[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: skija
Forum Index » Profile for skija » Messages posted by skija
Eu am din filtru de apa de 10" gaurit prin capac, cu difuzor ceramic de 2 cm asezat pe fundul borcanului, fara burete sau alte minuni in borcan si nu am acumulare de CO 2 .

Salut Dan , poti te rog sa pui o poza cu reactorul ?

Ai observat vreo diferenta cu sau fara difuzor de CO2 in filtrul de apa ?

La ce filtru extern este legat reactorul ?
Poti sa pui o poza cu reactorul ?

Merci
O sa-mi fac eu unul personal , nu vreau sa cumpar .

O sa incerc cu biobals , dar ar mai fi varianta asta (link-ul de youtube) pare SF dar cred ca merge bine .

Nu stiu daca are rost sa pun si difuzorul de CO2 in filtrul de apa , dar se poate discuta liber aici

Paletele sunt de la sera reactor 500

Asta nu se mai opreste , admin blocheaza postul )
eheim liberty
Ma gandesc ca filtrul de apa este bine sa fie cat mai mare ptr o difuzie cat mai una , cel putin asa gandesc eu , filtrul extern este un eheim 2071 professional 3.

Aveti vreo recomandare ptr marimea filtrului de apa ?

Merci
narcis wrote:Merg f bine bilele, dar la.fel.de.bine merge si un burete, care este un fel.de tampon , se invart bulele intre burete si capacul filtrului pana la.dizolvarea totala.Cat despre locul pe.unde vrei.sa faci lntarea co2, nu conteaza daca o pui prin capac sau pe furtunul de iesire din canistra, efectul este acelasi.

OK , merci
Silviu Man wrote:Pai ... de DSLR m-ai convins deja!
Despre apa aia si despre perlare inca studiez!

Apa curata o faci cu filtru supradimensionat si medii bio bune + curatenie saptamanala

Perlarea o obtii doar daca CO2 se dizolva foarte bine in bazin
Salut , stiu ca sunt 100000 de discutii si topicuri dar vreau sa-mi fac si eu unul si vreau sa va intreb daca merita sa bag biobals de plastic in filtru sau nu . Intreb pe cei care au .

Si daca exista vreo diferenta intre metoda prin care se baga co2 in filtru de apa, adica diferenta intre a introduce co2-ul prin capacul filtrului de apa sau prin furtunul filtrului extern care intra in filtrul de apa

Merci
Eu zic ca JBL e902 este prea mic ptr acvariul tau ,nu tre zgarci la filtru ca o sa ai probleme foarte mari din cauza filtrului sub dimensionat , ti-am recomandat Eheim experience 350 , nu o sa ai nici o problema cu el , are furtunuri de 16/22 , o sa-l cureti odata la 3-4 luni .

Filtrele care au furtunuri de 12/16 necesita curatarea furtunelor la max o luna
Un prieten are 2 Eheim si este multumit , doar atat pot sa-ti spun
Easy carbo nu este CO2 , este o substanta sa zic asa anti algicida
Eu as merge pe Eheim Experience 350
Se vand lemnele din poza , mai mult decat suficient ptr orice acvariu de 60 litri , 100 RON + transport , trimit doar cu Fancourier

info la 0726114629 , nu lasati mesaj pe privat
22-23 este lux daca poti
Silviu Man wrote:Alex, ce pesti sunt aceia din pozele de mai sus?

ember tetra
Veniti prin Oradea ?
cosmin_ruz wrote:Ma bucur ca nu ai dat ignore acvariului! Cum mai merg plantele?

Mai bine decat in poza

A fost un coleg de servici la mine si m-a rugat sa-l las sa faca o poza cu telefonul

In dreapta pare cam chel dar este crypto lutea hobit care se face maro si nu prea se vede in poze , intre timp a mai suferit mici modificari

Gabi C wrote:Cam care este gradul de evaporare al apei cind folosesti ventilatoarele pentru racire?
Mersi.

cam 1-2 litri pe zi la un acvariu de 120 , depinde de la caz la caz

Forum Index » Profile for skija » Messages posted by skija
Go to: