[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: MishuM
Forum Index » Profile for MishuM » Messages posted by MishuM
Bravo si felicitari pentru decizie, din pacate putini sunt cei care accepta sfaturile extrem de pertinente ale colegilor cu mai multa experienta (am vazut cine te-a sfatuit........).

Acum ca ai ramas fara carasei, citeste despre ciclarea acvariului, fa-o cum trebuie ....... si cu rabdare sunt convins ca vei reusi.

Daca totul merge bine, dupa 2 saptamani da-mi un PM si voi fi extrem de bucuros sa-ti donez o gasca de creveti RCS
Off, mereu uit cate ceva . Pestele sta langa incalzitor pentru ca acolo apa este la temperatura de 26C, neavand filtru apa nu este circulata si automat temperatura nu este uniforma in acvariu
Nu stiu care sunt resursele tale financiare, dar iti recomand cu tarie un filtru. Ca sa nu ocupi spatiu in acvariu, exista varianta de filtru "hang-on" ceva de genul http://www.nevertebrate.ro/Filtru-Cascada-Classica. Betta este un peste destul de sensibil si o sa ai in curand probleme, poate chiar o sa-l pierzi. Cat despre melci....Vallisneria nu este chiar in siguranta cu ei si asa cum s-a mai spus cam mic acvariul pentru ei.

O sugestie ...... ar merge si ceva lemn la tine in acvariu, ar da un contrast frumos
Se poate inchide, multumesc pentru gazduire
Filtrul s-a dat, ramane pompa de aer. Accept si schimburi cu o radacina plus diferenta
Muuuult prea multi pesti pentru acvariul tau. Si un pic cam haotic. Daca tot vrei sa-ti faci mana pentru un acvaru mai mare, cred ca ar fi indicat sa incepi cu setup-ul, cu plantele, cu aparatura etc si dupa aceea cu diverse specii de pesti si/sau nevertebrate
Datorita neseriozitatii celor care s-au aratat interesati de diverse articole, de acum NU mai fac rezervari. Asadar, au mai ramas 2 articole si anume:

1. Pompa de aer Resun AC-9601 folosita cca 2 ore (deci noua) - 10 RON
2. Filtru intern Resun SP-600 pentru acvarii nano, folosit cca 2 luni - 15 RON

Primul venit primul servit. Preturile nu sunt negociabile (nu vreau sa creada nimeni ca stau in 25RON, mai bine le-arunc sau le dau unui incepator/copil etc - consider preturile pe care le-am cerut mai mult decat decente).
Filtrul intern Eheim Aquaball 130 si maternitatea au plecat catre "zvarr", sa le foloseasca sanatos. Piompa de aer si incalzitorul rezervate.

Ramane filtrul intern Resun SP-600 pentru acvarii nano
Pozitiile 3 - Pompa de aer Resun AC-9601 folosita cca 2 ore (deci noua) - 10 RON si 4 -Filtru intern Resun SP-600 pentru acvarii nano, folosit cca 2 luni rezervate MAYA
Incalzitorul rezervat aLLx.

Pozitiile 3 - Pompa de aer Resun AC-9601 folosita cca 2 ore (deci noua) - 10 RON si 4 -Filtru intern Resun SP-600 pentru acvarii nano, folosit cca 2 luni - 15 RON revin in vanzare
Filtru si maternitate rezerate zvarr.

Pompa de aer si filtru Resun rezervate babanukriss
Reduceri pret:
1. filtru intern Eheim Aquaball 130 (specificatii si pret aici http://www.happypets.ro/eheim-aquaball-130-p-870.html). Are 1 an si functioneaza impecabil - 50RON
2. Incalzitor 50W Jager - are 2 ani, dar a fost folosit cca 3 luni - 25RON
3. Pompa de aer Resun AC-9601 folosita cca 2 ore (deci noua) - 10 RON
4. Filtru intern Resun SP-600 pentru acvarii nano, folosit cca 2 luni - 15 RON
6. Maternitate - 5 RON.

Accept si schimburi - ma intereseaza o radacina deosebita, un neon T8 de 75cm preferabil cu spectru pentru plante etc
hranitorul s-a dat, restul valabile
Hranitorul rezervat pana maine
Warm Tone. Pun si un link cred eu edificator http://www.youtube.com/watch?v=u4kH9exbLAI
Am facut un recensamant cu ce am prin casa si consider ca nu-mi mai sunt de folos. Asadar:

1. filtru intern Eheim Aquaball 130 (specificatii si pret aici http://www.happypets.ro/eheim-aquaball-130-p-870.html). Are 1 an si functioneaza impecabil - 70RON
2. Incalzitor 50W Jager - are 2 ani, dar a fost folosit cca 3 luni - 35RON
3. Pompa de aer Resun AC-9601 folosita cca 2 ore (deci noua) - 15 RON
4. Hranitor automat - 15 RON
5. Filtru intern Resun SP-600 pentru acvarii nano, folosit cca 2 luni - 20 RON
6. Maternitate - 5 RON

sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei
Pestisorii s-au dat, multumesc pentru gazduire. Se poate inchide
rezervat pana duminica
rezervati pana maine

Forum Index » Profile for MishuM » Messages posted by MishuM
Go to: