| Message |
|
|
Am fost si mi-am mai luat un robinet ,sa reglez mai usor overflow.  Trebuia de la inceput sa fac asa dar am neglijat un pic  Cu ocazia asta vreau sai multumesc de ajutor si de sfaturi lui Kirucd  .Si la toti colegi de pe forum de ajutor.
|
 |
|
|
Asa am facut dar am avut abitie sa pun separat matrixul de restul,un lucru destul de chinuitor si cu dureri de spate
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Am facut o poza cand adunam si separam matrix ,micromec ,siporax si ceva roca vulcanica din butelia de 19 litri .Poza facuta in cada
|
 |
|
|
Deci este ok ,Nu stiam si am ramas un pic pe ganduri  Merci de ajutor.
|
 |
|
|
Deja a inceput sa se limpezezsca apa in bazin,intradevar se vede diferenata  .Ce am observat ca se evapora apa cam multa.Este ceva normal?
|
 |
|
|
Am mai luat golit o butelie si cu ocazia asta mi am luat si un incalzitor  si lam bagat in sump ,ca am renuntat la cele extene
|
 |
|
|
Da multumit  Ce am facut gresala si am vb ,trebuia sa mai iau un robinet  .Dar se va rezolva treaba .Am vazut treaba cu furtun intre pompa si teava .Oricum au ramas chesti de finete  Merci de sfaturi
|
 |
|
|
|
O poza cu sumpul ,se lucra la reglaj camera pompei,Una cu cutia overflow extena
|
 |
|
|
Am reusit si am izolat vibratia pompei,lovea de coltul stativului al acvariului.Merge ok overflowul.Multumit ca am scapat de tevi,pompe,furtune si mataraee..  .Am facut probe cu el gen dca se opreste curentul ,merge super ok .
|
 |
|
|
|
Am reusit sa dau drumul la sump.Forte dezamagit de zgomotul pompei.
|
 |
|
|
|
Da va voi tine la curent ,va veni in jur de ora 18.De mers trebui sa mearga ,am mai vazut si merg bine.Valva de sens este buna sa nu imi goleasca aoa din UV si Chiller daca cade curentul.Oricum am doua UPS.
|
 |
|
|
Am terminat azi cu pvc si la retur ,am bagat apa in sump si materialul filtrant din butoi .Maine dau drumul la tot
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Am reusit sa bag sumpul pe pozitie,cam dificil nu aveam loc  .Tevile de la bean animal lipite marea majoritate.Mai am returul de facut .poate maine dau drumul la el
|
 |
|
|
La cat timp sa bagam apa pe tevi daca lipin cu tangit.
|
 |
|
|
Mai este valabila decat una.
|
 |
|
|
|
Doua bucati pompe valuri tunze6015.100 lei bucata.
|
 |
|
|
Da asa pare  Vedem cum o sa mearga ,vineri sper sa definitivez treaba  Este mai ingusta din motiv estetic ,dar este lata si inalta
|
 |
|
|
Am scapat de stres  Interiorul si exteriorul lipit cu jbl haru,SI m bagat deja apa in bazin.
|
 |
|
|