[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: fr0ggy
Forum Index » Profile for fr0ggy » Messages posted by fr0ggy
sunt niste genti frgorifice pentru tinut chestiile reci in interior, indiferent cat de cald e afara... nu stiu sistemul de functionare.. dar parca la unele am vazut capsule care se inlocuiesc... daca e cineva care stie mai multe...
nu ar mere adaptat un perete gen geanta frigorifica ? am vazut prin metro si par eficiente ..
mie la 33 de grade mi-au murit vreo 6 guppy + 3 creveti
un sfat simplu si la indemana, daca nu vrei sa iei suport "antiapa" e sa izolezi legaturile cu silicon. e mai greu sa schimbi neoanele dupa aia ... dar no.
mai degraba ulei cred ca se baga la alea cu role.
hoplo
seamana ?

daca nu .. arunca o privire pe aici

dupa ce il identifici, o sa afli si ce doresti sa stii.
printr-o intamplare fericita(nefericita), am mai primit 2 betta, un mascul tanar, si o femela.

masculii s-au ciondanit in prima zi, dar dupa aia cel batran s-a apucat sa faca un cuib, a :18: cu o femela, celalt tanar l-a ajutat cu prinderea icrelor, si acuma pazesc amadoi cuibul fara sa se certe.

sa vad cum evolueaza relatia.
tocmai am terminat de "turnat" spuma poli. ... a iesit destul de frumos....astept acum sa se intareasca....si o scufund peste vreo 2 3zile...

eu as tine-o intr-o apa oarecare timp de cateva zile, fara pesti, sau apa in care o sa astea pesti.
asa preventiv. de stricat nu strica.
uichendul asta nu am putut sa ajung, dar uichendul viitor ajung sigur.
azi ca de obicei fac curatenie in acavriu, si o as arunc cica o galeata de ceratopteris. o sa il tin pana maine. am ambele tipuri, cel cu frunze ca de patrunjel, ci cel cu frunze ca de marar sa imi fie scuza-ta ignoranta in domeniu.. daca vrea cineva sa aduc si de astea, o sa aduc. daca nu.. maine ajung la gunoi. e mult ceratopteris "patrunjel" pui.
+ o gramada de "lintita"., da cred ca nu vrea nimeni asa ceva
himz.. atunci are cineva ceva de prins pe buturugi ? riccia am vazut prinsa pe ceva buturugi acuma nu stiu daca cu ata/naylon. java am avut, dar filtrau asa de bine mizeria, ca in cateva zile era ghemotocul plin de resturi si trebuia sa il scot sa il scutur serios. asa ca parca nu as mai pune inca o odata.
eu chiar cred ca e vorba de riccia, dar sunt deschis la sugestii.. am de ornat vreo 3 radacinoase serioase pentru acvariu mare, in sfarsit am reusit sa le fierb dupa o gramada de luni, si una mai mica in acvariul mic.
riccia
as avea de dat in cazul in care ajung uichendul asta in bucuresti (sau uichendul viitor.), deci numai la meeting :

4 cory (micuti, au 2 luni, albi cu pete negre), un manunchi de : Hydrocotyle leucocephala , melci pomaceea de abia iesiti din cocon.

as avea o oarecare nevoie de "samanta" de : micranthemum, si imi scapa numele, un lapsus cumplit : o planta "creatza", care se fixeaza de buturugi.
de azi niata colectez melci .. aici scuze de calitatea celor 2 poza, dar aparatul meu e vechi de 3 ani.

nu pot sa ii las in acvariu .. asa ca i-am bagat intr-un bidon de 5 taiat. e oki ?
deocamdata fiind primii mei melcisori, vreau sa ii tin in viata

ce sa le pun in bidonas ? salata, castraveti ?
inca douaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cocoane ! ((
la dreaq
wau .. felicitari .. altceva nu imi iese acu din gura. de abia astept sa il vad cu tot ce trebuie in el.
o intrebare.. de la ce apare ? este nociv pentru pestani ? sau numai scarbos ?
sa bucur lumea cu o poza intitulata sugestiv :
oscarii astepand rame

by koala : ... am editat ceea ce trebuia ...
pleco o sa ajunga lejer la 30 de cm. nu cred ca ai unde sa ii tii, eventual doar daca iti iei un acvariu de 300+. mai ales daca mai vrei si niste plante prin el, o sa te trezesti cu ele retezate.
melcii aia cred ca incearca sa repopuleze pamantul, sunt disperati. au stat 2 saptamani cu osacrii de acolo cred ca li se trage mania cu inmultitul. vor neaparat perpetueze specia prin orice mijloc. sincer de cand i-am mutat in acvariu mic, nu le-am dat nici macar o felie de rosie/salata. odata am scapat un castravete rupt de la gura ancistrusilor ... ca asa imi iau ai mei, la bucata. eu nu prea ajung sa le iau.

Forum Index » Profile for fr0ggy » Messages posted by fr0ggy
Go to: