| Message |
|
|
CristiC wrote:
Da,e ok.Nu-mi vine in minte acuma cum ii zice,da' e safe.
Din pacate nu a trait...am pus-o impreuna in cutie cu cele 3 anemone viridis si cred ca au intepat-o sau ceva de genul... Cand am bagat-o in acvariu au sarit pagurii pe ea si au mancat-o jumate, mi s-a facut mila si am aruncat-o intr-un final  (
Din cele 3 anemone se pare ca doar doua erau vii, astept maine sa vad ce se mai intampla prin acvariu.
Asa rau imi pare de chestia aia roz...mor de oftica.
|
 |
|
|
Marti wrote:
ptmdanezu wrote:
darthradu wrote:Pana la urma la ce ora a ramas?
o sa va ajut eu sa va luati orateniile, ma voi vedea cu fratele lui sa le iau dupa care vin la locul cu pricina.
numai ca in loc de ora 17 cu siguranta va fi 18.
0736353135
Sa inteleg ca intalnirea va fi cu tine, la 18.00, la petrom?
 cam asa ceva...sa va imbracati frumos!
o sa vina si omul numai ca va intarzia putin
|
 |
|
|
darthradu wrote:Pana la urma la ce ora a ramas?
o sa va ajut eu sa va luati orateniile, ma voi vedea cu fratele lui sa le iau dupa care vin la locul cu pricina.
numai ca in loc de ora 17 cu siguranta va fi 18.
0736353135
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:De la Piata Presei, o iei pe soseaua Bucuresti-Ploiesti catre pasajul Baneasa. "Fantana" e o chestie de marmura cu arteziene, pe mijlocul soselei. De acolo mai mergi un pic si pe dreapta ai benzinaria Petrom.
stiu zona foarte bine insa n-am stiut ca asa ii spune la rondul ala.
multumesc.
|
 |
|
|
|
unde este mai exact miorita?
|
 |
|
|
Blue14 wrote:??tia sunt aia cu apa cicata de vânzare!
mama ....
In alta ordine de idei am vorbit de curand cu propietarul pentru un acvariu nano ce il are prezentat pe site, mi-a promis ca imi trimite pe mail 3-4 poze si cateva detalii despre produs...au trecut 3 zile fara sa primesc mail-ul.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Humbert wrote:
darthradu wrote:Du-l inapoi ca are si el familie de hranit.
si eu tot asa zic.
poate o fi crabu` celibatar ...
|
 |
|
|
Blue14 wrote:
ocean wrote:
mugurel wrote:Eu la pozitia anemonei fata de pompa ma ingrijorez, dac-o prinde pompa nu un pui ci mii de flenduri ti-o face.
Iar acvariul va cunoaste Armaghedon-ul.
Mut-o repede sau pune o plasa fina pe pompa ...
++++ Exact la asta ma gandeam cand am vazut poza, nea mugurel
Deci toti ne gandim la asta!
Eu as renunta la anemona ca nu prea are ce cauta in recif.....
Pai tu Blue iti poti face noul acvariul asa cum vrei.
Legat de anemona, nu vad cum ar intra in pompa pentru ca in spatele pompei pe unde trage apa acele linii sunt foarte subtiri. Pe langa asta, anemona sta de vreo 2 luni acolo si exista un spatiu intre ea si pompa chiar daca in poza nu se vede foarte bine.
Am incercat sa o trag de acolo dar nu prea pot, mi-e frica sa nu ii fac ceva.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
um02122 wrote:Buna!
Eu as face asa:
- cumpara-ti unitate de osmoza, tds metru si o galeata de sare cat sa te tina macar sase luni;
- scoate tot ce e piatra, nisip etc. si pune-le in inalbitor neparfumat concentrat (clor) cu o pompa de valuri (Hydor Koralia Nano 1600 e perfecta pret/calitate si suficienta pentru acvariul tau, ideal doua). Dupa o baie de 12-24 ore, scoti tot si pui in apa cu otet alb pentru cateva ore, de asemenea cu pompa de valuri;
- arunca tot ce ai in saculetii din filtru, curata bine filtrul AC50 si acvariul cu clor si apoi otet (dezinfectare si curatarea depozitelor de calciu);
- daca ai posibilitatea sa dai gauri, fa un overflow beananimal la acvariul mare si foloseste acvariul mic drept sump. Daca nu, foloseste acvariul mic pentru apa de osmoza, sau pentru carantinat ce vrei sa bagi in acvariu;
- cumpara pompa de recirculare de 2000 lph daca mergi pe sump + overflow;
- cumpara JBL BioNitratEx, JBL PhosEx/RowaPhos/Antiphos etc, daca mergi pe AC50 pentru filtrare;
- cumpara fiole Prodibio StartUp pentru apa sarata;
- cumpara un protein skimmer (cel mai ieftin e pe baza de piatra de aer si pompa, din cele venturi Tunze 9001 e ok;
Cand ai cele de mai sus, iti spun ce tre sa faci mai apoi.
Si incetati sa mai cereti/dati detalii de contact ale altor membri de pe forum pentru FB.
Discutiile ar trebui purtate pe forum ca sa beneficieze toata lumea. Altfel eu ma retrag.
Bleu, credeam ca s-a stabilit deja ca e Elven, nu Eleven si nici Elvan.
+1
Asculta-l pe batran, a punctat foarte bine la fiecare capitol.
|
 |
|
|
inca o am la vanzare sau accept diferite schimburi 
|
 |
|
|
|
haha buna tare asta
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:De obicei se mai deschide asa si isi expune "sfincterul" atunci cand ii este foarte foame.
E posibil sa se si divida, nu stiu 
nu ar strica un puiut de anemona 
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Cand i-ai dat ultima oara de mancare?
acum...
o hranesc saptamanal + ce mai prinde din macarea congelata ce o dau la pesti cam la 2 zile
dar intrebarea mea e: e de rau sau e de bine ?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Akaiu wrote:
217RON pt asa ceva????  Dau in mintea Inei si strig: O my gaaaaaaaaaaaaa!
e ok, multumesc. Imi face un coleg de pe forum...cred ca i s-a facut mila sau ceva de genu asta
|
 |
|
|
nu-l cauta bre, ca l-am vazut
|
 |
|
|
CreatoR wrote:E simplu dane, vb foarte serios. Vb cu dan ca e si aproape de tine si sigur iti face un super ATO pana in 100ron
aveti vreun site, magazin sa imi recomandati de unde sa cumpar toate componentele ?
ma gandesc ca decat sa dau 100 de lei pe componente si sa deranjez si omu sa ma ajute pe mine, poate gasesc unul gata facut pana in 150 de lei.
|
 |
|
|