| Message |
|
|
|
AquaMedic e un brand destul de slab.Dar nici asa nu avea voie sa iasa atat nitrat.
E ceva cu testerul.Incearca altul.Sau cartusul e spart.Masoara si cu TDS si vezi ce spune
|
 |
|
|
|
Nici o problema,eu tocmai am ras fo 3cutii asortate cu pastrav la pergament la Balea lac.Transfagarasanul e deschis asa neoficial,e inca zapada.
|
 |
|
|
Ce pot sa mai spun....la mai mare.
P.S. material pentru reactoare exista pe stoc
|
 |
|
|
|
Super au iesit,bravo,seam?n? cu al meu.
|
 |
|
|
koala wrote:- Bah, sa stii ca e chiar "treaba"!  ... prima oara cand am vazut, eu, un skimmer Beckett in functiune, a fost la mosu.
- Tin minte ca am ramas impresionat de cat de eficient este... da' si de cat este de urat!  ... mosu n-avea usi la sump, asa ca toate acareturile "ranjeau" la privitor.
Stiu am vazut bazinul ala,dar frumusetea display-ului te facea sa nu te uiti la matzaraia si tevaraia insirata de Mosu acolo.Tot acolo am vazut prima data un reactor cu sulf pe care l am copiat si folosit si eu.E foarte eficient la scaderea nitratilor.
|
 |
|
|
|
Am killer-it aseara turnul de Matrix si acum am 30x29cm deci am rezolvat cu spatiul.
Acu tre sa stau cuminte sa astept minunea lui Dragos.
|
 |
|
|
La mai mare ,abia astept sa-l vad populat.Am o Kenya Tree frumoasa pentru domnia voastra.
|
 |
|
|
|
Sebi vezi ca luni dimineata iti pun soda si pestisorul la masina.Pleaca in jur de 9 din Bucuresti.
|
 |
|
|
|
In mod sigur ramane Matrix .
Ca si modificari poate isi face Dragos timp si da un ochi d'ala meserias peste sump si gata solutia.
|
 |
|
|
Cred ca gasesc o varianta mai simpla.In compartimentul unde e skimmer ul am un turn cu 15 l Matrix si daca i gasesc astuia alt loc am rezolvat problema.
Si asa e mare si greu de manevrat la spalari asa ca-l paste maritisul.Tre sa vad in ce pun Matrix-ul.
O sa ma gandesc de luni ca azi fiind vineri am un program foarte incarcat
|
 |
|
|
Incape ,incape chit ca-l indes cu picioarele si tot il bag.Daca nu bag pompa in display si tot skimez cu el
|
 |
|
|
|
La cum arata Kenya si Xenia inclin sa cred ca nutrientii is de vina.Pun pariu ca PO4 e undeva intre 0,1-0,2.Curios ca nu are cyano.
Ce inseamna NO2,NO3 normale?ce valori au?
O zi buna
Cristi
|
 |
|
|
Nu e mai eficient cu trei odata?
|
 |
|
|
Acu ca vine Pastele sa-mi ziceti din timp de reactoare
|
 |
|
|
Treaba e ca mie mi-a placut lucrarea vazand sistemul in stand by.Abia astept sa-l vaz la lucru,o lucrare de exceptie.
E un proiect pe care toarasu'Koala tre 'sa-l aranjeze putin in pagina si sa-l puna ca sticky.
A fost o munca de echipa demna de toata lauda si trebuie sa ramana ca un exemplu ''how is made'',intr-o maniera profesionala.
Felicitari Ricardo,felicitari baietilor care te-au ajutat.
|
 |
|
|
|
Gata am inteles,multumesc amndoura pentru informatii si gazduire.
|
 |
|
|
Mda problemele legate de parametrii apei le stiu,inclusiv faptul ca hipersalinitatea favorizeaza aparitia Cyano.Mie mi- a suras ideea pentru ca am inteles din topicul lui Dragos sau la tine Gabriel chiar nu imi amintesc unde am citit,ca este si un stimulent pentru corali.Sau am inteles eu aiurea??
Impuscam 2 iepuri odata.
Doar pentru cyano am luat de la Cosmin (Oradea) cachette de cyano stop merg brici,sau CYANOCONTROL http://www.shop-meeresaquaristik.de/product_info.php?products_id=14758
Multumesc ,oricum le-am comandat asa ca o sa le incerc in dozele spuse de voi.
|
 |
|
|
Gabriel wrote:
Tomentosus-ul asta e sigur defect.
Sigur nu-i prieste aerul sarat de la Constanta
|
 |
|
|
|