dandumitru wrote:
Eu am din filtru de apa de 10" gaurit prin capac, cu difuzor ceramic de 2 cm asezat pe fundul borcanului, fara burete sau alte minuni in borcan si nu am acumulare de CO 2 .
Salut Dan , poti te rog sa pui o poza cu reactorul ?
Ai observat vreo diferenta cu sau fara difuzor de CO2 in filtrul de apa ?
Ma gandesc ca filtrul de apa este bine sa fie cat mai mare ptr o difuzie cat mai una , cel putin asa gandesc eu , filtrul extern este un eheim 2071 professional 3.
Aveti vreo recomandare ptr marimea filtrului de apa ?
narcis wrote:Merg f bine bilele, dar la.fel.de.bine merge si un burete, care este un fel.de tampon , se invart bulele intre burete si capacul filtrului pana la.dizolvarea totala.Cat despre locul pe.unde vrei.sa faci lntarea co2, nu conteaza daca o pui prin capac sau pe furtunul de iesire din canistra, efectul este acelasi.
Salut , stiu ca sunt 100000 de discutii si topicuri dar vreau sa-mi fac si eu unul si vreau sa va intreb daca merita sa bag biobals de plastic in filtru sau nu . Intreb pe cei care au .
Si daca exista vreo diferenta intre metoda prin care se baga co2 in filtru de apa, adica diferenta intre a introduce co2-ul prin capacul filtrului de apa sau prin furtunul filtrului extern care intra in filtrul de apa
Eu zic ca JBL e902 este prea mic ptr acvariul tau ,nu tre zgarci la filtru ca o sa ai probleme foarte mari din cauza filtrului sub dimensionat , ti-am recomandat Eheim experience 350 , nu o sa ai nici o problema cu el , are furtunuri de 16/22 , o sa-l cureti odata la 3-4 luni .
Filtrele care au furtunuri de 12/16 necesita curatarea furtunelor la max o luna