[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: SunshIne
Forum Index » Profile for SunshIne » Messages posted by SunshIne
Pret 5 lei litrul.
Valabil
Vand filtru pt iaz/piscina STA-RITE T500 Germany

Pret- 500 ron sau schimb cu lampa uv-c sau pompa apa

Filtrul nu e nou si nu are pompa inclusa in pret.
https://www.poolplanet.fr/en/sand-filter/289-cristal-flo-sand-filter-pentair.html
Multumesc pentru raspunsuri! voi analiza indeaprope gravitatea pestilor, sper sa gasesc un tratament eficace si corespunzator. multumesc!
Nimeni?
Va salut! Am observat pe carasii din iaz puncte rosii insangerate precum cheagurile de sange, iar pe alt peste am vazut ca are niste firicele verzi precum algele. Iazul are 13000 mii de litrii. Am citit undeva ca albastru de metil este bun pentru dezinfectare. Ma puteti ajuta cu un sfat despre tratare? Multumesc!
Vand filtru pt iaz/piscina STA-RITE T500 Germany

Pret- 800 ron

Filtrul nu e nou si nu are pompa inclusa in pret.
salut! pot scapa de alga verde cu o lampa UV 36 W la un iaz de 10000 mii de litrii ?
Multumesc! pestii nu prea stau la poze
Cred ca in total vreo 4000 de lei asta include folie pvc, pompa, piatra sapat...
Salut! vreau sa va prezint iazul meu, l-am sapat anul trecut in luna mai, de atunci vreau sa postez poze cu el dar am tot uitat m-am dat cu altele...
Asa, iazul are dimensiunile de -450 cm lungime, aprozimativ 300 latime, un prag in jos de 40 cm pentru ghivece si altele, adancimea finala este de 120 cm.
iazul nu are sistem de filtrare (deocamdata)
Am o cascada cu o pompa de 1500 litrii ora ( si pe asta am sa o schimb cu una mai puternica)
Pestii sunt multi si jucausi am 5 crapi cu greutatea de 2 kg fiecare si cateva chilograme de caras dupa balta...
Plante am pus niste stuf si altele autohtone.
multumesc pentru sfaturi! azi o voi elibera in mediul ei natural!
Salut!
Anul acesta am construit un pond (il voi prezenta in alt topic) si m-am pricopsit cu o broasca testoasa prinsa de cineva pe o balta...
acum ca vine frigul nu stiu ce sa fac cu ea, mai exact sa o intretin. am inteles ca trebuie sa hiberneze in perioada iernii.
Acum cateva zile nu o mai zaream prin apa si nu stiam ce s-a intamplat cu ea si astazi am gasit broasca in cotetul porumbeiilor isi facuse culcus in fulgii acestora si era foarte amortita! va rog sfatuitima ce trebuie sa fac cu ea! multumesc!
cauta la nevertebrate.ro
donpisote wrote:Sincer nu stiu de unde va vin ideile astea. Am vazut in primul link un asa zis reductor la 20 usd. La cineva mai sus am vazut un asa zis reductor pe la 70 usd.

Multi fac bombe si alte prostii sperand sa faca economie la bani . Foarte putini fac un calcul pe termen lung daca merita sau nu bomba co2 fata de sistemul co2 pro.

Uite aici un regulator luat de mine care merge de 2 ani nonstop http://www.fish-street.com/hsl_co2_regulator?category_id=55 iar in acesti ani butelia de 3 kg a fost incarcate de 2 ori .

Pe langa chinuiala confectionari bombei si a tot felul de improvizatii , a cantitatii de co2 care nu este furnizata in mod constant bomba pe termen lung e si mai scumpa.

Eu m as gandi de 2 ori inainte sa ma apuc de astfel de cheltuieli.

cat te-a costat reductorul cu tot cu transport?
bine ai venit!
valabil
bine ai venit!
salut! eu iti recomand din experienta mea sa iti cumperi JBL Cistal Profi EX 701. ai tot ce vrei de la un filtru... nu curge nu e zgomotos etc... la incalzitor iti recomand Eheim.
la termometru iti ei ce vrei tu...
salut!

Sunt interesat de 10 fire de Blyxa Japonica si cateva poturi de Marsilea Hirsuta.

cat mai urgent!

Forum Index » Profile for SunshIne » Messages posted by SunshIne
Go to: