[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sorin18_my
Forum Index » Profile for Sorin18_my » Messages posted by Sorin18_my
Pai vezi ca se cumpara la metru furtun cu diametru mare,si daca vrei sa nu tragi si pesti ori ti mana la capatul furtunului sa scoti doar apa si murdarie,ori pui un fel de plasuta ca sa intre numai apa si murdaria fara pesti.
Succes
Am inceput de la zero ,cu 7 pui de discus pigeon blood intr-un acvariu steril.
Acvariul -90L(nu o sa fie pt foarte mult timp )
Temperatura-28.5
Hrana-Mixtura de inima de vita
-Sera Discus Color Red
Plante- Echinodorus cordifolius(maricika)
Filtru-Resun sp-900L
Pompa de aer-Resun Ac-9600
Incalzitor -Resun cu termostat 75W
Am pus si niste pozeAici
Sper sa va placa,astept pareri pro si contra si sugesti
Multumesc
Gata m-am lamurit cum e cu mixtura ms pt raspunsuri.
Puteti Inchide topicul !
Rezolvat
A uite am gasit ceva citeste asta sa te lamuresti :

Pe perioada de crestere, discusul se va tine in carduri (10-12 pesti in 100 de litri), astfel asigurandu-se concurenta pentru hrana, siguranta oferita de grup in momentele de panica, creerea unei scari ierarhice. Totodata grupul ofera posibilitatea de a se forma cel putin doua perechi, dealtfel, discusii vor fi tinuti in acest fel pana ajung la maturitate si incep sa se formeze perechile, urmand a se pastra numai doua perechi intr-un bazin de 100 de litri.
Sunt inca pui si plus voi schimba acvariul
Gata am gasit o reteta, si asi vrea sa intreb cum pun vitaminele din reteta le dizolv in putina apa sau le pun asa direct in compozitie ?(vitamina A,calciu)
Dau doi sanitari moka un sanitar fosillis femela matura si inca un catfish care nu stiu cum se numeste poza cu amandoi Aici
Plz urgent !!!
Cu o bormasina de electrika(de mana) ,sau cu un cui incins.
E foarte usor chiar nu inteleg dc ti-e asa greu :sic:
Va scriu sa va anunt ca am scapat de pietrisul colorat , am vandut caraseii si acuma am acvariul steril(doar melci si echinodorus cordifolius) pregatit pentru a lua in primire 4 discusi pigeon blood .
Mai vreau sa va intreb daca imi puteti impartasi si mie o reteta(mixtura de inima de vita)mai usor de preparat,ca poate imi reuseste si nu o sa mai fiu nevoit sa imi cumpar de la alcineva si in plus poate imi da g.g cele doua exemplare care zicea el
Astept retete :sicplz)
Ba e un incalzitor foarte bun dar si destul de scump
shyck wrote:ce se inghesuie lumea

v-am trimis eu skema

have fun :p

Daca nu te superi trimite-mi si mie schema respectiva ms
AOL wrote:Ce va tot chinuiti cu atatea caapce? Puneti-va HQL si nu ati terminat!

La ce te referi AOL cu HQL?
soare wrote:cum as putea sa imi dau seama daca neonul meu este gravid? am 9 neoni. 1 dintre ei este exagerat de gras... chiar daca nu le dau sa manancelui...

Razvan a inteles din spusele tale ,ca daca e neonul umflat e gravid ,si de asta te-a intrebat daca sti ca neoni nu nasc pui vi
ashavodaz wrote:numai acolo nu am mai cautat ... 10x
acum mai vin cu o intrebare, puii de pomacea pot fi mancati de guppy? am citit ca sunt categorii de pesti care mananca puii, dar parca nu am vazut niq de guppy

Exista si categorii de pesti care mananca melci maturi (carasei), dar guppy nu ii mananca,adica eu cand am avut guppy si melci mici nu am avut probleme
Magda wrote:
Puteti sa va faceti o imagine despre acvariu uitandu-va aici

Da magda nu merge linkul.
arathemis wrote:Unde pot sa vad acvariul? Ca nu-l vad :-) .

Chiar te intereseaza sau postezi aiurea smilie ,nu vezi de unde e magda si de unde iesti tu?
Cu placere ,si cred ca topicul poate fi inchis !
Jack wrote:Hi hi hi - pai conteaza - motivul pentru care vreau sare in bucati cat mai mari este acela ca vreau sa imi fac o veioza din sare...am vazut pe la niste magazine - si nu am 2 milioane sa dau pe o veioza - si sper sa mi-o construiesc singur...

Daca ai chef sa calatoresti :sic: ,eu mi-am luat o bucat mai mare acum 1 an cand am fost la Ocna Sibiului se gasesc pe dealurile ocnei acolo dar trebuie sa iti iei un ciocan sa te apuci sa o scoti din pamant (eu asa am facut )
Rezolvat !
S-a mai vorbit destre asta , uite citeste aici cand ar trebui sa nasca :
betta wrote:Femelele de Molly pot naste cam o data la 23-30 de zile in functie de varsta si de conditiile care l-i se ofera.
Numarul descendentilor este deasemenea in functie de varsta femelei (la primele nasteri 5-10 pui iar mai apoi chiar 30).
Desi femela nu prezinta in mod normal fenomenul de canibalism este recomandat ca bazinul de nastere sa fie puternic plantat pentru ca puii sa se poata refugia (oricare dintre speciile plutitoare, "filigranate" sunt numai bune: Riccia, JavaMoss, Lemna minor, Pistia, Eichhornia-datorita radacinilor sau Elodea, Limnophila)

Daca ai separat femela prea devreme nu-i mare baiul. Mai cauta referinte pe net si... succes!

Later edit: Bine ai venit pe forum! Citeste cat mai mult si deoarece ai precizat ca ai "o multime de pesti" iti recomad sa te documentezi in ceea ce priveste numarul admis de exemplare raportat la marimea acvariului. Pe site (si-n forum) gasesti o multime de articole interesante!

Forum Index » Profile for Sorin18_my » Messages posted by Sorin18_my
Go to: