[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: johnny
Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Am regenerat purigenul pentru a doua oara si vad ca inca mai presteaza servicii ,arata destul de bine.Am reusit si cu programarea extensiei,acuma am 10 iesiri complet individuale .Controleaza incepand de la lumini ,temperatura si temporizeaza ventilatoarele de la capac si dulap cu filtre,uv,moonlight.etc Super multumit de el.
Da filtrele .
Vreau sa incep sa ma apuc incet incet sa trec la sump .Am masurat si dimensiunea va fi 1200 lungime 480 latime si 4300 inaltime atat imi permite locul .Astept ceva sfaturi ce grosime sa fie stica ,compartimentari etc.As vrea sa pot sa folosesc si denitratul de la seachem 15 litri la picatura.
Da merci frumos,nu mi-am dat seama
Imi scazuse debitul dstul de mult la un filtru eheim si avand peste un an si ceva de cand nu l-am spalat,am reusit si am facut cateva poze sa se vada ce era in el
Am montat si extinderea ,mai am de cablat ceva fire si gata.
Avand nevoie de inca 3 relee programabile pentru acvariu si fiind multumit de cum presteaza automatul programabil Mitshubishi.Am achizitionat un modul de extindere de 4 relee ca sa suplimentez iesirile .
Salata verde si cu oua merge..
Un filmulet mai vechi cand mi a depus arowana .
Stiu am alte oportunitatii Copii Poate anul asta il schimb,oricum nu ma asteptam sa creasca atata Arowana.
Si doua poze cu arowana, sa facut mare bestia.
Vand priza programabila 4 individuale ,programabile usb.Factura si inca mai are garantie peste un an.Aproape noua.
De ce nu ai pus sa intre turul in canistre apoi in filtru ,va merge pompa mai usor.
Te-ai miscat destu de repede sa le umpli Sa le folosesti cu placere.Debitul a scazut intradevar posibil si din cauza filtrului ,nu este asa puternica pompa filtrului ca cea externa.
Priza programabila 4 individuale pe port usb ,mai are garantie un an si ,factura .100 roni.
Vand doua rezervoare inox legate de 12 litri bucata ,sunt gata de folosire inclus legatrurile si robineti plastic.mai multe informati pe pe PM
Da sunt montate pe retur de la canistra.Eu unul sunt super muntumit de Matrix.
Pompele sunt externe si sunt in afara canistrelor.
Eu am pus jos biobool circa doua randuri si pompa am eheim 2000 compact plus si un eheim 1250 si face fata cu brio

Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Go to: