[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: skija
Forum Index » Profile for skija » Messages posted by skija
Parerea mea si strict a mea despre fertilizare : cand o sa treaca cativa ani si o sa ai destula experienta o sa-ti dai seama ca daca stii sa bagi CO2 cum si cat trebuie nu mai conteaza cu ce fertilizezi atat timp cat ai NO3 undeva intre 10-20 , PO4 intre 0.4-1.5 si Fier aprox 0.5
Am incercat cel putin 5 feluri de fertilizanti de top sa zic asa de pe piata si nu am vazut nici o diferenta . Am fertilizat cel putin 2 luni cu fiercare fertilizant
Salut , aveti care asa ceva ?

As dori ceva pareri cei care aveti

Merci

Poti pune in toate sertarele filtre biologice , matrix de exemoku si prefiltru sa-l cureti cat de des poti , odata la doua saptamani sa zicem
Daca tot vorbim de teste , cam ce valori ai in apa la NO3 , PO4 si Fe ?

Merci
Am prins un intrus , dar e facuta cu telefonul , nu am avut timp sa iau aparatul
Uite si un filmulet scurt cu telefonul , dupa ce am fost in concediu 10 zile

In dreapta jos nu prea creste nimic , "greseala de design" , cioata din dreapta fura lumina prea multa, sunt niste crypto hobit acolo dar nu se vad ca au culoare maro inchis

Gabi C wrote:Baieti am comis-o . Mor de nervi . Am avut in bazinul mic o femela de colisa de miere . Am avut - o si si in setupul trecut . Ma tot gindeam ce sa fac cu ea. Am vazut aseaea planarii si zic hai sa o bag in bazinul mare . Greseala maxima . Azi cind m-am intors de la munca nu mai aveam nici un crevete din asta nou . Ia halit javra pe toti . Si culmea a mincat si din aia rosii . Mai am 2 din 10 . Nus ce dracu a apucat-o . Acu tre sa iau altii de aia faini daca mai gasesc ... daca nu astea au fost ultimele poze cu genu asta de creveti ...

Cand dai la pesti sa manance da-le si la creveti , mananca ei alge cat mananca dar au nevoie si de proteine
JustCoCo wrote:Pai nu scrie pe net ca substratul se aspira la schimbul de apa ?

Unde ?

Eu nu aspir deloc substratul , dar altii o fac
Baga co2 mai mult ca de aia creste MC in sus
Ce lentile ai ca am uitat ?
Dupa ce o sa treaca , cativa ani o sa-ti dai seama ca co2-ul creste plantele si nu lumina o sa-i dai dreptate la colegul Bobi

Baga co2 mai mult un pic ca de aia creste gazonul in sus si ia-o mai incet cu lumina , mai mult de 8 ore este degeaba
rodoselada wrote:
incearca cu lumina putina sub 0.5 w / litru si co2 MULT , nu o sa vezi alge

la leduri nu mai merge cu w/l e vorba de lumeni, cantitatea si calitatea de culoare pe care care o dai plantelor.

Atunci cati PAR ai ? incearca cu 40-50 par
rodoselada wrote:Va multumesc.

la toate le-am dat restart, am trecut pe leduri de putere nu benzi, si daca nu esti atent cu echilibru dintre lumina, culoare lumini, co2 si nutrienti esti pa, algele isi fac de cap nu va spun prin cate alge am trecut si tot nu stiu sigur unde am gresit.

incearca cu lumina putina sub 0.5 w / litru si co2 MULT , nu o sa vezi alge
Baga plante cu crestere rapida , cat mai multe si creste doza de co2 , deja ai probleme din ce vad in poza .
Alge peste tot si plante ingalbenite cu crestere "pipernicita" sa zic asa , daca nu schimbi radical ceva in 2 saptamani o sa moara toate plantele

Salut, caut o pompa de aer foarte silentioasa , doresc sa o folosesc pe post de aerare noaptea dupa ce opresc lumina si co2

Stie cineva care este cea mai silentioasa pompa ?

Merci
https://en.wikipedia.org/wiki/Glutaraldehyde

primul paragraf
Poi lasa schimbul de apa la picatura , schimba apa normal si baga GH booster dupa schimbul de apa

Sau asteapta si alte parari
Cati cory pygmaeus ai ?

Forum Index » Profile for skija » Messages posted by skija
Go to: