Iluminat:
Capac original al acvariului 2x Sylvania 18W/T8/765 originale ale acapacului.
Pesti:
15x Arlechin rasbora, 4x Laetacara Dorsigera, 3x Cory Panda. (probabil ca o sa mai adaug vreo 8-10 neoni, vreo 3 cory panda si vreo 5-6 otto)
Plante:
cabomba, anubias si cateva fire de nu-stiu-ce
Planul initial era sa fac biotop amazonian, insa nu am rezistat tentatiei si am luat cardul de arlechini (prea sunt jucausi). Prin urmare biotopul meu o sa fie putin poluat de asiatici.
asa la o vedere scurta nu arata rau.
Cabomba aia grupeaz'o cumva la fel si lemnele.... gaseste'le o pozitie si nu lasa asa imprastiate ca cele 2 din stanga.
Anubiasul ala care l-ai agatat pe crenguta la inaltime nu sta bine acolo. In timp va face spot aglae. Anubiasul are nevoie de putina lumina datorita cresterii greoaie.
Incearca sa schimbi silvania...
Vad ca-ti plac plantele. sa zicem ca la ce plante ai acum 2 tuburi t8 ar merge, dar dupa ce prinde vechime acvariul si poate schimbi si plantele de start up vrei ceva mai frumos, asa ca: T5 isi merita investitia.
Cate zile are setupul ? ai deja si pesti observ.
Pietrele alea nu-s calcaroase ? ai facut testul ? aranjeaza-le.
Incalzitorul mascheaza-l in dreapta dupa tufa aia.
This message was edited 1 time. Last update was at 12/11/2011 11:40:03
vezi tu cum faci cu lumina, la ce te gandesti tu sa bagi va trebui sa mergi pe plantute mai easy.
in alta ordine de idei ti-as recomanda o mixtura de 865 cu osram flora. Pe langa faptul ca ii da o culoarea mai frumoasa , decat cea a doua tuburi reci si verzuie (865) , lumina calda a florei va avantaja fotosinteza plantelor precum si coloritul lor, dar si coloritul pestilor
zilele trecute am facut cateva achizitii si anume:
- o pereche de Apistogramma Sp. 'Blue Steel', initial am crezut ca sunt Borellii insa sunt 'Blue Steel'
- inca 3 cory panda s-au alaturat celor 3 existenti
- am diversificat plantele putin