[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: skija
Forum Index » Profile for skija » Messages posted by skija
Din pacate sa zic asa la acest concurs conteaza foarte mult poza , nu e buna poza poc ti-au taiat 50 de puncte ))

Felicitari Gabi !
Am pus de 7 si mi se pare cam scurt sa zic asa , am schimbat pe 10 , o sa vad cum merge
weeping moss , cauta pe goagle poze
60 mm macro ?
Sunt foarte multi incepatori (poate 70-80 %) care cred ca daca schimbi apa (doar atat ) este suficient de aceea am scris ca trebuie sa faci si curatenie cand schimbi apa

Uite aici ptr "amatori" ce inseamna "schimb de apa"

[youtube]https://youtu.be/E_5iWuHwP3g[/youtube]

Eu am incercat sa schimb apa si 20-30 % de 2 ori pe saptamana si 70% odata pe saptamana , dar va spun ceva , degeaba schimbi apa daca nu faci si curat in acvariu .

da
35 mm si 50 mm nikon au f 1.8 , deci si mai bun
F-ul nou ?

Nu inteleg
Ok , merci , o sa-mi fac timp saptamana viitoare sa montez filtrul de apa de 7
Ma gandeam sa iau de 7 ca nu prea am loc in dulap (nu ma intereseaza diferenta de pret ), credeti ca o sa fie vreo problema daca pun de 7 in loc de 10 ?

Merci
Eheim 2071 , in filmuletul atasat mai sus este legat la un aquamedic reactor 1000 , din cate am vazut si intrebat este cam slab ptr acest reactor , de aceea vreau sa trec la filtru de apa
Adica daca ies bule ca si in filmuletul de mai jos insemana ca nu se dizolva bine CO2 ?

Poti pune si matrix , ce vrei tu
Sa pui eheim substrat pro in el in loc de burete
Iliescu Mihai Ulmis wrote:La fel a trebuit sa aleg si eu. Am ales classic 600 pt volumul mai mare si pt ca am vazut multe reviewuri negative la experience.

Zi-mi te rog ce ai citit despre gama experience "de rau" sa zic asa ?
Iliescu Mihai Ulmis wrote:L am dat mai incet insa la classic 600 am auzit zgomot la rotor datorita presiunii si am renuntat. Am redus debitul la jbl insa nu pt multa vreme pt ca nu e recomandat de producator

Eu vorbeam de eheim experience 350 nu de varianta classic
Daca cumva crezi ca o sa fie prea mare debitul poti sa-l dai mai incet din clapeta de OUT al filtrului .

Atentie , sa nu dai mai incet IN-ul de la filtru
experience 250 nu o sa-ti ajunga ptr acvariu de 120 litri

iti trebuie doua , eu am vut un 250 la un acvariu de 120 litri si numa probleme am avut , am luat inca un experience 250 si atunci a fost ok .

De accea tot iti spun sa iei experience 350

Eheim classic 2213 este de asemenea prea mic ptr acvariul ala
Merci ptr sfaturi

Se vad bule de co2 in acvariu dupa iesirea din filtrul de apa sau nu ?

Forum Index » Profile for skija » Messages posted by skija
Go to: