[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Carasi aurii  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
eugen2265
Member
[Avatar]

IP:

Va salut dragi acvaristi.Donez 2 carasi aurii ,deoarece stau intr-un acvariu de 40L( Acvariul fiind al unui coleg de serviciu ) ceea ce e cam foarte mic pentru ei. Eu ii am de un an de zile.La cumparare aveau cam 3-4 cm.Donatia se face in zona Cringasi. Atasez si o poza. Tel. 0730 14 22 36 Eugen
[Thumb - 2014-03-19-1311.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 25/03/2014 11:18:50

[Email] [Yahoo!] [MSN]
Moromete
Junior member
[Avatar]

IP:

Va salut din nou!

Carasii de la Eugen , au ajuns la mine. Stau amandoi intr-un acvariu de 100L. S-au acomodat, se joaca, etc. In seara asta le-am pus si niste plante, sper sa nu mi le scoata.
Ieri si astazi am observat ca unul dintre ei este alergat de celalalt. Este o alergatura tipica ca atunci cand vor sa depuna icre. Il alearga si il loveste cu botul in burta(cel mare pe cel mic). Eu am mai avut acvarii cu carasi, iar pana sa depuna icrele, masculului ii ieseau niste bobite albe pe lateralele capului. Acum insa nu este asa. Doar se joaca sau li s-a facut de... ?
Sper ca saptamana asta sa le fac niste fotografii. Sunt ca doi purcelusi.

Forum Index » Donatii
Go to: