereche adulta cu doua depuneri reusite la activ si aratau superb.. puii erau si ei deja niste copii in miniatura ale parintilor .
ma gandescc sa dau restart si sa iau doar o pereche de ramirezi si cory, eventual niste neoni rosii.
stiti vreo sursa buna de ramirezi ? ca ce vad in hornbach sau maxipet sigur moare in pria saptamana.
sv_costin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

ma pregatesc de restart.
o sa umblu si pe la filtrare in sensul ca o sa gauresc standul si o sa micsorez traseul furtunelor de la canistre.

am cumparat deja aquabasis si manado, am reumplut butelia de co2. voi fertiliza cu vimi all red sa vad cum merge.
din plantele vechi as renunta la un anubias care a crescut prea mare pentru acvariul meu si ocupa un sfert, la fel si la un echinodorus .(daca le vrea cineva de prin Bucuresti http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/35726.page#p310333

inca nu m-am hotarat la fauna. inclin catre un card de tetra si cativa cory. ramirezi nu am vazut pe nicaieri intr-o stare de sanatate satisfacatoare. sugestiile sunt binevenite.
sv_costin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

am ramas surprins de cat de mari au fost radacinile plantelor si m-am convins ca nu a fost o greseala decizia de a ramane tot cu manado ca substrat.
image
vali71
Junior member

IP:

Salut , ai putea sa incerci pentru pesti la pet shopul Coralys din Drumul Taberei, au deschis inclusiv duminica.
O zi buna!
Tomk
Member
[Avatar]

IP:

Si eu iti recomand tot Petshopul din Drumul Taberei ,si eu cumpar pesti de acolo.
stefanp
Moderator

IP:

Multa lume blameaza manado...n-am fost de acord cu ei, mai ales ca l-am folosit.
E drept, e usor si mai greu de plantat, nu e cel mai bun pentru aquascaping (pentur facut dealuri, vai samd... desi cu putin efort, se pot face si astea).

Insa pentru radacinile plantelor, e un substrat bun!

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
sv_costin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

oricum daca nu ma insel, asta scos acum era cumparat de la tine.. a tinut ceva timp, dar parca se macinase prea rau si se umpluse cu prea multe cochilii de melci de pe timpul cand hraneam in exces.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: