[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ptmdanezu
Forum Index » Profile for ptmdanezu » Messages posted by ptmdanezu
Blue14 wrote:Am facut un schimp cu prdanezul, mai are prietenul lui, mi se pare ca e cu 52 lei kg.

aprinde becul in camera sa vezi tastatura

fiji, bali, mediterana, marea nordului, marmara etc. ce mai conteaza ...
salut,

are cineva un cub de vanzare?

stiu ca pretul unuia nou este pana in 180 de lei dar ma gandeam ca poate scap pe cineva de unul asemanator din casa
ma gasiti la 0736353135
radu_dragan wrote:Ea, deja a plecat catre el pt urarile cuvenite

phama

La multi ani si din partea mea !
CatalinBarbu wrote:Arata super bine si e foarte curat si sumpul..ai ciorapi, ceva?
Ce stoc viu ai acum?

tu consumi curent cu acvariul asta cat consum eu in toata casa timp de 2 luni
koala wrote:
CreatoR wrote:... Momentan il mai tin cateva zile sa vad ce sa mai intampla...

Ti-au mai ramas niste corali, la care nea' caisa inca nu s-a dat. Am inteles!

RAUTACISME !!!
CreatoR wrote:Imi mananca coralul ala de jos care il vezi + mi-a omorat un alt crab, si mai inca unul (un pagur) si nu vreau sa il omoare si pe celalalt.

pai dai domne` sa manance
glumesc.

imi pare rau ca trebuie sa renunti la el, chiar e dragut .
vali b wrote:Dupa o zi de munca am refacut reciful si mi-au ramas cateva ”piese”. le vand sau schimb. preturile sunt negociabile in fuctie de cantitate Nu-mi permite timpul si nici fizicul sa trimit prin: posta, curierat, tren....ETC, asa ca ridicarea se face din Bucuresti.

ce piese ?
ionutlatcan wrote:Danezule...noi o facem si aici. Si o facem ca sa simtim ca traim, sa ne mai descretim fruntile. Departe de a jigni pe cineva.

eu am batut un apropo sa ne vedem la o bere
CreatoR wrote:
Shubi wrote:
kirucd wrote:Pai sa inteleg ca ai cumparat corali de la el dar nu stiai ca are firma. Are bazine de 5 tone si sa inteleg
ca vinde la negru. Pai in cazul asta sa nu va mai plangeti ca sint preturi mari la comerciantii care respecta
regulile si unde primesti bon fiscal. De bon nu te mai intreb, ca e clar ca nici din ala nu ai primit.

Prin deschiderea acestui topic de vanzari nu faci decat sa promovezi evaziunea fiscala si munca la negru
in acest domeniu. Ceea ce nu mi se pare deloc ok.

+1

O intrebare de unde sa stie ca are firma omul? Cand l-am intrebat omul a zis ca o face din pasiune. La intrare nu era nici un semn de firma. Nici nu stiam ca are site.

Pe vremuri cand ma ocupam de ciclide luam de la radu (care acum are firma) si de la relu/bulgaru care avea zeci de tone de acvarii si niciodata nu mi-a trecut prin cap sa ii cer factura/chitanta la banii care ii dadeam.

Eu cred ca dan a incercat sa ajute comunitatea de acvaristica marina nu sa castige el ceva, asa ca puteti sa il luati mai usor, nu sa fiti asa de duri cu el. Ma refer la faptul ca ati spus ca nu te-ai gandit inainte de a posta(adica omu e un prost). El cand a pus anuntul cred ca a gandit in felul urmator: uite am gasit o persoana ce are mii de dracovenii si le poti lua la un pret mai mic si poate mai sunt si altii interesati si a postat pe forum cu mentiunea sa vb direct cu proprietarul: xxxx

Legat de Bogdan daca face contrabanda sau vinde la negru nu stiu si nu imi dau cu parerea.

Alta intrebare a postat cineva pe forum ca aduce niste nevertebrate (la un pret cam mare daca e sa iau din alta parte/magazin), el da chitanta?

Inteleg caterinca, inteleg punctele de vedere dar mi se pare ca a ajuns discutia la complet altceva.

P.S. Sper sa nu fi suparat admini acest post al meu, iar daca i-am suparat imi cer scuze.

Am scris de vro` 3 ori ca nu am nimic de castigat si ca doar incerc sa ajut.
E adevarat ca n-am scris ca fac treaba asta si pentru restul userilor...plm credeam ca vine de la sine.

Nu ma deranjeaza caterina, nu ma deranjeaza ironiile...dar asi prefera sa le facem la o bere si nu aici.
Shubi wrote:
kirucd wrote:Pai sa inteleg ca ai cumparat corali de la el dar nu stiai ca are firma. Are bazine de 5 tone si sa inteleg
ca vinde la negru. Pai in cazul asta sa nu va mai plangeti ca sint preturi mari la comerciantii care respecta
regulile si unde primesti bon fiscal. De bon nu te mai intreb, ca e clar ca nici din ala nu ai primit.

Prin deschiderea acestui topic de vanzari nu faci decat sa promovezi evaziunea fiscala si munca la negru

+1

facerea de bine ...

bine domne`

atunci sa ne rezumam la : "O data cu acest post am rugamintea sa inchidem acest subiect si cei care vor sa cumpere in continuare de la el sa o faca iar cei ce nu...ei bine sa NU."
kirucd wrote:
ptmdanezu wrote:
Shubi wrote:Danezule, nu cred ca-i cazul sa te oftici, cel putin nu asa, sa te iei de Blue, e prietenul nostru, nu-mi imaginez forumul fara el, e sarea si piperul
Roni cred ca a avut o parere mai mult decat pertinenta iar ceea ce spune el in cuvinte, sincer sa fiu, am inteles dinainte, chiar din pozele puse de catre tine.
ORICINE, dar ORICINE este capabil sa adune cateva tone de apa, chiar si de robinet, sa bage sare in ele, chiar si d-aia proasta de la ATI, totul intr-un garaj si sa spuna ca-i stresat pasional de acvaristica marina.
Ca sa faci ceva frumos si sa si fi apreciat...o poti face si in 500 litrii, dar sa ai ce arata, sa se simta pasiunea.
Tu vezi pasiune in pozele alea...ca eu nu vad niciuna, sincer.
Si nu ma refer la calitatea pozelor ci la continutul lor.
Iar daca pana si zooasi sunt maroni.....si il cred pe cuvant cand vorbeste, Roni nu se balacareste

Nu am de ce sa ma oftic, cu atit mai putin sa imi permit sa fac ironii sau sa ma iau de vreun user al acestui forum, ba din contra.
Singurul lucru de care ma oftic e ca am picat la mijloc in aceasta situatie, tot ce am incercat sa fac a fost sa ajut.

O sa ii zic omului sa faca poze mai bune, poate o sa se vada mai bine pasiunea ) (asta fost o gluma)

Pai ai picat la mijloc din vina ta.
Din ceea ce inteleg eu acest domn are un business in domeniul asta. In conditiile astea era normal
sa isi faca singur reclama pe aici si sa deschida singur acest topic de vanzare. Dupa ce in prealabil
consulta adminii/proprietarul forumului.

Tu ca si hobbyist nu e normal sa deschizi un topic de vanzare pentru o firma care nici macar nu e a ta.
Nu este normal, ai incurcat borcanele din punctul meu de vedere.

In rest nu vreau sa comentez privitor la marfa, la ce se vede in poze, la atitudinea comerciantului, fiecare
o poate face pentru sine.

O zi buna,
Dragos

habar nu aveam ca are vreo firma, omu m-a rugat sa il ajut si asta am facut.
apropo, chiar am primit un mesaj de la el dupa ce i-am spus de piatra "de contrabanda". Cer cu acest prilej voie unui admin sa postez exact ce mi-a scris pe mail Bogdan.

O data cu acest post am rugamintea sa inchidem acest subiect si cei care vor sa cumpere in continuare de la el sa o faca iar cei ce nu...ei bine sa NU.
ciprian01 wrote:1. Nu prea as avea vreun motiv sa ma indoiesc de cele spuse de Roni...! In general si acum.
2. Din pozele postate in primul topic vedem ca cel putin jumatate sunt animale de Mediterana. Stiti pe cineva sa importe asa ceva???
3. Cumva proprietarul este Bogdan Lungu...?! ..Gradina zoologica,, la domiciliu,, animale inchise, pasari migratoare ,,retinute la sol.. fost crescator de serpi hraniti cu gugustiuci prinsi in curse si priponiti prin pomi?
4. Cand a fost ultima data schimbata apa in acele bazine?
5. A dragului pasiunea asta... Dar becuri cu ceva albastru nu avea?!

Revin. 100% de acord cu Roni!

Da el este...
M-am oferit sa ajut pe cine nu trebuie cu alte cuvinte... Ma suprinde totusi faptul ca stiu foarte multi useri ce au cumparat de la el piatra, corali, anemone, pesti si nevertrebrate, unii chiar cu o mare experienta. Nu am sa dau nume si nici nu incerc sa arat cu degetul pe cineva.
Probabil am gresit eu...desi nu vad cu ce.
Shubi wrote:Danezule, nu cred ca-i cazul sa te oftici, cel putin nu asa, sa te iei de Blue, e prietenul nostru, nu-mi imaginez forumul fara el, e sarea si piperul
Roni cred ca a avut o parere mai mult decat pertinenta iar ceea ce spune el in cuvinte, sincer sa fiu, am inteles dinainte, chiar din pozele puse de catre tine.
ORICINE, dar ORICINE este capabil sa adune cateva tone de apa, chiar si de robinet, sa bage sare in ele, chiar si d-aia proasta de la ATI, totul intr-un garaj si sa spuna ca-i stresat pasional de acvaristica marina.
Ca sa faci ceva frumos si sa si fi apreciat...o poti face si in 500 litrii, dar sa ai ce arata, sa se simta pasiunea.
Tu vezi pasiune in pozele alea...ca eu nu vad niciuna, sincer.
Si nu ma refer la calitatea pozelor ci la continutul lor.
Iar daca pana si zooasi sunt maroni.....si il cred pe cuvant cand vorbeste, Roni nu se balacareste

Nu am de ce sa ma oftic, cu atit mai putin sa imi permit sa fac ironii sau sa ma iau de vreun user al acestui forum, ba din contra.
Singurul lucru de care ma oftic e ca am picat la mijloc in aceasta situatie, tot ce am incercat sa fac a fost sa ajut.

O sa ii zic omului sa faca poze mai bune, poate o sa se vada mai bine pasiunea ) (asta fost o gluma)
elven wrote:piatra de contrabanda ........ hahah ma sparg de ras )) tare
image
photo uploading websites

asta e o ironie la adresa lui @Blue nu?

nu de alta dar sunt convins ca sunt unii useri ce cred ca poza asta e chiar reala
r_o_n_i wrote:
Roni

L.E. : chiar as dori daca cineva a mai cumparat de la Bogdan sa scrie aici parerea lui .. poate ma insel eu.

Chiar ar fi ceva daca ar scrie toti care au cumparat de la Bogdan daca sau simtit sau nu inselati si chiar va rog sa faceti asta.

@Roni: nu am nimic cu tine, nu ma intelege gresit. Am si scris mai sus ca nu incerc sa iau apararea nimanui si ca nu fac nici un ban din treaba asta, omul m-a intrebat daca pot pune ceva poze pe forum si daca il pot recomanda catre alti acvaristi atita tot.

r_o_n_i wrote:Am fost si eu sa cumpar corali. Dupa ce am aflat telefoni pretul de 1euro polipul am plecat.. Locatia e undeva dupa loc. Crevedia la vreo 2 km. Acolo dupa ce am studiat coralii, majoritatea maronii din cauza iluminatului cu spoturi de 30w cu lumina alba, mi-am ales si eu un frag mic de zoasi cu 9 polipi .. Pret 14 euro .. Am zis ca daca tot am fost acolo sa iau si nizste zoasi rosii cu fusta galbena . era un singur frag mai maricel si i-am zis sa rupa din el de diferenta pana la 150 lei .. adica de cca. 20 euro . Am primit un frag cu 11 polipi .. Cat despre piatra vie , piatra e adusa din mediterana de la scufundari din vacanta.. Ce rost are sa faci import din Fiji sau Indonezia sa platesti taxe si transport cand la sfarsit de vacanta poti sa umpli portbagajul de piatra sa mai scoti din banii de drum .. Ca intamplari ar mai fi o tentativa sa imi vanda niste aditii deja combinate cu apa , dar cand i-am spus ca pot sa iau si eu cloruri de la silal s-a cam dezumflat.. Asa ca mi-am luat corali si am plecat acasa
Prin acest post nu doresc sa comentez preturile, asta le judecati voi, doar am relatat patania mea legata de acest vanzator

Vreau sa incep prin a va spune in primul rand ca nu incerc sa iau apararea nimanui. Nu am avut nimic de castigat din aceasta afacere pana acum, dar nici nu neg faptul ca daca Bogdan mi-ar da cadou 2-3 fraguri de corali nu m-asi fi bucurat sa ii primesc.
Am incercat sa ajut un om asa cum asi fi incercat sa va ajut pe fiecare din voi daca m-ar fi rugat, bineinteles atit cat pot.
Cei putini dintre voi care ma cunosc sau care au vorbit cu mine probabil stiu ca asa e, sau cel putin asa imi place sa cred .

Revenind la postul colegului... Roni mie-mi place de tine ca ai coloana ... Lui i-ai spus in fata treaba cu piatra si cu solutiile trase cu apa ? Sunt convins ca da.
De ce nu i-ai spus omului ca zis ca vrea 1ero/polip dar ti-a cerut mai mult ? Ti-a fost jena sau ti-a bagat mana in buzunar si te-a fortat sa cumperi ?
Ai sa o bagi pe aia " ca tot am batut drumul a trebuit sa iau ceva "...stiu.
Sau poate stii ce preturi sunt la un magazin de specialitate ptr fragul cumparat de tine.

Oricum Roni sunt convins ca ai avut o stare de greata si dezgust ( ca si mine si multi altii care il cunosc pe om si care cu siguranta au cumparat ceva de la el ) cand ai intrat in garajul ala si ai vazut 10 acvarii legate in serie pline de fel si fel de corali, ciuperci, anemone, nevertrebrate, In total vro' 6 tone de apa.
Sau probabil era lumina neoanelor de vina, dar de ce sa apreciezi un om ce isi fute timpul sa construiasca magaoaia aia.

In legatura cu piatra, nu stiu de unde a luat-o, probabil a furat-o , o fi de contrabanda asa cum zici. Dar si aici si tu si colegul mai tanar Blue aveti 3 variante :
- mergeati intr un magazin sau comandati de pe net piatra vie, pret ? Vreo 80 kg, 90 mai nou
- cumparati piatra uscata, intr-un an cu ajutorul solutiilor si aditilor o faceti vie...nu stiu despre voi dar eu stau prost cu rabdarea
- piatra de contrabanda din marea egee, neagra, caspica, nordului etc...piatra ce are cel putin un an de cand sta in bazinele alea...pret ? Pai 50 de lei.

Problema e ca de aia suntem unde suntem...e mai usor sa rdem sa facem caterinca si ironii intre noi.
Am observat si cum e cu forumul asta: nu lua de la ala ca te arde ia de la mine, nu te lua dupa ala fa asa sau asa etc.
Tare sunt curios cati il stiti pe Bogdan si cati ati cumparat de la el? Si dupa ce va pacalit cati ati mai luat si a 2a oara ?

Blue...nu am incercat sa te pacalesc cu nimic si nici nu te-am fortat sa iei vreo decizie pripita asa cum ai vazut din pm-urile primite
. Ma abtin sa spun mai multe ptr ca nu are nici un sens.

Imi cer scuze pentru eventualele greseli am scris de pe mobil si mi se inchid si ochii.
Toate cele bune!!
dan.pavelescu wrote:Fa-mi si mie un serviciu, cand mai vorbesti cu proprietarul intreaba-l daca vinde aricii si cu cat.
Stiu ca ai lasat numarul lui de telefon, dar sunt timid si mi-e lene

ai pm
saptamana viitoare voi reveni cu poze ceva mai bune ... sper

Forum Index » Profile for ptmdanezu » Messages posted by ptmdanezu
Go to: