[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: johnny
Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Am fost sa vad cum mai progreseza traba cu sumpul azi.Sticla taiat si cantuita astepta sa fie lipita ,azi se apuca de el.pompa statea in cutie .Mie mi se pare destul de mare ,mai ales teava de retur.Sa nu mai zic de fitingaraia de 40mm si de robinet.Enorm de groase
Da merci frumos ,pentru alti colegi se gaseste 3 la set in CORA la 15.5 lei.
Multumesc mult ,oricum imi va prinde bine cand va trebui sa gauresc bazinul.Am de gand sa golesc bazinul jumatate si sa scot pestani in butoi.Sa se mai recreeze si ei.
Saraca se cam murdarise si nu putea sa se spele pe spate ,asa ca am ajutat-o eu
Nu am incercat inca ,dar voi incerca data viitoare
La sters cu prosopul..
Si o poza cu Arowana la baita
Multumesc
De unde luam si noi plasa ca sa facem saculeti pentru material filtrant ,sump
Mi sa dat comanda la sticla pentru sump,a fost cumparata una din pompe Jebao AC 8000,fitingaraia a fost si ea achizitionata .Cutia interioara si piptanele sunt date la facut.Sper ca sa termin saptamana asta cu el.Miam luat si extrudatul pentru sump.
Am fost si mi-am luat carota si suport, Multumesc pentru ajutor colegilor Sper ca spre sfarsitul saptamani sa il definitivez.
Mai inainte mia plecat si fratiorul 2080 sa mai curete apele si la alti colegi,Mai am momentan doua canistre de 2x19 litri si 2x12 litri si un fx5 care presteaza la bazin cu doua pompe externe de 1000 litri .Inca nu sunt probleme.
Haide ca sunt stramtorat sa fac sumpul destul de repede,azi vine cineva si pentru al doilea filtru .Si vreau ca saptamana asta sa il termin si sa dau si gauri in bazin Sper sa termin ce miam propus,
Da merci de ajutor, Eu trec la sump din motiv ca a inceput fata mica sa imi traga de furtune si de buteli Si singura treaba sa le bag pe toate ,este in sump.
A venit vremea si chiar si timpul sa schimb filtrarea Voi merge pe bean animal 3 tevi de 40mm,cutie interna si externa.Voi da gauri in bazin lateral dreapta ,cum are colegul nostru Koala.Sumpul va fii din sticla de 8mm cantuita si va avea aproximativ 240 litri.De luni sper sa incep sa imi dau drumul la comanda de tevii,robineti si ce mai trebui.Am renuntat azi la un filtru 2080 si apoi voi renunta si la restul ,treptat in timp ce progresez cu sumpul.
In urma curateinei prin casa am gasit un controller gsm cumparat de mine nou ,nefolosit are 4 intrari si 8 iesiri.Am si documentaia la el de programare,se poate face cu el automatizari ,alarma etc.
Cu Dragos am vb si mia spus ca ma ajuta ,asta fiind anul trecut cand am vrut sa fac sump dar din motive am renuntat.
Se poate da gauri pentru overflow in bazin gata facut ,dar sa nu scoatem toata apa .Am de gand sa dau si eu gauri pe lateral. Cine pe forum ma poate ajuta cu gauri la bazin.
Sincer nu credeam ca se va dezvolta asa repede.Am de gand sa schimb bazinul ,dar mie teama ca o sa mai aman . Alte prioritati momentan
Dupa un scandat cu chitala sa ales arowana cu 3 solzi lipsa ,imi pare rau ca nu am pus ceva langa ei ca o comparatie .Cel mare are5 cm si cei doi 3.5cm

Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Go to: