| Message |
|
|
Bricostore 
|
 |
|
|
Daca fluv(i)alul tau este intern pune(-)l sa sufle aer(apa) pe suprafata apei  pentru o mai buna aerare .
mici editari facute de razvan.
daca tu nu ai pretentii la imaginea ta, eu am.
|
 |
|
|
Depinde si in ce zona vrei sa ajungi.
Podul Grand -Animax Turda
Piata Moghiorosi- Un petShop bine dotat
La Hosimin(statie de autobuz) cum vi cu 69 dinspre dr_taberei 
|
 |
|
|
Felicitari Ai putea sa modifici si tu poza sa incercuiesti macar un pui din poza ca nu vad nici unul 
|
 |
|
|
Da o sa abia loc 
|
 |
|
|
Sticla de 6 este cam la muchie pt un acvariu de 100L .
Pentru siguranta ta te-asi sfatui sa pui sticla de 8 parca suna mai bine 
|
 |
|
|
Cine are de vanzare un resun SP2500?
Stie cineva cam cat costa aproximativ? 
|
 |
|
|
Deci la Piata Moghiorosi este un PetShop si acolo dai comanta si iti poate aduce 
|
 |
|
|
shyck wrote:m-am gandit si la asta, dar logic, parerea mea, aerul cald tot in sus se ridica, si apoi daca se loveste de ceva o ia in laturi, deci tot o sa am 
Eu zic ca te incapatanezi  sa nu pui ventilator, este si un pik mai dificil de montat dar iti faci treaba cu el 
|
 |
|
|
Atunci rog un moderator sa inchida postul acesta 
|
 |
|
|
El nu are acolo facute dar poti sa dai comanda si iti aduce la preturi bune 
|
 |
|
|
mg_cmt wrote:totusi ...mar interesa..pe langa cel de 80 l al meu acesta este un senior 
Dai omului un pm sau cautal pe yahoo messenger ,si vezi daca mai este valabila oferta 
|
 |
|
|
Depinde in ce zona a bucurestiului stai in Dr.Taberei la Piata Moghiorosi la Alex avea niste betta crowntail superbi nu ai face rau sa te duci pana acolo sa vezi poate poate 
|
 |
|
|
georgian wrote:hai ca am nevoie de banuti: ------- reduc la 300RON adica 3.000.000 lei vechi.
Bay dar al naiba de mic e :wrong:
|
 |
|
|
Ori ai putea sa pui plexiglas sau geam intre suprafata apei si bec ,care sa fie taiat in asa fel incat sa fie lasat loc pt hranire si fire,ori poti sa pui un ventilator(de la calculator) la capac alimentat la un acumulator de mobil 
|
 |
|
|
koala wrote:... discutam ieri [ la intalnirea duminicala ] despre hrana pestilor ...
... asa ca m-am gandit sa va arat cum reusesc eu sa tin "in casa" ramele de pamant .......
Ramele de pamant pot fi date de mancare si la discusi ,ca m-am gandit ca e mai bine sa le dai mai multe tipuri de mancare la discusi(rame,mixtura,sera discus color red etc) Nu?
|
 |
|
|
johnny6600 wrote:Am si eu un acvariu facut din "termopan".Mai exact dintr-un geam care fusese folosit la ferestre tip termopan.L-am salvat de la o firma care redecorase.Dar nu am folosit ambele geamuri ci numai unul care era din sticla de 5 mm.Nu ajuta cu nimic sa foloseti ambele geamuri la un acvariu si in plus e foarte greu de facut.Geamul de termopan nu e diferit de cel obisnuit dar e posibil sa fie float ceea ce inseamna ca e mai rezistent.Daca vrei sa faci un acvariu, spui de cati litri vrei si iti vom spune ce grosime trebuie sa aiba geamul.Daca esti incepator mai bine cumperi unul, e mai simplu.
Dar mai e o solutie vezi ca pe forum aici sunt meseriasi care fac acvarii frumos lucrate si la preturi bune ,nu cred ca are rost sa te complici sa iti faci din termopan mai ales ca esti incepator
Uite o oferta de acvarii Aici
|
 |
|
|
TLD 830 cu Glo Fluora Merg foarte bine, un timp am avut si eu dar glo Fluora mi s-a spart  .
|
 |
|
|
INTROS wrote:Nu pot decat sa iti doresc ca discusii sa fie pentru foarte mult timp si asa cum ne lasi sa intelegem sper ca vei avea un acvariu mai mare in foarte scurt timp. Bafta cu ei ! 
Pai il iau cat de curand, cand fac rost de bani  .
Trebuie sa imi iau un acvariu cu tot cu masa ca nu am pe ce sa il pun si e cam costisitor sa imi cumpar si masa si acvariu dar trebuie sa o fac
Daca aveti vre-o oferta spuneti-o
fr0ggy wrote:daca tot ai de gand sa iei un acvariu mai mare, eu zic ca mai bine aveai ceva rabdare sa ii pui direct in ala. sper sa nu ai probleme la mutarea dintr-un acvariu in altul.
bafta si succese.
Doamne ajuta sa nu am probleme cu ei 
|
 |
|
|
Depinde cati scalari ai in acvariu trebuie sa ai minim 4-5 ca sa se aleaga o pereche.
Ce varsta au scalarii? 
|
 |
|
|