[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: johnny
Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Am un ups si a inceput sa nu mai comute cand cade curentul de la retea,mi se inchide.De incarcat incarca bateriile,am inlocuit intial acumulatori ,am crezut ca sau dus.Cine ma poate ajuta.
Am reusit si am dat si eu pompa de recirculare la blana Am comandat si un reactor sa vad cum merge treaba cu el ,vreau sa bag in el purigenul.Am umblat la lumina ,am schimbat tuburile de neon .Lampa cu leduri ,nu am avut timp sa o termin.Vreau luna care vine sa renunt la decor si sa pun folie pe spate ,pentru spatiu mai mare.Momentan
Cum mege sumpul ,ai mai facut ceva modificari la el?.Ai trecut pana la urma la ciorapi ,sau tot cu bureti mergi cu el.
Multumesc se poate inchide.
Sall,am avut eu doua bucati sunt bune.
Ultimul pret 500 ambi.
http://www.e-acumulatori.ro/12-v/acumulator-vrla-panasonic-12v-24-ah-cod-lc-qa1224ap-m5-nut.html#descriere.600 lei.Sau accept si schimburi.0741184048
Vand 2 bucati acumulatori 12volti 24 Amperi noi in cutie .Panasonic 12V 24 Ah cod LC-QA1224AP.Foarte buni pt ups sisteme alarma ,etc,Durata mare ca viata 10 ani.
Merci Da este decorul ,am facut aseara repede si oricum eram spitzuit nu aveam timp sa mai inchid si lumina Am sa fac niste poze ziua si mai frumoase
Acvariu merge ok ,am avut ceva probleme cu sumpul dar sa rezolvat.
Cateva poze ,facute aseara in graba.
Cel mai bine gaura in sump pentru supraplin Asa dormi linistit.
Eu folosec ciorapi mari de ceva timp la apa dulce si pestani murdari Si sincer ma tin peste 7 zile,primele zile sau infundat mai des.Apoi se infunda destul de rar si debit destul de mult peste 6000 litri..Multumit de ei
Pompa recirculare eheim 1250 folosita ,merge impecabil.150 LEI
Foarte frumos Felicitari
Va trebui sa gasim o cale de impacare pentru fete,sa fie multumite toate
Da asa sper si eu sa ma bucur de ea ani buni Urmatorul pas va fi un bazin mai generos Sa o duca fata bine.
Merci frumos Da este frumos ,mai ales cand sunt mici copii.Sper sa ii placa acvariu si ei ca de Arowana ar trebui sa o duca linistita ani buni de acum incolo
Maine poate voi face ceva poze sunt mai liber,si mia juns si mie azi pompa de valuri.
La Multi Ani si Sanatate Multa.

Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Go to: