[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: babanukriss
Forum Index » Profile for babanukriss » Messages posted by babanukriss
multumesc frumos , am discutat cu proprietaru , deocamdata nu da pe bucati iar eu nu am nevoie de toate accesoriile ,l-as lua si cu dar nu am atatia bani ,multumesc inca odata remarcabil gestul
pai prefer sa iau cu tot cu capac complet si cu stand ma complic il iau si unde il tin pana fac rost de stand ,tu l-ai avut atata timp si a tinut comoda ,daca imi fac la comanda nu pot avea incredere si nou nu imi permit
un pret pe elemente ,daca il vinzi separat
dar caut cu tot cu capac imi este foarte greu sa il fac ,chiar si la costuri pntr el si nu va arata la fel ,de aia ti-am propus un pret mai mare dar cu tot cu capac macar chiar si obilier am vazut in posturile tale ca cel de 400 l-ai fixat pe mobilierul de la cel de 240 l
endlerii ,neonul si rasbora sau dat ,mai sunt 40 melci disponibili ,restu valabil
endlerii ,neonul si rasbora sau dat ,mai sunt 40 melci disponibili ,restu valabil
aussi = la fel in franceza
parerea mea este ca intradevar daca ai luat plante de la altcineva este un procentaj mare sa fii luat o colonie de melci ,cu un schimb saptamanal de apa ii poti controla sau mai simplu tie ,fa rost de cativa melci asasini ,ei te vor ajuta in problema cu acesti comunitari ,buturuga daca o scoti si o speli nush daca te ajuta extraordinar deoarece odata introdusi in acvariu melcii comunitari depun pe unde apuca ,succes in a scapa de ei
in cazul in care ai achizitionat diferite plante , substrat, filtrare,etc de la un alt acvarist posibil sa fii transferat o mica colonie de melcisori comunitarii , explica mai detaliat ce cuprinde acvariu mai exact filtrare ,lumina,co2 , substrat ,locatari ,etc pentru o mai buna comunicare intre tine si ceilalti acvaristi
astept in continuare oferte
se poate inhide multumesc
valabil
valabil
nu vedem poza
vand melci de substrat 0,50 bani bucata doar in brasov ,minim 20
4-5 ancistrusi clasic -2 ron bucata (3-4 cm) ,
1 neon albastru si un rasbora clasic maturi 3 lei amandoi
2 perechi endleri clasa n 6 lei perechea
1 acvariu cu dimensiunile 75 lungime 40 latime 35,5 inaltime 105 litri (doar acvariu fara capac ,doar sticla, prezinta mici zgarieturi ) 50 lei

astept cereri in pm .... schimb si cu alte acvaristice
multumesc ,prefer capac original , asa am gasit si in brasov fara capac ,multumesc de oferta o zi frumoasa
cumpar diferite specii de creveti ,astept oferte (rcs,red claw , cristal red si multe alte astept oferte ,DOAR BRASOV (sau vanzatorul are drum la brasov) o zi buna
se poate inchide ,criminalii au plecat pe alt front de lupta .
se poate inchide ,multumesc
cumpar 2-3 famili de ciclide rase mici ,viu colorate ,astept oferte daca se poate doar in brasov

Forum Index » Profile for babanukriss » Messages posted by babanukriss
Go to: