[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sorinhc
Forum Index » Profile for sorinhc » Messages posted by sorinhc

De vanzare AROWANA cu varsta de pana in 2 ani. Dimiensiunea pestelui este de aprox 30 cm.

Calitatea pozelor si a clipurilor din pacate nu este una prea buna. Doar sa o vedeti in ansamblu si ca se hraneste ok.

Nu trimit in tara, doar Bucuresti cu ridicare personala in Zona Mariott/Monitorul Oficial (seara sau in weekend).

Contact doar pe tel/sms/Viber/(nu folosesc Watsapp): 0723039953

Pret 400 ron.

Poze:

image
image
image

Clipuri:

https://streamable.com/3bopp
https://streamable.com/hu7gu
https://streamable.com/sw3a3
Buna ziua,

Doresc sa achizitionez acvariu si stand de urmatoarele dimensiuni:

* 150x50x50 cm
* 170x50x50 cm

sau variatiuni pe aceste dimensiuni. Se poate si doar baziul dar sa fie in dimensiunile de mai sus +-. DOAR BUCURESTI sau inprejurimi.

Contact si adresa de email pt poze: sorinhc@yahoo.com

Inclusiv firme sau perosoane care fac la comanda.

Multumesc,

Sorin
Anunt valabil !
Cum spune si titlul cumpar pereche Scalar - doar Bucuresti. Oferte pe PM va rog.

Multumesc,
Porcu wrote:EIti mai poti face o instalatie de schimbat apa automat, reglabil, sa schimbe la fiecare acvariu x litri/zi. Poti economisi mult timp.

Acum ai sa neglijezi acest aspect dar este foarte important ! Dupa cum a spus colegul nostru economisesti mult timp si mult efort.
sami_curpas wrote: Singura necunosctua este: se lipeste poxilina pe plasticul tau, sau nu?

In nici un caz necunoscuta pt ca este folosita si pt astfel de tevi.
Ce parere aveti despre etansarea cu Poxilina (la extgerior deoarece este daunatoare mediului acvatic)?
clauss wrote:
image

Poti sa ne spui ce dimensiuni au aceste piese?
Eu zic sa mergi pe filtru cel mare. Daca o sa ai probleme datorate curentului de apa invelesti teava (cea cu gauri pe unde iese apa din filtru) partial sau total cu un burete nu foarte fin dar nici foarte grosier si ai rezolvat problema.

Ce altceva mi-ati mai recomanda, din punct de vedere al hardware-ului ?

Un filtru rapid (nu trebuie ceva sofisticat) + neaparat pe admisie sa pui un burete (vei folosi canistra in mod eficient si umblii mai rar la ea). In rest succes si nu uita multa "maculatura" in materie de discusi citita inainte de a te apuca de treaba.
yonutzzz_92 wrote: mi s-a propus sa cresc specii mai rare la noi (lucru la care nu m-am gandit, dar suna bine, pot sa iau un peste "rar" cu 50lei, si sa vand puiul cu 4-5 lei si sigur voi avea clienti)

Din pacate de multe ori specii rare = foarte greu de inmultit (dar nu imposibil).
Cati cm au pestanii? Scalarii o sa devina o problema dupa ce depun (ai sa vezi cat de violenti o sa fie). Cam multi pesti acolo avand in vedere ca ai si acel decor care mai ia din cei 120l. Cu o filtrare buna si schimburi dese ai sa faci fata.
Fa un tratament cu sare amare foarte urgent si poate scapa. Sincer nu mai stiu exact dozajul.
Cat vrei pe acvariu? Astept raspuns pe pm.
anka1968 wrote:voi reveni cu posibilele stocuri si poze in cateva zile

Asteptam pozele.
Daca nu mai vrea ma bag eu(ma contactezi pe pm).
Cum spune si anuntul cumpar pereche scalar diamant care a mai depus. Relatii pe pm.

Multumesc,
Cumpar filtru extern exclus Tetratec pt. un acvariu de 250 L.

Multumesc,
Curentul de apa se rezolva destul de usor si anume pui un burete pe teava. Poti sa incerci si cu o bucata de furtun/tub cu gauri.
Astazi cand am deschis capacul domnul crustaceu era pe o planta plutitoare facea plaja la neon. A luat si el o pauza de stat in apa si uite asa am tras o sperietura crezand ca a murit. Traieste si e sanatos tun, oricum ciudat comportament.
Singurul loc unde nu am acvarii este dormitorul deoarece nu prea suport zbototul de pompa/filtru. M-ar interesa foarte mult sa aflu daca voi aveti si cum anume face-ti sa reduceti zgomotul. Cum pot micsora nivelul de zgomot al filtrul extern (canistra)? Daca izolez sertarul standului in care se afla canistra voi reduce zgomotul? Cu ce pot face izolarea fonica? Pompe/filtere foarte silentioase? (ex. de la JBL pompa de aer ProSilence)
Apreciez orice raspuns.

Multumesc,

Forum Index » Profile for sorinhc » Messages posted by sorinhc
Go to: