[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: johnny
Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Sper sa nu deranjez pe cineva cu vb lui obscen
Si un filmulet cu Rocky ,inca nu era nervos rau
Eu la scoala cea mai tare nota era 10 ,deci maxim.Voi pune un filmulet cu Rocky dar este cam porcos la vorba .Daca ne permite situl cu mare placere.
Sigur ca te voi tine la curent,inca nu am apucat sa il pun pe cel mare.Vad ca tine cel mic azi este a patra zi cu el si nu da semn de oboseala Multumesc de vizita Un om de nota 10.
Este un pic greu sa scoata buretii sa ii spele saptamanal.Are nevoie de rabdare
Mi-au ajuns ledurile si m-am apucat sa imi fac si eu o lampa ,dar vreau ceva mic si nu foarte luminata.Ma intreseaza mai mult sa combin culori mai multe sa gasesc ce imi place mie.Am 3 leduri de 10w(rosu ,alb albastrui si un alb rece)4 de 4w (doua galbene ,verde alb cald) 1 led de 1w albastru.Sursa de 11.5 amperi 12 volti mean well.Vor fi dimate momentan analogic cu potentometre. .Daca sunt multumit de ea va fii dimata cu arduino electronic .
Eee alta viata ,se vede ca sa schimbat acvariul Felicitari.
Am incercat cu ciorapi pentru prima oara si am fost multumit de rezultat.Mult peste asteptari ,voi incerca si cu pasla macar sa imi fac damblaua Oricum am de gand sa renunt la filtrarea mecanica cu bureti ,decat voi pune o bucata mica.
Unul de pasla si unul de nailon sa vad ce diferenta este intre ele.
Si mi-au venit si ciorapi mai mari Sper sa ma tina mai mult .
Eu am cautat si intrebat si aveu doar ce am luat .Am fost la Militari, nu e bai ca o sa iau maine .
Am inteles voi folosi ce miai zis ,merci de sfat
Merci frumos de sfat,Erau singurele produse care ar lipi si plexiglas.Oricum nu am apucat sa fac nimic Voi incerca totusi pe o bucata ,poate o merge .Scrie ceva pe adeziv gen hibrid Merg maine si voi lua ceva mai bun.
Nu stiu
Cu biroul am reusit si l-am terminat.M-iau tinut companie chitalele Se vede bucata de plexiglas care asteapta jos sa fie terminata,dupa ce se trezeste fetita ma apuc de treaba
Da cu doi nemo
Am fost la Dedeman sa iau fetitei un birou si am luat un silicon mamut cica r lipi plexiglasul si poxipol transparent decat astea le aveau.Sper sa ma ajute sa lipesc lateralele .Asta dupa ce montez biroul.
Am gaurit placa de plexiglas dar inca nu am ajuns sa iau adeziv .Azi ajung si iau si sper ca dupa masa sa fac probe.
Da tin destul de putin ciorapi 3 zile,mi am dat comanda la ciorapi mari . Macar sa ma tina la un schimb de apa 7 zile.Diferenta este clara fata de bureti.

Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Go to: