[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sorin18_my
Forum Index » Profile for Sorin18_my » Messages posted by Sorin18_my
Pozele de la instalatia de Co2 a lui aka47 Aicisi Aici
sinbad wrote:
2. Da, Razvan, exact ca ei arata. Cum se numesc?

Se numesc fosillis.
Schimburi de apa la 3 zile 30% din apa ,apa este statuta(intr-un butoi+incalzitor si pompa in permanenta in ea,este taman buna ).
Radacinile de la echinodorus sunt acuma complet bagate in nisip ,numai ca nu am pun inca poze noi.
Scuza-ma exact postul lui razvan nu l-am citit
Poze cu acvariul se poate?
Pai ca sa iti dam sfaturi zi ce planuri ai ,in ce acvariu vrei sa tii carasei ,cati etc...
In principiu unui singur carasel ii trebuie cam 50L .
gab wrote:Folositi ventilatoare si iarna?
Sau numai vara cand e prea cald?

Dar "ventilatoarele" se folosesc pentru a nu se produce condens inauntrul capacului,asta e principalul lor scop !!
E stiu ca e departe dar nu e imposibil de ajuns
Ai putea sa-l pui sa bata spre geam sau poti sa ii montezi la filtru ori un furtun sau o teava cu gauri date pe partea cu geamul , ca Aici
Depinde de cate kg ai nevoie ca daca vrei mult nu are rost de cumperi de la PetShop ,cel mai bine e de la depozit cu materiale de constructii .
La mine pe Prelungirea Ghencea gasesti ,sau la Valea Cascadelor .
Sper sa gasesti
Alte sugesti?
Ei au trecut printr-o perioada de acomodare ,adica statul in coltul acvariului si nu mancau nimika (este ceva normal)
Dar acuma au inceput sa se bata pe mancare si sa nu se mai sperie chiar la orice zgomot facut prin camera
Frumos acvariu imi place (mic si aratos)
white_angel27_2004 wrote:ce bani vrei pe ei ?

Omul nu a spus cat vrea, are pm !
Ce lungime are un TLD 89 Aquarelle ??
La cei 70L ai acvariului nu ai nevoie de un filtru asa mare
Chiar nu are nimeni un incalzitor mai mic asa dar sa fie cu termostat ?cu bani bineinteles
Dolly oferta lui g.g i-am trimis-o si eu dar....
mihaitech wrote:subscriu pentru melci pomacea si cei de substrat cine are de dat

Pirania deocamdata nu mai are pomacea dar maronii cred ca are toata lumea
Dragosman wrote:uite asa asa arata

Ms mult Dragosman pai va trebui sa cumpar si un SP-2500L ce sa fac nu am incotro .
Dar un incalzitor are cineva de vanzare ?chiar am nevoie am zis ca nu imi trebuie nou poate il iau mai ieftin
Si ai cumva vre-o poza cu el ?

Forum Index » Profile for Sorin18_my » Messages posted by Sorin18_my
Go to: