Mia ajuns releul ,arata destul de bine .Mai ales ca am doua rele de reglaj una sa completeze apa in camera si unul daca ramane pompa fara apa sa se opreasca. Inca nu am reusit sa ma joc cu el ,maine sper sa il montez.
Mia ajuns releul de nivel, am avantajul ca are doua nivele cu doua relee.Unul pentru completare apa in camera pompei si unul daca ramane pompa fara apa sa se opreasca . Nu stiam dar am avut noroc.
Am dat si eu comanda la un releu de nivel de la .http://www.adelaida.ro/regulator-de-nivel-2-praguri-pz-829rc-230vac-2x16a-cu-sonda.html La folosit cineva ,o fii bun ? Vreu sa il folosesc cu o electrovalava la completare apa din camera pompei,mi sa parut mai ok ca pot sa reglez apa cat vreau eu.Maine imi vine.
Am reusit sa inlocuiesc ciorapul mic cu cel mare,dar inca nu am scos buretii din motiv de lene Sambata viitoare ii voi scoate ,ca sunt multumit de treaba cu ciorapi.Si o poza cu lumina care trebui sa o termin. Am luat un controller cu surse stabilizate ,dar cu dimmare manuala .Oricum nu ma prea intreseaza decat sa se inchida si sa se aprinda.
Inca nu am pus ciorapii mari ,am observat ca deja nu se mai infunda asa repede.Am azi 5 zile cu unul mic si nu da semne de oboseala,primele zile se infunda si la 2 zile. Probabil sa curatat apa ,oricum sa schimbat apa de cand iam pus.