| Message |
|
|
|
aproximativ 7 masculi tineri (cca 4 luni) si 2 femele de aceiasi varsta. Doar pentru Bucuresti, nu trimit in tara (sau daca aveti drum se pot rezerva).
ROG SERIOZITATE
astept pm
|
 |
|
|
|
reducere 80RON pana duminica
|
 |
|
|
|
Multumesc inca o data tuturor pentru ajutor si sfaturi. Se poate inchide, multumesc
|
 |
|
|
|
OK, multumesc mult pentru raspunsuri si sfaturi.
In ceea ce priveste neonul, credeti ca am sanse sa gasesc unul mai puternic (40-50W) la dimensiunea de 75 cm?
|
 |
|
|
|
OK, o sa vad ce pot sa fac sa remediez problema. Ideea e ca sunt total antitalent si nu ma pricep sa adaug un nou tub....si la o lungime de 75cm nu gasesc tuburi mai mari de 25w....
Narcis, ce sticksuri recomanzi pentru fertilizare? un nume de firma se poate? Multumesc
|
 |
|
|
|
Oare daca pun un neon cu spectru special pentru plante ar mai remedia problema? Am vazut pe net un AquaGlo (lungimea neonului este de 75cm si nu prea am multe optiuni...). Inaltimea este de 40cm (30cm coloana de apa)
|
 |
|
|
|
Buna ziua tuturor,
Vreau sa va retin atentia cu o problema legata de posibil dezechilibru in ceea ce priveste nutrientii pentru plante. Am un acvariu de 100litri plantat easy (Microsorium, Bolbitis, ceva moss si Valisneria). Dotari:
1. Lumina ......... cam slabuta (neon Sylvania 25W + reflector)
2. Fertilizare - saptamanal Easy Life ProFito
3. Sursa carbon - bomba CO2 cu difuzor activ (o sticla de 0,5litri cu un furtun prin care curge apa expulzata de un filtru pentru acvarii de max. 50 litri ), Easy Carbo 2ml zilnic
4. Microsorium, Bolbitis si moss-ul sunt ancorate pe lemn, Valisneria in substrat inert pietris granulatie max 4mm
Frustrarea mea este urmatoarea : pentru Microsorium si Bolbitis nu am probleme, in sensul ca am observat lastari/frunze noi pentru ambele....deci sa zicem OK (cu toate ca mi se par un pic cam deschise la culoare frunzele de Microsorium). In schimb, Valisneria nu este deloc "fericita", in sensul ca au mai ramas cateva din frunze, restul se ingalbenesc si se desprind, fara semne de noi lastari/frunze.
Asadar, va rog sa-mi dati cateva sfaturi in ceea ce priveste remedierea problemei..
1. ce fertilizanti ar mai fi indicat sa adaug? eventual denumiri comerciale mi-ar fi de mare ajutor
2. este necesar sa cumpar ceva teste de apa? de care si de la ce producator?
3. sa cumpar fertilizanti pentru radacini de plante? ma gandesc la Valisneria binenteles......si din nou ce firma recomandati?
Multumesc tuturor anticipat pentru sfaturi
|
 |
|
|
|
Standul s-a dat. A ramas acvariul (capac, 2 neoane din care unul de rezerva) - 100RON. Bonus instalatie CO2 de la Tetra cu 1 butelie noua si una cca 1/2
|
 |
|
|
|
Am rezolvat. Multumesc de gazduire, se poate inchide
|
 |
|
|
|
Salut
Am si eu o rugaminte, m-ar interesa dimensiunile pentru filtrul Tetratec IN 600 Plus. Am un Biobox2 fara pompa si vreau sa vad daca incape intr-unul din compartimente.
Multumesc anticipat
|
 |
|
|
|
Cumpar o gasca de aproximativ 20 neon tetra si/sau cardinal tetra
Astept pm. Multumesc
|
 |
|
|
|
am uitat sa precizez un lucru important. Se livreaza doar in Bucuresti
|
 |
|
|
|
Multumesc pentru plante, le-am pus in acvariu si sunt superbe
|
 |
|
|
|
200 RON ultima strigare
|
 |
|
|
|
230 ROn tot pachetul
|
 |
|
|
|
Am de vanzare un acvariu MP Eheim de 63 litri (Aquapro) si standul aferent tot MP, capac original cu neon original care a functionat cca 5 luni si unul Sylvania Grolux cam de 5 luni. Acvariu nu prezinta zgarieturi si nu a avut substrat (plantele care le-am avut au fost Microsorium pe lemn). se vinde fara filtrul intern care s-a defectat.
Pret 250ROn negocialbil tot pachetul
|
 |
|
|
|
Salutare, daca mai e valabila oferta m-ar interesa si pe mine Ricia.
Las si un nr. de telefon 0744635374 Mihai.
Multumesc anticipat
|
 |
|
|
Ce zici de niste Boraras Brigitae ca pesti? eu i-am descoperit destul de recent si-mi plac la nebunie  . Cred ca vreo 3-5 bucati ar da dinamism acvariului
|
 |
|
|
|
Scuze daca va sacai prea mult. Ca alternativa la scalari as putea sa pun gurami perlat? am citit ca sunt cat de cat mai pasnici...........
|
 |
|
|
|
Silviu, daca te decizi sa-ti iei un nou acvariu, sfatul meu este sa-ti iei unul de minim 150litri. Pana acum doua saptamani am avut timp de 2 ani un acvariu de 64 litri si pot sa-ti spun ca intotdeauna am avut frustrarea ca sunt limitat de volumul acvariului si nu pot sa-mi iau speciile de pesti care-mi plac. Este adevarat, pentru un incepator 60litri este suficient, DAR dupa cateva luni, daca stai de el o sa intelegi cum sta treaba si o sa-ti doresti inevitabil mai mult. Acum, daca esti limitat de spatiu, poti sa-ti faci inclusiv unul la comanda, ceva gen cub, dar tot de volum mare.
|
 |
|
|