Parerea mea si strict a mea despre fertilizare : cand o sa treaca cativa ani si o sa ai destula experienta o sa-ti dai seama ca daca stii sa bagi CO2 cum si cat trebuie nu mai conteaza cu ce fertilizezi atat timp cat ai NO3 undeva intre 10-20 , PO4 intre 0.4-1.5 si Fier aprox 0.5
Am incercat cel putin 5 feluri de fertilizanti de top sa zic asa de pe piata si nu am vazut nici o diferenta . Am fertilizat cel putin 2 luni cu fiercare fertilizant
Uite si un filmulet scurt cu telefonul , dupa ce am fost in concediu 10 zile
In dreapta jos nu prea creste nimic , "greseala de design" , cioata din dreapta fura lumina prea multa, sunt niste crypto hobit acolo dar nu se vad ca au culoare maro inchis
Gabi C wrote:Baieti am comis-o . Mor de nervi . Am avut in bazinul mic o femela de colisa de miere . Am avut - o si si in setupul trecut . Ma tot gindeam ce sa fac cu ea. Am vazut aseaea planarii si zic hai sa o bag in bazinul mare . Greseala maxima . Azi cind m-am intors de la munca nu mai aveam nici un crevete din asta nou . Ia halit javra pe toti . Si culmea a mincat si din aia rosii . Mai am 2 din 10 . Nus ce dracu a apucat-o . Acu tre sa iau altii de aia faini daca mai gasesc ... daca nu astea au fost ultimele poze cu genu asta de creveti ...
Cand dai la pesti sa manance da-le si la creveti , mananca ei alge cat mananca dar au nevoie si de proteine
la toate le-am dat restart, am trecut pe leduri de putere nu benzi, si daca nu esti atent cu echilibru dintre lumina, culoare lumini, co2 si nutrienti esti pa, algele isi fac de cap nu va spun prin cate alge am trecut si tot nu stiu sigur unde am gresit.
incearca cu lumina putina sub 0.5 w / litru si co2 MULT , nu o sa vezi alge
Baga plante cu crestere rapida , cat mai multe si creste doza de co2 , deja ai probleme din ce vad in poza .
Alge peste tot si plante ingalbenite cu crestere "pipernicita" sa zic asa , daca nu schimbi radical ceva in 2 saptamani o sa moara toate plantele