[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ptmdanezu
Forum Index » Profile for ptmdanezu » Messages posted by ptmdanezu
melcu wrote:Incercai sa te suna dar imi zice ca nr format nu este valabil.

Nr-ul de telefon nu merge
ciprian wrote:La mine au trait aproximativ doi ani , dupa care au decedat subit ambii....

pacat de el...chiar il iubeam
daca imi mai iau, voi lua pui nu matur
Salutare,

Aveti idee care durata media de viata a unui cleaner shrimp intr-un acvariu?
Al meu, din pacate, n-a rezistat mai mult de 6 luni, ce-i drept era destul de mare cand l-am luat de la Coralis (avea si ceva oua pe burta). Treaba e ca a murit asa dintr-o data...neanuntat, acum 2 zile manca si innota fara probleme iar ieri dupa schimbul de apa a devenit inert si a mierlit intre timp.
Am incercat sa-l dau si la anemona sa-l manance insa nu l-a vrut.

Testele mele zic asa:
NO3 = 0
KH = 10
Ca = 450-460
PH = 7.7 - 8, as spune 7.9
PO4 = 0

Ultima poza cu el:

image
Bucur wrote:Salut.
Mai ai piatra vie ?

salut,

mai am. da-mi un telefon 0736353135
troponel wrote:deci sa inteleg ca cu 2x rw4 sunt ok ?

mie asa imi trebuie
bulan77 wrote:Up

ma bag si eu sa cumpar
dan.pavelescu wrote:La 170 de litri am o bucata RW4, care functioneaza reglata undeva la jumatate. E mai mult decat suficienta

In bazinul meu de 60x60x60 mi se pare ca nu face fata...mai trebuie sa cumpar una sau sa primesc moca
BunicuW wrote:Acvariul a sosit dar din pacate... cu o mica problema

A fost vina transportatorului si or sa trimita altul.

Tssss
adrianyva wrote:Cam asa arata de rau.
Nu se vede bine ca este poza facuta cu telefonul de catre nevasta
Da din gura si aripioare dar sta intr-un loc...nu inoata decat deca il imping cu ceva!

image

Nu stiu de ce e de ris dar... pestele este in moarte cerebrala...o sa moara in scurt timp.
dan.pavelescu wrote:Multumesc! Pune-l bine, eu pe 15 o sa iau salariul si iti platesc, iar pe 16 ma intorc in tara si stabilim atunci cu transportul.

Va ajut eu sa le aduceti in Bucuresti

Sa nu zica Andi ca-s baiat rau :p
Succes!

Daca ai nevoie de ajutor, ma gasesti doua etaje mai sus
Sper ca jurnalul acestui acvariu sa fie dus mai departe de colegul nostru @mirciulik.
topIc inchis, acvariul merge la colegul @mirciulik

Mare OM
In urma mutarii, mi-au mai ramas doi bolovani de aproximativ 5kg cu zoasi visinii pe ei, pret 250 lei
Zsido wrote:are pe stoc de 39w,54w iar astea de 80w trebuie sa ii vina,eu saptamana trecuta am vorbit cu el si nu avea decat vreo 2 bucati,dar suna-l si vezi ca poate a primit intre timp

pot sa iti fac rost de urmatoarele:

7x blue plus
10x aqua blue special
7 x actinice
dan.pavelescu wrote:Luna care vine incepe pe 15, cand iau salariul. Am fost mai clar acum?

Haha ))

Cand se strang mai multe o sa va ajut eu cu transportul pana in Bucuresti
La 6 lei in loc de 12 lei, blisterul de 100gr. cat e prin alta parti, ar trebui sa cumpere tot forumul
Marti wrote:Salut, s-a mai intamplat ceva?

Shubi, ai trimis si restul de pachete?
Danezu, eu, tocmai saptamana viitoare, marti as putea sa vin dupa mancare. E ok?

Marinel

vino cand vrei, nu e problema
up
Il dau si in rate...am ceva probleme si chiar am nevoie de bani, il las la 500 ...?

Forum Index » Profile for ptmdanezu » Messages posted by ptmdanezu
Go to: