[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: johnny
Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Neavand somn ma uitam la acvariu si mi sa parut apa foarte tulbure,dimineata pe la ora 5 .Si mi sa parut ceva ciudat in bazin ceva foarte portocaliu.Surpriza arowana a depus oua ,ceva foarte portocali si mai mari mari ca boaba de mazare .Sigur nefertile ,dar am tas 2 zile cu apa foarte laptoasa.Am reusit un filmulet o sal postez.
Am achizitionat si cablul de programare si dvd complet ,de acuma voi prorama eu automatul Mitshubishi.
La ce bani ne duce .
Cu sumpul si overflow am avut ceva probleme O sa va tin la curent,va fi ceva mult mai profi .Dar va fii spre luna august proiectul.
Vand priza programabila usb aproare noua cu garantie si factura,cea mica nu este valabila
Am luat unul de 420w Mai am inca un UPS.Pe asta il folosesc decat la cele 2 eheim si la fluval max 100watii au.Lam luat de la praktiker si am dat 670 roni bateriile le aveam ,am trei panasonic de 25amperi bucata.
o poza
Am avut ceva caderi de tensiune ,zilele astea si mia cazut un Ups care imi tinea in viata filtrele.Am fost si mi-am luat un ups cyber power azi ,am auzit ca sunt destul de bune.Ups vechi sa ales praful de el nu merge reparat este placa de baza praf.
Sa imi ajunga acasa si voi pune si poze
Sumpul a fost lipit ,si luni sau marti astept sa vina sa lipeasca overflow.
Am vazut la cineva si mia placut mult de tot Stiu ca ar merge pe teava de 25mm in jur de 6000 litri ,voi merge cu o pompa de 5000 litri .
Am montat arduino merge super tare ,folosesc un led de 10w ca rasarit ,apus si seara merg cu el moonlight la minim Am vb si trec si eu la sump,am luat dimensiuni si am dat comanda la el .Voi merge pe bean animal tevi de 25 mm ,sper sa faca fata .Sau sa merg cu 32 pe tevi ,pieptanul va fi din sticla
Deoarece nu imi mai sunt folositoare se da o priza programabila pe usb inca mai are garantie peste un an si ceva,si o priza simpla .Cea pe usb 110roni si cea simpla 10 roni.
Si eu folosesc produsele seachem,mie mi sa rupt saculetul jos de la purigen cand scoteam sa spal filtrul si am pierdut totul sa dus in cada. Eu la acvriul de 640 litri mergeam in ultimile luni cu doua cuti de purigen .Merita banutii
Salut Marian poate ne spui si noua ceva de filtru Sunt curios cum tia iesit.
Si doua poze proaspete la un schimb de apa azi,una cu retururile de la filtre si una ca arowana.
Am luat de la cineva niste leduri de 10w cree albe .Am comandat sa imi fac un rasarit si un apus de soare cu ele ,si noaptea sa ma folosesc scazand intensitatea la minim de moon light.Merg pe arduino Luni sau marti voi lua montajul.
Pai vezi daca este pompa care merge la exterior ,unele isi fac racire in apa altele nu. Eu am mers cu cele de exterior ca sa nu imi ocupe loc in bazin. .Si cu sump nu am vrut.
Da poate sa puna bureti la intrare,eu nu am de peste 2 ani si merge super ok si nu mi sa colmatat deloc .
Mai bine umpli un rezervor cu bureti si bioboll,iti spun ceva eu am renuntat la filtrarea mecanica si nu sunt colmatate materialele si am si pesti mizerabili.

Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Go to: