[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: johnny
Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Am reusit si am gaurit plexiglasul.trebui sa lipesc lateralele maine .Dar sa cumpar ceva de lipit plexiglasul ca nu am in casa nimic.Apoi sa fac probe
Am gasit o bucata de acrilat ,am semnat gaurile .Si ma apuc de treaba Deja mau obosit numarul de gauri care trebui sa dau
Super tare ,am sa incerc sa fac .Merci de ajutor
Da voi incerca sa vad cum mege mai bine ,ma intreseaza decat intr-o parte din bazin.Am sa vad cum reusesc sa fac o ploaie de vara
Nu ca nu am probleme cu vecini Vreau sa incerc sa fac ceva daca imi iese.Am gasit o para de dus mare ,o sa incerc cu ea sa vad ce iese.
am patit si eu cu vecinul de la etajul 10 si eu stau la 7 ,vedeam noaptea la ora doua cum ploaua prin spoturi Ma trezes-te femeia Ba ploua prin becuri Am facut un clip ,daca il gasesc il pun
Nu imita ploaia.
Multumesc frumos Oricum am de gand sa finalizez ce am in cap.
Ma bate gandul sa fac imitatie de ploaie in bazin,am vazut un clip si mia placut.Ceva idei :-Cred ca voi incerca cu un furtun sa dau gauri in el si voi pune o pompa cu temporizator.
Foarte tare bzinul
Si doi de rezerva sa ii schimb usor.
Miam luat niste ciorapi ,ca sa pun ca prefiltrare si sa mai renunt la bureti.
valabil
Am mai cumparat inca un incalzitor tetra 300w ,unul facea fata cu greu mergea destul de mult si ma stresa.Pana sa trec la sump imi mergea chillerul de doua ori pe saptamana sa raceasca apa Acuma merg incalzitoarele Diferenta de temperatura de peste 1 grad de cand am schimbat filtrarea.
Mult a fost ,putin mai este
Pai da simplu ,ai doua variante 1incalzesti un ibric cu apa si bagi furtunul pana se inmoaie si intra.2 incalzesti furtunul cu un feon apoi il bagi usor
Valabil,schimb incalzitor intern senzori nivel led etc.
Da si mie miau placut de cum iam vazut,Au mai mult de 45cm chitala si arowana cred ca peste 60 cm.Voi mai face niste poze si mai pun.

Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Go to: