[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Pretorians
Forum Index » Profile for Pretorians » Messages posted by Pretorians

Te asteptam cu poze sa ne inspiram de la tine..
Salut si bine ai venit!
asteptam si poze asa cum spunea si Eugen
Salut-

Bine ai venit
Bine ai venit - asteptam proiectul si intrebarile
si te asteptam cu poze
eu zic sa mergi pe metoda clasica cunoscuta si testata de atatia de fierbere a lor cu sare -
Microundele incalzesc particolele de apa din interior dar nu cred ca se face o dezinfectarea a lor eficienta si in plus taninul nu ai cum sa il scoti la microunde.
Pararea mea - firbere pe aragaz de cateva ori cu sare neiodata si totul e ok
reduceri pentru pesti

acvariul revine la vanzare la ultimul pret de 150 ron nenegociabil si se mai adauga
filtrul ehiam nu mai e de actualitate

2 cory - 10 - ron
4 perechi de endleri - 15 ron
bonus pentru cei care cumpara si ii vrea 3 neoni clasici
buturuga vita de vie si doua "bete" de salcam cu crismas mos pe ele legat 25 ron - muschiul de pe ele reprezinta cam doua poturi - m-a costat cam 15 ron
lemnul este la mine in acvariu si se scoate in ziua vanzarii - nu pluteste - este tratat si este in acvariu de vyreo 5 luni cred. (anubiasul din poza nu se vinde )

poze http://postimage.org/gallery/2pejh8pc/5c73e613/
pot face mai multe poze la endlari, dar nu prea vor sa stea la poza

relatii pe PM
acvariul revine la vanzare la ultimul pret de 150 ron nenegociabil si se mai adauga
filtrul ehiam nu mai e de actualitate

2 cory - 15 - ron
4 perechi de endleri - 20 ron
bonus pentru cei care cumpara si ii vrea 3 neoni clasici
buturuga vita de vie si doua "bete" de salcam cu crismas mos pe ele legat 30 ron
lemnul este la mine in acvariu si se scoate in ziua vanzarii - nu pluteste - este tratat si este in acvariu de vyreo 5 luni cred. (anubiasul din poza nu se vinde )
Preturile sunt fixe - minime spun eu
poze http://postimage.org/gallery/2pejh8pc/5c73e613/
pot face mai multe poze la endlari, dar nu prea vor sa stea la poza

relatii pe PM
se poate inchide
multumesc,
Mercic de sfat - vreau sa dau pestii pe care ii am acum sa fac ceva teste de apa si apoi sa cumpar ramirezii - mercic.
(( deci trebuie sa renunt la ideea de a avea Hemichromis lifalil pana la un upgrede --
Ma gandeam ca daca as lasa o lumina de veghe nopatea - nu ar putea sa-si apere icrele ramirezii?
Si revin cu intrebare cati sa iau (ca acum inclit tare spre ramirezi pana la un upgrede)
Am fost sa caut prin petshopuri sa vad daca gasesc hemi de vanzare - am gasit la peshopul din Auchan militari - dar vanzatorul de acolo mi-a spus ca nu se preteaza specia asta la un acvariu de 60l pentru ca cresc ff mari si mi-a recomandat un grup de ramirezi (nu zic ca-mi displace ideea) 4-5 zicea el doi masculi si trei femele -
Ce mi-a spus contrarieaza putin cu ce stiam eu - adica - ca as putea tine o pereche de hemi in 60 l (problema fiind ca nu sti care e masculul sau femela) si ramirezi poti lua o pereche - nefiind necesar un grup!!
Voi ce parare aveti? - 4 ramirezi in 60 l nu e cam mult?
apropo ramirezi se impaca cu ancistrusi - adica ancistrusi le vor manca icrele(daca aleg ramirezi)!!
Mercic pentru raspunsuri - nu vreau sa fiu sacaitor, dar mai bine intreb decat sa omor pestii sau sa ii chinui
stie cineva de unde as putea sa-mi achizitionez o pereche de Hemichromis Lifalil - as vrea sa reamenajez acvariul pe care il am acum sa dau pestii din el (endlari) si sa-mi iau o pereche de hemi - dar inainte de a "distruge" tot ce am in prezent as vrea sa stiu daca se gasesc pe piata la noi sau daca ii are cineva?
Acum am un acvariu plantat si vreau sa il "transform" in unul plantat minim - gen anubias sau ceva de genul si preponderent cu pietre
Stie cineva daca se gasesc acesti pesti ?
Si inca ceva - as vrea sa ii tin intr-un acvariu de ~ 60l impreuna cu 3 ancistrusi am inteles ca si marimea acvariu este ok pentru o pereche si se potrivesc cu ancistrusii - ceva obiectii
un pret pentru stand ? si poate o poza se poate?
discutia era in urma cu un an ))). Cred ca a stabilit ce peste a fost pana acum
Ca si observatie nu pot face decat ca si eu am avut tetrazona si ii vedeam la ora mesi in rest stateau anscunsi - asa sunt ei mai "rusinosi". Daca mancaca si sunt vioi.. nu vad motiv de panica, dar mai asteapta si alte sfaturi de alcineva care sti mai bine.
Incalzitor? sunt 40 de grade afara la ce-ti trebuie?
tetrazona am avut si eu si de obicei ei sunt lenesi si asa stau - rasbora nu stiu ce sa-ti zic ca nu am avut.
Dar mananca?
180 pret nou
pentru ca MAMBA a intrebat primul o sa-l las pe el sa zica daca il vrea sau nu apoi dicutam pe PM daca e cazul

Forum Index » Profile for Pretorians » Messages posted by Pretorians
Go to: