| Message |
|
|
si crezi ca daca cumpar o "fatatore" si ii pun separat acolo ar fi ok pt ei (asta daca reusesc sa ii prind)
Dimineata erau ff multi printre plane, unul se ascundea dupa un melc 
|
 |
|
|
ma ajua un orizont de timp
o saptamana- doua - cineva care a mai trecut prin asta macar cu gupy
Mi-a zis nevasta-mea ca ma strange de gat daca ii las sa moara
|
 |
|
|
|
E supraaglomerat acvariul tau. In 30 L nu poti tine decat Beta sau cativa gupy. Zebrele au nevoie de spatiu mare de inot iar beta este un peste agresiv!
Mai asteapta si alte pareri
|
 |
|
|
buna idee -
ma duc sa il fugaresc  ))
|
 |
|
|
catalos , Sory de exprimare - teoria o stiu ca am citit - sunt "rude" bune cu Gupy.
Norbi, mercici de sfaturi cred ca o sa cumpar o fatatoare sa vad daca mai este in viata pana maine.
Sincer m-am holbat cateva ore si am vazut decat un pui ascuns in vallisneria care "umbreste" cam jumatate din acvariu si acolo era, l-am vazut chiar mancand dupa frunze.
Cam dupa cat timp nu mai sunt "vanati" de parinti?
E primul meu "copilas"
|
 |
|
|
Tocmai am vazut un peste mic rau  - un pui de endler in bazinul comunitar - ce trebuie sa fac sa ii dau cat mai multe sanse sa supravietuiasca.
Nu am recunoscut cand a fost "gravita" felema si cred ca azinoapte a depus sau abia acum am vazut
Nici nu am mancare pentru puiet
|
 |
|
|
|
reducere pret si la acvariu complet - ultimul pret
acvariu HAILEA- 60 l
dimensiuni - L = 58 cm;
L = 30 cm;
h = 40 cm
Lampa fluorestenta 24W;
Model HAILEA pompa cu fitru, HL-BT400
200 RON
detalii pe pm
|
 |
|
|
|
Hoplo am avut si eu si aia intr-adevar mai ies la suprafata dar cory nu se misca dupa substrat.
Cum ziceam comportamentul de care zice CaTaX38 l-am observat la cory mei in momentul in care din cauza unei greseli de a mea mi-am deciclat acvariul grav.
Am avut si acvariul suprapopulat si tot nu faceau asa.
Eu chiar cred ca are probleme cu calitatea apei. Dar sa mai dea si alte detalii.
|
 |
|
|
|
Ai grija, daca incearca sa ajunga la suprafata sa ia aer inseamna ca ai ceva probleme cu apa. Ai mei faceau asa cand mi-am deciclat acvariu. Fa cateva teste de apa sau repede un schimb masiv de apa.
Cum a spus si colegul naitsirc da mai multe detalii de ce ai acolo
|
 |
|
|
|
filtrul extern este rezervat pana la data de 06.06. restul raman in vanzare
|
 |
|
|
|
dc nu incerci sa vinzi separat poate ar fi cineva interesat separat!
parerea mea!
|
 |
|
|
|
Salut apollyon
Bine ai venit -Poate ceva poze si mai multe detalii- Ce pesti ai?
|
 |
|
|
alecsandra wrote:Si eu m'am gandit sa incep cu plantele care nu au cerinte mari...doar ca mi'a intrat o idee in cap si nu mi'o mai pot scoate.Mi'am facut o idee asupra cum vreau sa arate acvariu si mie greu sa ma desprind de ea.Asa ca atat o sa incerc cu gazonul pana o sa imi creasca si o sa traiasca.
Vreau sa pun si buturuga (acum fierbe pentru prima data).Daca pun de exemplu java moss pe ea o sa se dezvolte fara sol???
Si eu am avut Java si a crescut si fara prea multa lumina in schimb nu am reusit sa-l conving sa se orinda de decor (plastic fiind  ) apoi l-am ucis intr-o incercare sa scap de alge
Multa bafta atunci si te asteptam cu poze.
|
 |
|
|
 omul din greseli invata.
Te asteptam cu poze
|
 |
|
|
Alexandra - ca incepator iti pot spune ca este greu sa ai grija de gazon. Sa te complici cu bomba cu Co2 - risti sa iti bubuie daca nu o faci bine. Mai bine ai incerca sa iei catefa plante care nu au cerinte mari sa te bucuri de ele si mai peste 4-5 luni cand prinzi cat de cat experienta sa te bagi si la gazon.
Eu unul am reusit sa-mi ucid toate plantele  si nu aveam plante "grele".
Parerea mea acum - tu faci cum crezi
|
 |
|
|
 poate si ceva poze si alte detalii si poate mai vin si colegii de forum cu idei.
|
 |
|
|
|
ultima strigare pentru filtre
filtru extern Eheim 2034 cu medii de filtrare si toate accesoriile 280 ron
filtru intern Eheim Aquaball 2208 - 70 ron.
primul se vinde filtrul extern
reducere pret si la acvariu complet
acvariu HAILEA- 60 l
dimensiuni - L = 58 cm;
L = 30 cm;
h = 40 cm
Lampa fluorestenta 24W;
230 ron negociabil
detalii pe pm
|
 |
|
|
|
Ok...- daca te razgandesti poti sa-mi dai un PM.
|
 |
|
|
ofer 50 ron pe mobilier.
|
 |
|
|
|
reduceri de pret .. cu 10%
filtru extern Eheim 2034 cu medii de filtrare si toate accesoriile 300 ron
filtru intern Eheim Aquaball 2208 - 70 ron.
primul se vinde filtrul extern
pe langa asta - mai se adauga
acvariu HAILEA- 60 l
dimensiuni - L = 58 cm;
L = 30 cm;
h = 40 cm
Lampa fluorestenta 24W;
250 ron negociabil
detalii pe pm
|
 |