| Message |
|
|
Cu proxima ocazie pun camera pe el.
Norocul meu a fost ca a doua oara cand l-am surprins eram cu amicul Fanta si ne zgaiam la borcan.Nici el nu cred ca m-a crezut pana nu a vazut cu ochii proprii si personali.
Zsido crede-ma ca si eu am belit felinarele si nu-mi venea sa cred desi baga la ghiozdan fara vreo jena ca ma uitam la el.
|
 |
|
|
N-am avut eu noroc cu Chelmonu'sa-l fac sa manance ,in schimb am constatat cu uimire ca Mandarinul
mananca cu nesat artemia si mysys congelate.
Asta nu ar fi mare lucru dar faptul ca le vaneaza in masa apei,intocmai ca chirurgii,asta e in dezacord total cu felul lor de a fi.
Asa ca am un Mandarin gras si frumos cu sanse mari sa iasa la pensie la mine in bazin( fara refugiu cu macroalge).
|
 |
|
|
|
Stai foarte bine cu apa.
In Bucuresti la intrare am 324 asa ca si viata membranei e mult mai mica.
|
 |
|
|
Andrei1234 wrote:Am gasit Catalina Goby si o sa-mi iau 2.
Unde ai gasit tu Catalina goby?
Vezi ca ai doar 10 zile de la start,e putin la filtrarea ta.O sa-i omori.
Si mai vezi ca asta e un peste de apa rece,cum tu nu ai chiller nu o sa reziste.
Cand mai gasesti pesti, intai vezi despre ce vorbim.Tine minte site-ul asta http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+31+155&pcatid=155
|
 |
|
|
|
Gasesti la Coralis sau Reef
|
 |
|
|
um02122 wrote:
La Koala in acvariul mare pariez ca un frag de Sarcophyton ar ajunge la dimensiuni acpreciabile in sase luni si gigantice intr-un an. Am vazut ca are vreo doi in acvariul ala.
Eu pariez ca la Koala in bazin nu ar ajunge decat la dimensiuni microscopice.  Din cauza lui Suri
|
 |
|
|
|
Andrei pe mine m-ai convins ca inca nu stii ce vrei.Ia o mica pauza cu scrisul pe forum,gandeste-te bine ce vrei sa faci,citeste cum au procedat ceilalti colegi si apoi revino cu intrebari concrete si la obiect.
Postatul aici nu este nici distractie gen messenger nici whatsapp si desi inteleg perfect exuberanta tipica varstei tale ,totusi e cam mult.
Vezi tu lumea e foarte amabila si inca iti raspunde la intrebari , multe din ele fara rost si logica.Ba vrei 30 l ba 300 l ,acum vrei sump acum renunti.Mai nou ai ajuns la refractometru si nu pricep ce dracu faci acum cu el.Multi acvaristi cu state vechi nu detin inca o scula din asta.
Ce iti sciu acum ,intelege ca fiind un sfat prietenesc asa cu ti-am scris si pe privat.
O seara buna
Cristi
|
 |
|
|
|
Daca vrei un Marine color pentru dozare ca sa scapi de corvoada asta am eu sa ti dau.Are 4 capete de dozare.
Mie mi-a venit recent un GHL asa ca o am disponibila.Am dozat cu ea 2 ani fara probleme.
|
 |
|
|
Neata
Baga-ma te rog si pe mine la o punaga de all-in one
Mersi
O zi buna sa ai si poate ai timp sa dai pe la mine sa iei suportii si nu numai
|
 |
|
|
|
Daca e intr-adevar 4 desi nici eu nu cred ai grija sa nu-l ridici brusc la 7 sau peste ,ca provoaca un stres grozav.
Reteta e apa de osmoza cu bicarbonat de sodiu si picurat in sump.
|
 |
|
|
|
Ahaaa multam de informatie,e pe langa mine o gasesc eu maine.
Dracu stia de denumirea aia,am ametit cautand furtun din silicon si ma tot trimitea la alea auto colorate .
Acu fa pomana pan'la cap si zi si de care dimensiune sa iau?
Ale tale alea din care mi ai pus mie de cat sunt?
|
 |
|
|
|
Un nano de 900 iti dau eu.
Spune i lui fanta cand vine pe la mine sa nu uite sa o ia.
|
 |
|
|
 Da ce coane ce are rosu?doar nu vroiai sa-mi deoache careva cutia.
Maine sap tot net-ul sa gasesc furtun din silicon si-l schimb.Nea Dragos nu divulga sursa (sau da)sa ia tat rumanu.
|
 |
|
|
|
Gata ai renuntat la ciorapi?
Pe mine ma exaspereaza astia de plastic ,trebuie spalati la 8 ore.
Se colmateza mult mai repede ca cei de bumbac de la tine.
|
 |
|
|
Gata cutia,am instalat si senzorul de nivel,l-am setat in controler si funtioneaza stas.
Mai ramane sa curat excesul de silicon,atat cat o sa pot ...sau il las asa ca nu se vede si sa schimb furtunul ala rosu subtire cu unul de silicon(de la Dragos desigur  )
Multumim Gabriel pentru semnalul de alarma tras vis-a-vis de patania ta cu Beckett-ul.

|
 |
|
|
koala wrote:Am vorbit cu Radu si a zis ca se duce sa beleasca ochii la "magazie"... deseara te sun si-ti dau verdictul.
Sar'mana conasu'
|
 |
|
|
Frica pazeste pepenii.Uite ca m-am pus pe treaba si am reusit sa-mi lipesc cutia de meclem.
Nene Koala raman dator daca gasesti vreun senzor.Am comandat 5 buc dar vin destul de greu de la chinezi.
Multam
PS .Rose scrie pe reactoarele alea
|
 |
|
|
|
Vreau si eu un senzor daca aveti pana comand eu.Dragos mi a atras atentia despre toanele Beckett-ului ,am neglijat aspectul,dar se pare ca e destul de serios.
Multumesc anticipat
Coane Koala inundatia nu e o problema,is maestru la asta,dar meclemul ala prin casa e deja prea mult.
|
 |
|
|
Mieee
Dar tot nu scapi,o sa te bat la cap pana faci un cub mare si frumos
|
 |
|
|
fanta wrote:Doare remarca asta Cristi. A trait bine mersi pân? a plecat spre acvariul lui Sever.
NU a fost o remarca rau intentionata ci doar faptul ca acum rontaie din plin la nisip,plaja fiind mai mare.La tine e full de corali si nisip mai putin.
|
 |
|
|