[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: johnny
Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Am reusit de montat cutiile de la overflow,si de gaurit bazinul .
Multumesc mult de sfaturi ,chiar sunt binevenite.Am sa tin cont sa fie umed mereu si rabdare .Maine voi posta cum mam descurcat Eventual o filmare.
Mia ajuns acasa sumpul ,cutiile de overflow,fitingaraia De maine ma apuc de gaurit bazinul Sper sa iasa bine
Sa faca treba buna in bazin ,material filtrant super bun.
O poza cu sumpul si cutia interna.
Mama ce de munca depusa. Super tare .
Verisoarele.
Da asa este.Si o poza cu stocul.
Azi am fost si am mai luat una de 8000 litri AC.O voi tine de rezerva.
Am fost si miam vazut sumpul live ,arata bine .Cutia interioara este gata din acrilat negru cu tot cu pieptane de 10mm cu 5mm Se lucreaza la cutia exterioara .Si dca tot am fost miam luat pompa sa ma joc cu ea,Intradevar are ceva debit Cealata de rezerva va fi tot de 8000 litri.
Deci trebui sa avem cate doua din fiecare.
Multumesc frumos Domnul Koala
Am fost azi si mi-am mai luat niste fitingaraie de 20mm.Vreu sa dau din retur la pompa doua plecari una la chiller si una la uv.Ma gandsc ca nu mai are rost sa mai bag doua pompe separate.Oricum mai vreau sa imi iau o pompa jebaoAC de 10000.Sunt aranjate in mare in poza .
Peste 7-8 zile am de dat 2 incalzitoare externe hydor 300w bucata,inca mai au garantie.Detali pm pret
Acum cateva zile mia inghitit Arowana o ventuza de la pompa de valuri si azi a reusit si a dat-o afara.
Buna shaorma cu detoate
Pai ce cantitate de matrix ai luat ?
Ai avut ceva emotii sa inteleg la prima umplere Poze asteptam.
Nu am debit suficient pe 32 din cauza inaltimi mica intre luciul apei si sump

Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Go to: