[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: angelfish
Forum Index » Profile for angelfish » Messages posted by angelfish
YDarius wrote:Da, e latimea mare, si Edy tot asa face latimea ?

P.S Intrebam pt ca de ceva vreme urmares o lampa noua, Maxspect Razor 300w, care are 125 cm lungime, dar nu stiu daca se preteaza la latimea asta.

Stiu lampa asta,eu am Razor 160w de 16000k.Lampa vine cu lupe la 90 grade.Cu 10 eur/reflector iti iei de 120 grade si sigur iti acopera.
Intr-o saptamana imi vin mie reflectoarele si o sa -ti pot spune exact.(latimea mea e de 55)

O zi buna
Cristi
Okey Dokey am si rabdare si fac si poze.
Dragos mai ai vreun injector in plus???
Tare as mai schimba skimmerul cu unul de al tau
Sa inteleg ca pe fundal frumos luminat tot apa dulce e?
Schimb Euphylia brain,un frag verde si unul maro tot cu euphylia dar alte varietati (hammer,long tentacle etc)
image

si verde
image
De ce te deranjeaza inaltimea?Eu am avut aproape la fel (primul bazin al lui George din vechiul magazin).S-a pretat f bine la reef,cu un aranjament de pietre gen scara arata OK.
Normal nu tre sa se intample nimic .Eu am din fiecare plus ca azi am bagat si un Harlequin.
Da mai stii...ai mai vazut un Veliferum sa manance Organ pipe coral?...Il vezi la mine.Il mananca si nici nu ragaie.
Multumim Gabriel si Koala pentru strampii de primavara dar si pentru faptul ca tre sa spal rufele din 2 in 2 zile.

Cand se termina pelletele la reactoare rugam anuntati.
Dragos trimite mi te rog nr de telefon ca l am ratacit,sa rezolvam cu soda.
Eheeee ...bate-ti in lemn
Gabriel wrote:Da bah dar suntem betivi cu stil

Cristi - Cramele Ostrov au cumva de-a face cu Steaua - asa intr-un mod indrect.

Da o legatura destul de directa
koala wrote:Ce pestisor? Nu stiu despre ce e vorba...

I am promis o femela de clown.
Daaa chiar despre ala e vorba
kirucd wrote:Vezi cum induci lumea in eroare Cristi?!
Mai bine treci si tu la profil Bucuresti/Constanta

Roze-ul ala sec e marfa

Done

Dragos,o sa-ti povestesc de el in momentul in care il topim.Il cunosc de cand am plantat vitele la Ostrov (de Constanta) si pana a iesit din crama.
Cam cu asta ma ocup eu (cu productia nu cu beutul)
Perfect,in cazul asta poate vorbim sa-i trimit si pestisorul lui Sebi la Oradea.
E la Bucuresti
Eu i-am spus de saptamana trecuta.
Alex da de ce Black water?
Ti-am zis cand schimbi carbunele activ sa- l speli inainte ca sa nu se innegreasca apa.
Gabriel wrote:Cristi,

O sa trec sa iau pestele ca sa i-l expediez lui Seba iar cu ocazia asta am sa preiau si "reactoarele" iar apoi o sa-i "povestesc" lui Ricardo cat de eficiente sunt

Problema Gabi este ca acum is la Bucuresti da promit sa-ti trimit prin Andy(Eleven) o mostra si la Constanta.Asa ma revansez si fata de Ciprian caruia i-am promis ca bem o bere de vreo 3 ani

Doar sa ma luminati de care sa fie?sec sau demi
Eu folosesc asa ca ii vreau eu.
Dau la schimb un Kalkwasser si o cutie de reactoare 'Domeniile Ostrov' rose
Succes iti tinem pumnii.

Forum Index » Profile for angelfish » Messages posted by angelfish
Go to: