[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Pretorians
Forum Index » Profile for Pretorians » Messages posted by Pretorians
si crezi ca daca cumpar o "fatatore" si ii pun separat acolo ar fi ok pt ei (asta daca reusesc sa ii prind)
Dimineata erau ff multi printre plane, unul se ascundea dupa un melc
ma ajua un orizont de timp
o saptamana- doua - cineva care a mai trecut prin asta macar cu gupy
Mi-a zis nevasta-mea ca ma strange de gat daca ii las sa moara
E supraaglomerat acvariul tau. In 30 L nu poti tine decat Beta sau cativa gupy. Zebrele au nevoie de spatiu mare de inot iar beta este un peste agresiv!
Mai asteapta si alte pareri
buna idee -
ma duc sa il fugaresc ))
catalos , Sory de exprimare - teoria o stiu ca am citit - sunt "rude" bune cu Gupy.
Norbi, mercici de sfaturi cred ca o sa cumpar o fatatoare sa vad daca mai este in viata pana maine.
Sincer m-am holbat cateva ore si am vazut decat un pui ascuns in vallisneria care "umbreste" cam jumatate din acvariu si acolo era, l-am vazut chiar mancand dupa frunze.
Cam dupa cat timp nu mai sunt "vanati" de parinti?
E primul meu "copilas"
Tocmai am vazut un peste mic rau - un pui de endler in bazinul comunitar - ce trebuie sa fac sa ii dau cat mai multe sanse sa supravietuiasca.
Nu am recunoscut cand a fost "gravita" felema si cred ca azinoapte a depus sau abia acum am vazut
Nici nu am mancare pentru puiet
reducere pret si la acvariu complet - ultimul pret
acvariu HAILEA- 60 l

dimensiuni - L = 58 cm;

L = 30 cm;
h = 40 cm
Lampa fluorestenta 24W;

Model HAILEA pompa cu fitru, HL-BT400

200 RON

detalii pe pm
Hoplo am avut si eu si aia intr-adevar mai ies la suprafata dar cory nu se misca dupa substrat.
Cum ziceam comportamentul de care zice CaTaX38 l-am observat la cory mei in momentul in care din cauza unei greseli de a mea mi-am deciclat acvariul grav.
Am avut si acvariul suprapopulat si tot nu faceau asa.
Eu chiar cred ca are probleme cu calitatea apei. Dar sa mai dea si alte detalii.
Ai grija, daca incearca sa ajunga la suprafata sa ia aer inseamna ca ai ceva probleme cu apa. Ai mei faceau asa cand mi-am deciclat acvariu. Fa cateva teste de apa sau repede un schimb masiv de apa.
Cum a spus si colegul naitsirc da mai multe detalii de ce ai acolo
filtrul extern este rezervat pana la data de 06.06. restul raman in vanzare
dc nu incerci sa vinzi separat poate ar fi cineva interesat separat!
parerea mea!
Salut apollyon
Bine ai venit -Poate ceva poze si mai multe detalii- Ce pesti ai?
alecsandra wrote:Si eu m'am gandit sa incep cu plantele care nu au cerinte mari...doar ca mi'a intrat o idee in cap si nu mi'o mai pot scoate.Mi'am facut o idee asupra cum vreau sa arate acvariu si mie greu sa ma desprind de ea.Asa ca atat o sa incerc cu gazonul pana o sa imi creasca si o sa traiasca.
Vreau sa pun si buturuga (acum fierbe pentru prima data).Daca pun de exemplu java moss pe ea o sa se dezvolte fara sol???

Si eu am avut Java si a crescut si fara prea multa lumina in schimb nu am reusit sa-l conving sa se orinda de decor (plastic fiind ) apoi l-am ucis intr-o incercare sa scap de alge
Multa bafta atunci si te asteptam cu poze.
omul din greseli invata.
Te asteptam cu poze
Alexandra - ca incepator iti pot spune ca este greu sa ai grija de gazon. Sa te complici cu bomba cu Co2 - risti sa iti bubuie daca nu o faci bine. Mai bine ai incerca sa iei catefa plante care nu au cerinte mari sa te bucuri de ele si mai peste 4-5 luni cand prinzi cat de cat experienta sa te bagi si la gazon.
Eu unul am reusit sa-mi ucid toate plantele si nu aveam plante "grele".
Parerea mea acum - tu faci cum crezi
poate si ceva poze si alte detalii si poate mai vin si colegii de forum cu idei.
ultima strigare pentru filtre

filtru extern Eheim 2034 cu medii de filtrare si toate accesoriile 280 ron
filtru intern Eheim Aquaball 2208 - 70 ron.
primul se vinde filtrul extern

reducere pret si la acvariu complet
acvariu HAILEA- 60 l

dimensiuni - L = 58 cm;

L = 30 cm;
h = 40 cm
Lampa fluorestenta 24W;

230 ron negociabil

detalii pe pm
Ok...- daca te razgandesti poti sa-mi dai un PM.
ofer 50 ron pe mobilier.
reduceri de pret .. cu 10%
filtru extern Eheim 2034 cu medii de filtrare si toate accesoriile 300 ron
filtru intern Eheim Aquaball 2208 - 70 ron.
primul se vinde filtrul extern
pe langa asta - mai se adauga

acvariu HAILEA- 60 l

dimensiuni - L = 58 cm;
L = 30 cm;
h = 40 cm
Lampa fluorestenta 24W;

250 ron negociabil

detalii pe pm

Forum Index » Profile for Pretorians » Messages posted by Pretorians
Go to: