[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Akaiu
Forum Index » Profile for Akaiu » Messages posted by Akaiu
Sunt sigur ca si asta va hali pana la urma. Defunctul era disperat dupa aiptasii. Ii mai bagam cate o piatra din cand in cand si sarea pe ea instantaneu
Asta de-l am de o zi pare foarte blajin ba chiar un mare admirator si protector al aiptasiilor
Zsido wrote:Zilele trecute am cumparat unul de la Peti,cred ca mai are

Asta al tau se da la aiptasii? Al meu se holbeaza cu tandrete la ele si trece mai departe
Eu tin PO4 si NO3 sub control si pe background tot isi fac de cap ticaloasele astea, macar de pe pietre le-am ras cu apa oxigenata. Asa ca teoria asta cu fostfati/nitrati nu stiu cat de relevanta este.
Se poate inchide. Multumesc.
Aveti idee din ce "clan" fac parte sprancenatii astia mici?
Vad ca sunt zglobii si alearga sa prinda diverse prin apa
Hmmm...la mediterana nu prea sunt rosii. Am zarit una frumoasa foc- alba cu varfurile rosii dar era la adancime si nu era usor de scos.
una este crem cealalta verzulie cu varfuri mov.
Am 2 pietre vii de marea Mediterana. Sunt scoase direct din mare si aduse in apa. Fiecare piatra are si cate o anemona pe ea.
Nu am spatiu pentru ele asa ca le ofer la un schimb cu diverse vietati/fraguri.

Cei interesati pe PM.Multumesc.
Mah, tu ai ramas cu sechele de la marine Ce te agiti atat de tare cu denitrficari si toate instaltiile astea...? Sau poate ai gasit ceva corali de apa dulce si vrei sa le mearga bine ?
Exact cum ai zis...pe vremuri faceam filtrarea cu niste amarati de bureti si canistre si traiau pestii bine merci Nu le mai sufla in k.. ca nu-s pesti marini!

OFF: Pomuletul ala a inflorit la tine cat l-ai avut? La mine abia de ieri i-au iesit mustati...sper ca in cateva zile sa-l vad si eu inflorit.Probabil o fi si de la lumina (inca o tin mai jos decat normal)
Da, ar fi o optiune sa te muti in Anglia si sa aplici la Oxford..Bagi un masterat in limba engleza! Cred ca um02122 te va primi cu mare rag in gazda daca o sa ai grija de bazinele lui.
eu am xenia si nu s-a atins niciodata de ea.
Mda, este clar ca nu ai inteles absolut nimic iar gramatica ta este praf! Punctele de suspensie (asa se numesc) le folosesc si eu destul de des cu un anumit scop. De CRATIMA si de felul in care se utilizeaza ai auzit vreodata?

Iar faptul ca aici 'iti este lene' sa corectezi nu poate decat sa ma duca la gandul ca nu respecti deloc acest forum....discuti cu noi.... 'asea' la misto! Ceea ce este foarte urat din partea ta. Nu cred ca sunt 2 saptamani de cand te-a corectat Koala tot pe tema gramaticala.Te doare pur si simplu in cot.
Si noi astia mai batrani ne intrebam cum Dzeu de 60% dintre absolventii de liceu nu sunt in stare sa obtina diploma de bacalaureat....

"daca VA fi nevoie"........of, de ce au inventat astia cratima ca sa-i complice viata lui blue14 ........

Cel mai indicat ar fi sa lasi acvariul in pace si sa pui mana pe carte, in special cea de gramatica! Inainte de acvarii marine trebuie sa inveti a scrie in limba romana. Nu de altceva dar o sa incepi sa te uiti dupa fete si ai sa te faci de panarama daca le vei vei scrie mesaje de amor cu gramatica din dotare. Or sa rada toate fetele de tine. Daca noi nu contam macar pentru ele mai pune si tu mana pe carte.
Foarte curios sa crape 3 pompe una dupa alta in interval atat mic. Or fi ele chinezarii dar nici chiar asa! Si totusi vorbim de Jebao care nu-s chiar ultimele stifturi.
Ia verifica tot pe la instalatie/furtune.
S-au terminat.

Multumesc. Se poate inchide.
Daca esti din Bucuresti te pot ajuta eu.
Cei care vor sunt bineveniti, dar sa fie din Bucuresti.
Asta seara am primit de la Koala foarte multa Xenia pulsatoare. Cei care doriti si aveti nevoie va dau cu drag. Tineti cont ca provin din bazinul lui Koala asa ca sunt cu blazon
Tufa pe care o aveam eu dinainte s-a inchis instantaneu cand am introdus in bazin fragurii noi. Deci astia or fi cu mai cu motz
Orice model de biopelleti se consuma. Stai linisit ca nitratii si fosfatii sunt cel mai usor de facut. Macar sa ajungi tu cu ei la zero Bagi pestanii la ingrasat si-ti vor asigura ei NO3 & PO4.

vezi ce poti face la alga aia...pare a se intinde cam mult. Io am devenit paranoic vis a vis de ele

Forum Index » Profile for Akaiu » Messages posted by Akaiu
Go to: