[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: johnny
Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Donez pompa wp25 si controller,pompa nu merge sa stricat contrllerul merge .Nu dau alimentatorul si magnetul.Daca va este folositoare o du cu placere .
Se vede ca sa depus efort Felicitari pentru ambitie si rezultat,merita admiratie.
Atat de mult efort la proiect ca sa uzat si unghia la degetul mare
Multumesc se poate inchid ,am rezolvat problema
Nimic nici o varianta nu se poate face?
Detin un Ac HAILEA 250 .ma intreseaza si pe mine sa montez un senzor extern de temperatura Cine ma poate ajuta si pe mine contra cost.
Eu am avut un FX5 si intradevar are debit destul de mare ,cam 6 litri material filtrant in 3 cosuri poti pune dar are material grosier destul de generos.Este un filtru foarte bun la acvariu maricel si pesti mizerabil .Vezi ca are si consum destul de multicel si gandestete ca va incalzi ceva apa racirea motorului cu cel putin un grad.
Eu folosesc de ceva timp ,cu pesti destuli de murdari si schimb ciorapul la 7 zile.Mancare pe baza de carne care este destul de grasa.
http://aqua-life.ro/accesorii-acvaristica/saci-filtrare-microni-bubble-magus-nylon-pasla/sac-prefiltrare-nylon-mare.
Piatra ponce depinde de unde si ce ei ,ca se cam macina in timp Siporaxul se va colmata in cativa ani.Micromec este destul de bun ,matrix .Nu va face fata roca vulcanica la bazinul tau,o sa vezi ca trebui suplimentata filtrarea cu ceva mai bun
Sall cat material intra in Reactorul phosban 150.
Diversifica materialul filtrant in sump,nu stiu daca faci fata cu roca vulcanica doar.Oricum ai destul timp sa umpli sumpul Succes
Eu am patit cu sursele mean well de 24 v.
Poti sa incerci sa schimbi sursa sa vezi daca mai declanseaza difrentialul.Ce curent rezidual are siguranta?
Are aprox 2,700-2.800.
..
Vand recipient foarte bun pt reactor ,denitrificator .Detin doua bucati pret 80 roni bucata.
Sall ,da nu mai este valabil anuntul
Foarte tari Sa te bucuri de ei.
Si eu am dat gaura in bazin cu apa in el si pesti. Am chiar si un filmulet postat.

Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Go to: