| Message |
|
|
Su eu zic lafel ca Black - arunca niste preturi.Si pe mine ma tenta hranitorul ala mai ales ca se apropie concediul
Poate o fi cineva care vrea doar acvariul -
|
 |
|
|
|
190 ron pret nou
|
 |
|
|
si una de asamblu... sa vedem si noi tot acvariul 
|
 |
|
|
|
ceva poze - ma intereseaza suportul
|
 |
|
|
 suna bine - te asteptam si cu pozele
|
 |
|
|
|
o poza cu suportul?
|
 |
|
|
Cred ca a facut referire la discutia asta: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20898.page
Si nu cred ca are nimeni nimic cu Botosanul - era doar un exemplu aleatoriu
Cred eu...
|
 |
|
|
 .
Eu stiu personal - e baiat fain si parolist.
Mi-a pus un neon la capacul meu
|
 |
|
|
|
Nu are nimeni nevoie de un acvariu ca nou???
|
 |
|
|
uau ce acvariu mare -
Cam atat de mare e apartamentul meu
Bine ai venit te asteptam cu filmuletul
|
 |
|
|
|
scoate-l - pune-l intr-un borcan separat pt cateva zile si vezi daca el este de vina!
Melci nu prea pot sa atace pestii vi (de sunt melci nu alearga prea repede) dar din experienta daca ii prinde pe cei bolnavi ii cam haleste - mai ales pomaceea!
Eu am avut si ii vedeam cu se intindeau dupa pesti-
Cea ce-ti zic nu e din citite pe net si din ce mi s-a intamplat mie in acvariu!
|
 |
|
|
|
ala e un corydoras - nu sunt agresivi - eu am avut asa ceva si cu puiet de Gupi si nu i-a mancat. Am avut si eu carasi cu Gupy si nu -s-a intamplat nimic.
Melci ai ? Posibil ca pesti tei sa moara din cauza bolilor si sa fie mancati de melci!!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Nu pot sa pun pozele aici asa ca cine doreste le trimit pe mail - ultimul ramas
Pretul este de 200 ron cu tot ce am mai zis ca are - pretul reprezinta ~50% din pretul de achizitie.
Acvariul nu prezinta zgarieturi sau defecte - si a fost folosit foarte putin ~ 4 luni.
Trimit si in tara dar costul transportului il va suporta cumparatorul
|
 |
|
|
Cumpar masa acvariu - dimensiuni minime 65 cm lungime 30 latime - la pret de criza
Numai pentru Bucuresti sau din tara daca se asigura transport (oricare ar fi ala)
Mercic
|
 |
|
|
Cu placere - sa-l folosesti mult si cu ape limpezi
A mai ramas acvariu la vanzare voi pune azi cateva poze.
|
 |
|
|
|
Filtrul extern a plecat azi la Brasov, cel intern se retrage de la vanzare.
Mai ramane acvariul HAILEA- 60 l , care a fost folosit doar 4 luni - nu are zgarieturi sau defecte si se poate preda imediat - este nefolosit in acest moment!!
|
 |
|
|
|
Bine ai venit - Arata Bine.
Ape limpezi
|
 |
|
|
|
cand zici sanitari te referi la Hoplo? daca da, scapa si de astia, se fac mari si dezradacineaza plantele nu sunt potriviti pt. un acvariu mic!
|
 |
|
|
|
Bun si asta.
o sa ma uit azi dupa una sau alta
|
 |
|
|