Message |
|
dares wrote:Ai spus la telefon sa te sun azi ca abia acum te intorci in Bucuresti si ca-mi pastrezi din guppy si acum zici ca i-ai dat de ieri.
Puteai macar sa-mi dai pm ca nu-i mai ai.
Salutare,
Scuze ca s-a intamplat asa, dar pestii i-am dat ieri la pranz. Tu m-ai sunat dupa amiaza. Nu am ce sa fac. I-am dat celui care m-a sunat primul.
Inca o data imi pare rau ca a iesit asa.
Rog Admin sa inchida topicul.
Multumesc.
|
 |
|
Anuntul nu mai este de actualitate. Multumesc tuturor celor care au intrebat de el.
Rog Admin sa inchida anuntul.
|
 |
|
Salutare,
Am un acvariu pe care l-am utilizat ca terariu pentru doua broscute, dar care nu mai este suficient pentru cele doua. Dimensiunile sunt: 60X40X40 cm (L x l x i)
Este in conditii bune.
Este disponibil in Bucuresti, cartierul militari, la piata Gorjuliu.
Multumesc.
|
 |
|
dares wrote:Ma intereseaza pe mine guppy daca ii mai ai.
Lasa-mi te rog un numar de telefon.
Ti-am dat pm.
Multumesc
|
 |
|
Salutare,
Am o noua generatie de guppy pe care vreau sa o donez. Este vorba de circa 20 de exemplare atat femele cat si masculi ajunsi la maturitate. Culorile variaza de la galben la albastru, rosu sau chiar negru. Doritorii ma pot contacta pe PM sau email: varacosmin@yahoo.ca
Pestii sunt disponibil in Bucuresti, cartierul Militari, in zona pietei Gorjului.
Multumesc.
|
 |
|
Ok, Multumesc mult pentru sugestii. Cred ca o sa renunt la creveti. Scalarii Imi plac f. mult si cred ca merita sa renunt la creveti in favoarea lor.
Dupa ce fac updateul o sa postez poze.
Numai bine.
|
 |
|
Am inteles.
In conditiile astea ce anume imi recomandati in locul Scalarilor? In asa fel incat sa nu fie probleme cu sanitarii si cu crevetii? As vrea cativa pesti mari care sa intregeasca imaginea acvariului.
Va multumesc pentru orice sugestie.
|
 |
|
Salut,
Vreau sa-mi fac un upgrade la acvariu si as avea nevoie de o parere privind compatibilitatea speciilor. Intr-un spatiu de 260L vreau sa coexiste 3 Corydoras (doi albi si unul panda), doi Ancistrusi (deja sunt marisori, cam 10 cm fiecare) si 4 Scalari. Credeti ca vor fi probleme de acomodare intre sanitari si Scalari? Sau ca vor fi probleme mai tarziu cand scalarii vor creste? Si inca ceva: ma gandesc sa introduc si cativa creveti (Red Cherry) in acvariu. Credeti ca-i vor deranja pe cei cinci sanitari?
Multumesc.
|
 |
|
Va multumesc tuturor. Guppy au ajuns pe maini bune.
Topicul poate fi inchis.
|
 |
|
Salutare,
Mai am aproximativ 20 de Guppy de dat. Interesatii pot sa ma contacteze pe mail sau pe pm.
Numai bine.
|
 |
|
DENYSA - ti-am dat PM. Multumesc.
|
 |
|
Salutare in noul an!!!. Mai am guppy, doritorii ma pot contacta.
|
 |
|
Salutare,
Va rog sa inchideti acest topic. Din greseala am deschis doua. Va multumesc si La Multi Ani!.
|
 |
|
Inca mai sunt cativa de dat. Daca sunteti interesati, va astept.
Multumesc.
|
 |
|
Salutare,
S-au inmultit guppy si vreau sa reduc populatia la max 10 buc. Acum sunt mai mult de 30 in acvariu. Deci circa 20 sunt de dat, sunt si masculi si femele. Cine doreste poate sa ma contacteze pe pm sau pe mail: varacosmin@yahoo.ca. Pestii sunt in Bucuresti, cartierul Militari, la piata Gorjului.
Astept doritori.
Numai bine si sarbatori fericite.
|
 |
|
Salutare tuturor,
Donez Guppy: masculi, femele, pui.
Numai bine si sarbatori fericite tuturor!
|
 |
|
Anuntul nu mai este valabil. Multumesc
|
 |
|
Donez 4 tetrazone, (care mi-au decimat un gupy) si pe celalalt gupy care mi-a mai ramas. Tetrazonele sunt doi aurii cu dungi negre si doi albastru inchis. Gupyul este auriu cu coada punctata. Este mascul si are cam 1.5 cm lungime.
|
 |
|
Salut,
Are cineva de vanzare sau la schimb, Pogostemon helferi?
Multumesc
|
 |
|
Multumesc mult de sfaturi. Se pare ca trebuie sa ma apuc serios de fertilizat. Oricum o astfel de planta este foarte frumoasa si merita ingrijita cu multa atentie. Eu cum va spuneam nu am reusit pana acum sa o mentin pe linia de plutire la mine in acvariu. O sa mai incerc o data.
|
 |
|