[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: johnny
Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
170 .
Vand reactor bubble magnus 80 cu garantie ,astept aferte de Pm.
Se da reactor bubble magnus 80 ,Cumparat de la noi de la Aqua life cu garantie.Mie nu imi este folositor.Astept oferte pe Pm.
Nici eu nu as avea incredere in jonny,mai bine in johnny Respectele mele Domnule.
Am tot montata la lume si a venit intr-o zi sa mi fac si mie una,am pus si descarcator cu cartuse debosabile sa fie ca tot il aveam in casa .Si sincer isi face treaba ,protectia stalinista
Sigur cu placere
Din pacate eu cand mai am timp mai fac si protecti la supratensiune si subtensiune.
Ok cum spui tu ,ma bucur ca ai o protectie buna
Sigurantele diferentiale de 10miliamperi se pun la cazi la max 2 metri distanta sa fie eficiente,nu se folosesc la circuite in tablou.Ezista in instalatia electrica curenti reziduali si sar putea sa declanseze.SI nu se pun pe general,Crezi ca de prosti se pun sigurante de 300 mA pe general.
Nu vreau sa fiu rautacios dar tiai schimbat siguranta si ai lasat niste TGde doi bani in tablou,Unde este protectia selectiva ?ai general de 25 amperi si pe prize banuiesc tot de 25 amperi.
Multumesc de sfat,dar de ce esti nervos?
Incearca si pune faza in bazin o mana pe nul si cealata in bazin si vezi daca declansaza diferentialul Oricum un transformator separatie galvanica este mai mult decat un diferential.Siguranta diferentiala este intradevar buna la o casa.
Este buna intradevar siguranta cu diferential ,dar la acvariu nu va declansa .Mai documenteazate ,la bazin cu apa trebui transformator separatie galvanica.
Multumesc se poate inchide.
A plecat catre Elven sa o stapaneasca cu placere Se poate inchide.
Valabil
Valabil.

Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Go to: