Sunt foarte multi incepatori (poate 70-80 %) care cred ca daca schimbi apa (doar atat ) este suficient de aceea am scris ca trebuie sa faci si curatenie cand schimbi apa
Uite aici ptr "amatori" ce inseamna "schimb de apa"
Eu am incercat sa schimb apa si 20-30 % de 2 ori pe saptamana si 70% odata pe saptamana , dar va spun ceva , degeaba schimbi apa daca nu faci si curat in acvariu .
Ma gandeam sa iau de 7 ca nu prea am loc in dulap (nu ma intereseaza diferenta de pret ), credeti ca o sa fie vreo problema daca pun de 7 in loc de 10 ?
Eheim 2071 , in filmuletul atasat mai sus este legat la un aquamedic reactor 1000 , din cate am vazut si intrebat este cam slab ptr acest reactor , de aceea vreau sa trec la filtru de apa
Iliescu Mihai Ulmis wrote:La fel a trebuit sa aleg si eu. Am ales classic 600 pt volumul mai mare si pt ca am vazut multe reviewuri negative la experience.
Zi-mi te rog ce ai citit despre gama experience "de rau" sa zic asa ?
Iliescu Mihai Ulmis wrote:L am dat mai incet insa la classic 600 am auzit zgomot la rotor datorita presiunii si am renuntat. Am redus debitul la jbl insa nu pt multa vreme pt ca nu e recomandat de producator
Eu vorbeam de eheim experience 350 nu de varianta classic