[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: johnny
Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Merci asteptam sa il vedem pe al tau populat cu pesti
Si inca doua..
Si cateva poze facute mai devreme un pic
Am reusit si am lipit doua straifuri pe lungime la sump ,cu aceasta ocazie am pus niste plexiglas si am mai astupat sumpul.Se evaporat destul de mult ,pana la urma mia iesit dimesiunea la sump 130 lungime cu 48 latime si 45 inaltime destul de incapator.Am reusit si mi-am montat si tevaraia la supraplin ,poate va fii nevoie de ea.Am facut probe la sump sa opresc pompa si nu ajunge apa pana la supraplin .
Sau schimb cu diverese ,oferte PM
250 lei
O vand deoarece nu o mai folosesc ,am folosit-o la schimb de apa .
Pompa booster nu pre folosita ,am luat-o eu de noua.
Doua incalzitoare externe Hydor 300w 150 lei bucata
Ce am observat la ele ,dupa ce le-am scos din functie mia scazut temperatura in bazin cu aproape 1 grad.Nu stiu daca ati observat dar incalzesc apa.
Ee am avut doua eheim 2080 si nu am curatat niciodata furtunele si au mers super ok.
Am reusit si am rezolvat cu galagia pompei ,am pus o bucata de furtun dupa pompa .Si mi- am luat pana la urma o pompa dc9000,initial asa am vrut sa merg de la inceput.Ainceput sa mearga bine treaba cu sumpul .Desi am avut cateva zile care am fost dezamagit Mai este cate ceva de bibilit dar am timp.
Valabil.
Multumesc se poate inchide anuntul.
Cumpar senzor nivel apa pt sump doua bucati,astept pm
De unde luam senzori de nivel la un pret mai mic,am si eu nevoie de 2 bucatii.Sau cine are imi poate da un Pm
Si un filmulet cum sa dat gaura bazin
Am inteles ,deci este normal
Pompa eheim 1250 folosita ,merge impecabil.150 lei

Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Go to: