[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sorin18_my
Forum Index » Profile for Sorin18_my » Messages posted by Sorin18_my
Cei care vor pozele de la capacul respectiv ma gasesc pe yahoo messenger si le trimit ca pe galeria forumului nu reusesc
razvan wrote:daca era cumva vorba de capacul facut de akademic, mai ai de asteptet, omu' e in honey moon ;)

Nu razvan, nu despre ala vorbea, este unul facut dintr-un material dar nu stiu exact, oricum daca vrea am eu toate pozele de la capacul respectiv dar nu reusesc iarasi sa pun in galerie o sa mai incerc
Dolly wrote:
Sorinel18_my wrote:Mi-ai facut sa rad razvan )

Mie mi se pare de plins, nu de ris...Vezi cum ii "decorezi" si pe discusi....Un acvariu nu e un pom de craciun.

Dar a zis cineva ca o sa mai pun pietris colorat .Nu.
Cand imi voi planta acvariul o sa intreb inainte.
O sa pun poze cu acvariul cu discusi si o sa fiti multumiti (cand o sa imi iau)
razvan wrote:froggy, pacat ca nu e si leo
sorinele, fereste-te sa mai apari la circiuma, cit timp ai pietrisul ala "frumos xxxxxxx" ;)
da-o dreaqu da™ treaba, noi bestelim nou venitii, si tu "veteran" dai cu mucii in fasole?
in ce vrei sa-ti creasca echinodorusul ala?

Deci pietrisul va mai sta pana dau carasei (cand are timp Madalin Dorobantu sa vina sa mi ia )ca dupaia discusi care mi voi lua vor sta in acvariu steril 3 luni si dupaia imi voi lua alt acvariu pt ca vor creste si discusi si va creste si planta !
Pana atunci nu cred ca o sa se faca in asa fel incat sa nu incapa in acvariu .
Acvariul e acelasi 90 de litri dar nu va mai fi multa vreme.
Mi-ai facut sa rad razvan )
La care rame te referi cele din pamant sau tubyfex?
Teo wrote:Chiar asa nu este nimeni pe aici care poate confectiona un capac??

Da chiar e asa greu sa te apuci tu singurel sa il faci ? Dai un search pe forum sa vezi modele de capace facute de membrii forumului sa vezi
Incearca cand te duci la peste sa prinzi cu halaul pestisori mici vi si sa ii bagi in acvraiu sa vezi ce mananca
MARELE ALB wrote:
Sorinel18_my wrote:Da 432 de litri dar nu merg scalarii cu africani ?
Cu cichlidae africane? Nu. Au cerinte diferite.

Ms ,ce zici tu acolo beauty ca sunt vre-o 25 se numesc ancistrus
Aici
Da vreau,vezi ca ti-am scris pe msg si pe pm
Da 432 de litri dar nu merg scalarii cu africani ?
Nu prea cred e prea micutza sa faca pui parearea mea
Parerea mea e ca scalarii nu au ce cauta cu neoni daca vrei sa ajunga mancare pt iei treaba ta smilie
Hai nu va inchesuiti ca o sa vina si de la mine in curand fara numar moka
Uitati si o poza am gasit-o prin galeria utilizatorilor ,si planta mare din dreapta din colt aia e echinodorus cordifolius Aici poza
razvan wrote:echinodorus...... de care mocca?
tenellus, amazonicus, uruguaiensis, cordifolius?????

Sorry ,echinodorus cordifolius as vrea daca se poate
Vreau sa va intreb daca da cineva Echinodorus moka macar un fir mititel ca se face ea mare ?
Oferta mai e valabila aquael fan mini pt acvarii 30-60 litri il dau cu 280k
Va rog nu ma inghesuiti .
Filtrul e cumparat de o luna jumate mai are garantie inca 10 luni jumate
betta_splendens wrote:
Midal wrote:Vand si eu un hranitor automat Chef impreuna cu un tub de mancare....este nou-nout...folosit numai de doua ori pentru a fi probat...in magazin si acasa...detalii pe pm

din ce magazin la-a luat????? da-mi si mie te rog e-mail la americanu@gmail.com

Ti-am dat eu mail si pm ca am un aquael fan mini de vanzare si poate ma rezolvi si pe mine
Pirania wrote:Da, cu cea mai mare placere, eu stau la Parcul Moghiorosh, deci daca vrei da un tel la 0724253400 (sau sms) si vin cu ''marfa'' , ca nu mai am loc de ei ...

Dar dc nu raspunzi la sms ? sau cum pot sa dau de tine?

Forum Index » Profile for Sorin18_my » Messages posted by Sorin18_my
Go to: