eu am o impresie vaga ca am 2 masculi. cu toate ca is destul de linistit, nu poate fi vorba de tinut in batista uda si uitat. ultima data cand a trebuit sa ii mut imi plecau cu plasa prin acvariu, desi o tineam bine in mana.
de 2 saptamani is singuri in acvariu si nu dau nici un semn de dragoste.. la inceput cel mare il alerga pe cel putin mai mic, diferenta nu e mai mult de 1 cm, il alerga in jurul buturugii din acvariu. dupa 2 ture se intorcea si dadeau bot in bot.
nu am mai vazut scene de "pupaturi" acu in majoritatea timpului inoata umar la umar, si din cand in cand timp de juma de ora fac ture de sus in jos pe o laterala. non stop.
nu sunt sigur 100% dar parca oo-urile arata cam la fel
eh.. asta e.. sa vad daca mai evolueaza . speram ca intr-o luna sa fiu edificat. au mai ramas 2 saptamani.
ai dreptate. nu m-am gandit la asta initial.
prin urmare cred ca o sa fac 2 "complexe de locuit"
alge lungi falfaietoare.. am avut odata intr-un acvariu mic, prinse de pereti alge verzi (nu bag mana in foc pentru culori), lungi de vreo 3-4 cm, care se unduiau ca un covor in curentul de la filtru. as fi vrut sa reproduc efectul, dar cumva mai controlat.
o intrebare cam ciudata.. dar vreau sa fac un "complex" de locuit pentru ancistrusi, din vreo 5-6 nuci de cocos.
nu as vrea java decat ca ultima solutie.. m-ar interesa mai mult niste alge lungi falfaietoare. cum as putea sa le "produc" peste nucile suspomenite ? eventual "reteta" sa mearga si la pietre.
pentru guppy si xifo parerea mea e ca nu are sens.
daca avaei niste scalari, sau alti pesti care necesita o farama de lumina ca sa nu pape pui noaptea ...
damn.. de abia am venit din bucuresti si is ud. scuzati de exprimari, scriu si eu pana se umple cada.
fetele au ajuns cu bine, nu prea au sanse sa faca fericit masculul mare de ancistrus.. e un monstru cam de 10 cm, dar pe ceilalti 2 care is de talia lor, cred ca o sa ii faca
s-ar putea din cauza apei.. ca am vrut sa fac schimbul regulat de apa, am scos cam 20-30% din acvariu.. si am vazut ca apa de schimb era cam ciudata (cam tulburica). asa ca am lasat acvariul neumplut, si am pus alta serie de apa la decantat.
pe maine o sa completez.
pozitia asta ar fi un semn de boala ? nu i-am mai vazut de vreo 6 luni stand asa... pe fundul bazinului, si inclinati pe o parte ..... ultima data cand au stat asa.. le dadusem prea multa mancare.. asta nu e cazul acuma. stau cate 5 min.. si apoi inoata ... in 10 min se aseaza la loc. si tot acolo. fac 2 ture de bazin, si inapoi pe o parte.
mucus in exces nu secreta, inotatoarele sunt stransa langa corp cand stau jos, si creasta zburlita.
daca mai astepti.. poate ne combinam cumva
eu sper ca mi-am pastrat o pereche.. desi tare imi e ca au acelasi sex, la araldq au ajuns 4 de ai mei si 4 de la liviu. speram sa obtinem 2 perechi, si o sa mai ramana de dat. asta daca mai ai rabdare cam 1 luna.
sunt o tara discromat dar ai pietris colorat in acvariu ? ce dimensiuni mai are acvariu tau ? e tot acela vechi ? un cordifolius creste destul de mare, mie mi-a ocupat o mare parte dintr-un acvariu de 130x50x60.
Only consider buying this fish if you are serious about fish keeping. Minimum tank size is 4 feet. You will need 100 gallons for every mature pair of Oscars. Excellent filtration is also a must.
1 galon = 3.7 aprox litrii.
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic
The problematic instruction:
----------
==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm]
----------
Java backtrace for programmers:
----------
freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic
at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111)
at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221)
at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92)
at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167)
at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428)
at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102)
at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92)
at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199)
at freemarker.template.Template.process(Template.java:259)
at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262)
at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233)
at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191)
at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433)
at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128)
at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102)
at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109)
at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286)
at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437)
at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366)
at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)
Messages posted by fr0ggy
Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor