| Message |
|
|
Si eu am cutie interna.  Si am trecut la sumpa cu acvariu plin cu apa si pesti mai ales cand am gaurit bazinul.Parere mea este ca este mult mai practic si util sumpul si mai generos si ca volum de material filtrant si mult mai stabil bazinul cu el.Nu renunta la sump.
|
 |
|
|
Da bulldog englez mascul.  Merci frumos.
|
 |
|
|
Si de dimineata sa marit familia cu un nou membru
|
 |
|
|
Problema cu piatara ponce este ca se macina in timp ,nu este una si aceasi ca matrix.Sa mai discutat desprea ea .
|
 |
|
|
|
Salut .Este valabil.
|
 |
|
|
Superbi sa te bucuri de ei  Si eu am avut timp de 10 ani oscari,niste pesti deosebiti si mari .Tin minte ca le dadeam mancare de pisici si se auzeau cum le crontaneau in gura
|
 |
|
|
|
Cumva tia lipit acvariul apoi la curatat si tia tras cordon interior in alta zi,ca din aceasta cauza se schimba culoarea la silicon.
|
 |
|
|
Pune cateva poze din fata ,sa vedem cum se vede apa din bazin.Mie mi se pare ca nu este chiar clara apa asa cum spui.Am sa caut niste poze ca am avut ceva discutie candva cu un tip si iam aratat ca pot citi ziarul la celalat capat al bazinului .Si am 1.80 lungimea la bazin  Bazin cu pesti care sunt murdari ca porci.
|
 |
|
|
Daca la-ti folosit puteti spune despre el,eu unul il folosesc de ani bun si va spun ca este foarte bun .Merita incercat chiar daca este un pic scump.
|
 |
|
|
Incearca cu Purigen Seachem sa vezi ca se schimba complet apa,o sa vezi schimbare intradevar
|
 |
|
|
|
Sau ceva la schimb ,oferte pe PM.
|
 |
|
|
Am reusit si am luat prinderea de la pompa  Multumesc de ajutor
|
 |
|
|
Cu reactorul nu mia mers cu purigen ,il voi vinde.Am cumparat alt contoler cu ceva mai multe intrari si iesiri Am fost multumit de cel vechi.
|
 |
|
|
Este destul de complicat sa schimbi bazinul cu altul,o iei aproape cam de la zero .Suport,capacul ,mai putin sumpul materialul filtrant.
|
 |
|
|
Multumesc frumos.Pompa a ajuns la mine
|
 |
|
|
|
Pompa booster foarte putin folosita.
|
 |
|
|
Droser 1x54w t5 urgent.
|
 |
|
|
Intrebare ,se poate baga in el purigen.Merge sau sa-l folosec pt carbune .
|
 |
|
|
Si mia ajuns si reactorul ,ciorapul si miam luat un fratior .Daca celalat ups nu mai presteaza serviciu,am prins la oferta si am mai luat altul Chiar am fost multumit de cum mergea celalat.
|
 |
|
|
Da am rezolvat problema
|
 |
|
|