[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: johnny
Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Un hranitor eheim twin 3582 foarte putin folosit ,cumparat de nou dar mai mut tinut degeaba. 150 lei
Aspirator eheim ,cel pe bateri folosit Dar nu foarte mult.100 LEI
Da sa nu mai car apa sa completez
Multumesc frumos Urmeaza sa imi trag si teava de apa si electrovalva.
Mia ajuns releul ,arata destul de bine .Mai ales ca am doua rele de reglaj una sa completeze apa in camera si unul daca ramane pompa fara apa sa se opreasca. Inca nu am reusit sa ma joc cu el ,maine sper sa il montez.
Mia ajuns releul de nivel, am avantajul ca are doua nivele cu doua relee.Unul pentru completare apa in camera pompei si unul daca ramane pompa fara apa sa se opreasca . Nu stiam dar am avut noroc.
Am dat si eu comanda la un releu de nivel de la .http://www.adelaida.ro/regulator-de-nivel-2-praguri-pz-829rc-230vac-2x16a-cu-sonda.html La folosit cineva ,o fii bun ? Vreu sa il folosesc cu o electrovalava la completare apa din camera pompei,mi sa parut mai ok ca pot sa reglez apa cat vreau eu.Maine imi vine.
Pompa booster foarte putin folosita .200 lei
Bravo ai scapat ,de cat ai facut gaura ?
Pai baga poze cu gaura
Am bagat in sump si ultimi 5 litri de denitrare seachem.Am scapat de materialul filtrant care il mai avem in casa
Am reusit sa inlocuiesc ciorapul mic cu cel mare,dar inca nu am scos buretii din motiv de lene Sambata viitoare ii voi scoate ,ca sunt multumit de treaba cu ciorapi.Si o poza cu lumina care trebui sa o termin. Am luat un controller cu surse stabilizate ,dar cu dimmare manuala .Oricum nu ma prea intreseaza decat sa se inchida si sa se aprinda.
Cu placere.
Suportul si carota in jur de 160 ,dar vezi ca au multe dimensiuni la carote .
Uite ce am folosit eu ,dar cine mi-a dat gaura nu foloseste suportul.Cica da mai usor fara suport Am luat de la hornbach si carota si suportul.
Succes Nu ai de ce sa iti faci probleme mai ales daca este buna carota ,merge destul de usor. Dai bataie.
Uite cum se da gaura in bazin cu apa in el si pesti Am avut ceva emotii
Inca nu am pus ciorapii mari ,am observat ca deja nu se mai infunda asa repede.Am azi 5 zile cu unul mic si nu da semne de oboseala,primele zile se infunda si la 2 zile. Probabil sa curatat apa ,oricum sa schimbat apa de cand iam pus.
Da merci ,si totusi era o filmare mai veche.Deja a mai invatat mult mai multe Daca mai fac o filmare voi mai posta un filmulet.

Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Go to: