[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
MACROPODUS OPERCULARIS  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
simpfzoli
Membru de baza

IP:

In urma cu vreo 3 luni am inceput sa reproduc macropodus opercularis . Sa fiu sigur ca treaba va merge am scos 4 perechi cu gindul ca o pereche va scoate cca 50-70 de pui.Dar m-am inselat amarnic , cred ca in momentul de fata am cu mult peste 500 de bucati. inmultirea este relativ usoara asemanatoare cu betta sau gurami.
Intrun acvariu se pun cca 15 cm apa citeva plante de suprafata si in rest se descurca pestii. e chiar usor.
Daca cineva vrea sa incerce ajut cu mare placere .
[WWW] [Yahoo!]
adi_saba
Junior member
[Avatar]

IP:

dupa ce am citit postul tau..m-a apucat nostalgia. Macrpdus opercularis este un peste superb s totodata primii pesti inmultiti de mine . Cred ca o sa imi achizitionez p pereche, de dragul vremurilor trecute
simpfzoli
Membru de baza

IP:

poi daca crezi .... eu am cam 500 de exemplare mature
[WWW] [Yahoo!]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

simpfzoli: Sunt chiar superbi acesti pesti. Se pot tine si cu alt fel de pesti? Ne poti da cateva detalii? Am un net de doamne ajuta, il las 5 min sa incarce acest site. Ti-as fi recunoscator daca ne-ai da cateva detalii cu privire la ei. Hrana, dimensiuni, agresivitate, toate cele. Ca sa imi fac o ideea. As cumpara o pereche, alaturi de un banc de neoni, intr-un acvariu de 200 de litri.

Mersi!

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
simpfzoli
Membru de baza

IP:

sunt pesti destul de pasnici la fel ca si gourami. dimensiunile lor pot ajunge la 10 12 cm. masculul are coada mai alungita. eu i tin si reproduc la 22 24 grade. initial am adus veo 50 de bucati din care cca 40 am vandut. am ramasa cu vreo 10 buc si am incercat sai reproduc. se inmultesc foarte usor. puii cresc foarte repede iar despre hrana pot s spun ca maninca ori ce. de la granule la hrana congelata. am pus in acvariul lor citiva puiuti de ancistrus pe care o vreme i tot fugareau dar dupa u timp sau lictisit de ei.
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Anabantidae
Go to: