| Message |
|
|
|
offff
|
 |
|
|
Hai ca s-a ales prafu si de intrebarea mea
|
 |
|
|
ciprian wrote:Daca ai drum la Piatra Neamt,.Da.
In regula 
|
 |
|
|
cazanradudaniel wrote:M-ar interesa xenia daca mai este.
Salutare,
Mai ai cumva Xenia de dat?
Sau e careva care are prea multa?
|
 |
|
|
recunosc...Terente nu... de l@ eram satul  ))) gluma
astept sa imi raspunda unul din batranii forumului cum dracu sa pacalesc pestii sa stea in anemona...
|
 |
|
|
|
Pai da ma dar ... nici eu pana la 14 ani n-am vazut live ceva frumos si cand am vazut-o tot m-am bagat in ea...
La Nemo nu se aplica sau cum ?
|
 |
|
|
koala wrote:Foarte misto, sa-ti traiasca si sa te bucure! 
Hai ca intreb si eu ca un prost pe topicul tau ca aici intra toate lumea  : Am in acvariu 4 nemo si o anemona mai mare decat palma intinsa, din pacate, niciunul din ei nu se apropie de anemona... Cum sa fac frate sa-i pacalesc sa se bage in ea?
Exista vreo vraja, vreun secret ?
|
 |
|
|
BunicuW wrote:Am inceput un tratament cu Herbrtana, sa vedem ce-o sa iasa. Tangul arata din ce in ce mai rau, ieri am observat ca nu mai are varful cozii si este din ce in ce mai rosie. Daca stiti ca este mai bun sau mai eficient decit ce am acum, nu ar strica.
Nu ai unde sa il scoti din acvariu?
Adica, nu exista posibilitatea sa imbolnaveasca si restul pestisorilor?
|
 |
|
|
koala wrote:
um02122 wrote:Ma bate gandul sa inchid toate acvariile si sa pastrez livestockul dorit in acest acvariu (corali si pesti).
Asta mi-ar deschide drumul pentru un Red Sea Reefer pe care sa-l prepar in voie...
Alta varianta ar fi sa dau toti pestii si sa tin toti coralii pana am acvariul mare ciclat.
Parerea mea este ca acu' e momentul "sa dai decisiva"... e o perioada de schimbari, ai putea manevra (subtil) lucrurile in asa fel incat sotia sa fie fericita ca scapa de toate acvariile mici.
Acvariul cel mare e "in viitor", asa ca doamna casei nu-l va lua prea tare in calcul (acum).
- As desfiinta tot, tinand doar coralii si nevertebratele.
- As comanda deja bazinul mare, fara sa-i spun nimic precis... m-as exprima vag, apasand pedala pe faptul ca ACUM desfiintez acvariile alea. Si lasand sa se inteleaga faptul ca noul bazin e o idee de viitor.
- Nemaiavand pesti, intretinerea "actuala" nu va mai necesita atatea schimburi de apa/atata munca... vei avea mai mult timp pentru "mers la plaja", "mers la shoppping", etc. Sotia o sa fie incantata.
PS: Imi place update-ul ala, e tocmai masura mea... si pe scurt, dar si pe lung. Tinand cont ca esti medic, s-ar putea zice ca "mi-a recomandat-o chiar doctorul". 
Asta da gandire
Cat despre scurtul tau uptade ... sa-ti dea Dumnezeu sanatate!!!
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Stii bine ca nu-l iau pentru mine..
Gluma...dar nici nu m-ar deranja sa se strofoace tot forumul sa ne dea 6 bucati  )
|
 |
|
|
edyr wrote:
dan.pavelescu wrote:Da-mi contul 
Mai intai sa ajung sa il caut prin casa,sa vad unde l-am pus  )
Baaai, nu faceti d`astea...
Eu am deschis topicul...gata cu second hand, ne dam pe nou.
Edyr daca ii dai astuia refractometru sa faci bine sa mai gasesti in casa vreo 6 ca altfel venim dupa tine.
|
 |
|
|
|
Deci il luam macar pe ala la 15 euro?
Cine face plata?
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Stiu ca e prea devreme pentru planuri, dar intreb ca sa nu uit. Eu visez la o colonie de ocellaris, visez cu folos sau degeaba? Pot convietui mai mult de doi nemo in bazin?
Eu am 4 de vreo 5 luni....
Problema e ca nu vor nici de ai dracu sa stea in anemona si nu stiu ce sa le fac 
|
 |
|
|
Eu nu ma pricep asa tare ca sa spun care e diferenta dintre ele...
|
 |
|
|
melcu wrote:Eu zic ca mai bine comandam ceva serios de pe amazon.de ca doar ei livreaza in ro.
Si impartim frumos shippingul. Cred ca iesim ok la pret. Cauti ?
hai ca arunc un ochi, vorbim pe telefon
|
 |
|
|
BunicuW wrote:Cea mai buna si ieftina solutie este ebay. Un refractometru pe ebay este vreo 17-20 de dolari.
Sau Amazon...am fost fraier ca nu mi-am comandat unul cat am stat in Franta.
Nici de aruncat nu aveti vreunul ?
|
 |
|
|
|
Salut,
Cumpar refractometru, astept un mesaj cu propunerile voastre + pret.
O zi frumoasa!
|
 |
|
|
|
tare tare tare
|
 |
|
|
BunicuW wrote:Acvariul s-a vandut, restul echipamentelor sunt inca la vanzare.
un pret pentru pompa de valuri?
da-mi pm
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:In acvariul de 60 de litri floricelele pareau suficiente, dar dupa upgrade e groaznic de golas. Am mai achizitionat niste gsp (pentru moai-ul tau), dar cu o floare nu se face primavara.
Cred ca fac comanda la baietii de la nevertebrate, ca oricum ajunge in 2 saptamani, numai bine sunt si eu in tara la vremea aia.
Multumesc pentru lamuriri.
Cunosc eu un baiet care are ceva 
|
 |
|
|