[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: johnny
Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
300.
E alta viata se vad semne de bine
Schimburi mici de apa in jur de 10%dar nu in fiecare zi ,sa nu deciclezi bazinul.Cu uv ai de castigat mult ca timp.
ups vision pro blue lam folosit in jur de 2ani si ceva pe un sistem de supraveghere,acumulatori sunt noi neformatati.
Treab cu UV e ca poti face sterilizare totatal cum este cazut la bazin sau partiala debit mai mare la apa .Eu zic sa mai reduci lumina si trebui sa se vada rezultate dar e de durata,
350 .
400 lei .
Cu ce ai tratat apa cu alpha sau biotopol?
Vand ups 1000va folosit de mine de nou +doua bateri noi de 12v 24 aperi bucata .
Nici eu nu stocam apa ,schimbam atat cat sa nu scada temperatura foarte mult .Si imi aduc aminte ca era iarna cand era apa rece.Rabdare si tutun.Sau uv pe viitor sa meraga noaptea cel putin 5-6 ore si scapi .
O poza veche cand aveam oscari cu apa cu infuzori
Cand aveam oscari si inca nu stiam de lampa UV am patit si eu de cateva ori si ma ajutat un om crescator de pesti.Reduci lumina cat mai mult ,mancare deloc cateva zile si schimb de apa 5 zile 20-30 %.Si de fiecare data a mers.
Haru de la jbl incearca cu el.
Am inteles ,da trebuiesc schimbati ciorapi destul de des.Sper sa dea rezultate bune buretii
Ce debit vei folosi la pompa de recirculare ca retur,mi se pare cam mult burete acolo va optura mult debitul la apa. Mai ales daca se va incarca primele straturi ,te-ai gandit si la ciorapi de bumbac sau nylon.
Fac valuri sa o linisteasca
A venit ?i la mie mosul
Multumesc se poate inchide.
Nu tot ce e led si consuma putin e bun.Mai ales la acvaristica ,adevarat mai bine beutura decat aruncat bani degeaba

Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Go to: