[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: xenon
Forum Index » Profile for xenon » Messages posted by xenon
narcis wrote:Salut xr1140. Ma gandeam sa iti zic "bine ai venit", dar cred ca nu-si mai are rostul, ai deja vreo 2 ani pe forum. O sa te rog sa-ti deschizi un jurnal in alta parte, stii tu, aici doar ne prezentam si atat, ne-ar f si noua si tie mai usor .

Sau ar fi o idee buna sa roage un administrator sa mute topicul la aquascaping sa isi continue jurnalul acolo.
In rest am urmarit evolutia acvariului in aceste 2 pagini,foarte frumos,un colt de natura.Nu am decat sa te felicit .
Frumos acvariul,si este bine ca ai avut ambitia sa incepi cu discusi si sa ii mentii frumosi si sanatosi.
Bine ai venit!
Buna Dana!
Bine ai venit!
Pai daca ai co2 nu ai de ce tine pompa de aer,din cate stiu scade din concentratia co2-ului,probabil acesta e si motivul culorii verzi din tester.
Practic nu ai de ce sa iti faci griji deoarece o sa iti dai seama cand naste.O sa stea intr-un colt,eventual v-a cauta un loc unde sa elibereze pusorii.Si in plus ceilalti pesti v-or sta la rand la fundul ei pentru ca stiu ca vine o gustarica.Cand ai astfel de comportament prin acvariu o pui in maternitate,ridici temperatura putin si astepti.In maternitate ar fi indicat sa tii ceva plante mai dese eventual si cateva de suprafata,daca nu ai lasa sa pluteasca ceva ca sa nu isi manance proprii pui.Mie unul imi place foarte mult sa cresc pui de guppy.Diversitatea culorilor este nelimitata.
Numai bine si succes cu puisorii!
Mai asteptam si niste poze sa ne minunam de binefacerea co2-ului .Si intr-adevar stefan are dreptate,plantele fac fotosinteza doar cand e lumina.Nu stiu daca ai ceva un robinet in care sa opresti aditia pe timp de noapte,ar fi bine deoarece consumi co2 degeaba si cred ca nici pestisorilor nu le plac variatiile de PH.Cred.Daca nu e asa corectati-ma .
Il ciupeste de cochilie si daca il mai prinde de partea carnoasa,dar pana acum nu vad nici o leziune pe melc .
Ma bucur ca va place! Iti trebuie mult timp sa il inveti asa si probabil multa rabdare din partea amandurora
Intr-un acvariu comunitar e greu de tinut betta.Nu doar din cauza temperaturii,dar de exemplu sunt unii vivipari agresivi si il ciupesc plus ca valurile de la filtru vor fi mult prea puternice si v-a fi aruncat de ici colo.Betta este un peste mai "comod" sa zic asa,nu este cel mai activ dintre pesti si valurile il obliga practic sa fie mai activ decat ii este lui bine.
Arata bine,totusi nu inteleg de ce nu merge mossul.Incearca si tu cu un alt tip de moss.
Sa stii ca iti fur toate pozele .Si acel rosu speechless!
Da intr-adevar arata bine,mie mi se pare foarte tare,probabil ca sunt la inceput de drum cu betta si cred ca deja stii cum este .
http://www.youtube.com/watch?v=ZmOpcgXp0m8&feature=related

Vroiam sa impart momentul cu voi.Nu stiu cat de intalnit e comportamentul,mie mi se pare ceva foarte special
I-am pus din nou pomaceea la jimbo,intrebarea este,are ceva daca ii bate tot timpul?Ma refer asupra lui,se streseaza?Sau ii face placere?

Scuze de double-post
Dar pe Maria Sa Grigore nu ni-l arati?
Am dat si eu comanda la domnul Dan de 3 rcs,sunt foarte curios cum ii v-a primi Jimbo daca rezista o saptamana si il obisnuiesc cu vecini iau ceva o specie mai frumoasa.Mai are crystal red shrimp dar imi este mila sa ii dau lui Jimbo mancare la 25 lei bucata .
Bine ai venit!
Pana ajungem la el sunt destule cateva poze .
Ca deobicei domnul Ovidiu este de incredere.Jos palaria,rar propietar de pet-shop sa fie asa ca dumnealui.Se vede ca pune suflet in ceea ce face!Probabil tot la el o sa apelez de un set de teste.Mai incanta-ne si pe noi cu niste poze cand mai ai timp .
Bafta!
Foarte frumos!Cam cat a costat toata distractia?
Arata chiar foarte bine.Cu cat v-a evolua cu atat mai bine v-a arata.Bafta si ape limpezi!

Forum Index » Profile for xenon » Messages posted by xenon
Go to: