[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: SunshIne
Forum Index » Profile for SunshIne » Messages posted by SunshIne
Salut! Am o intrebare dece pe peretii acvariului am depuneri de tot felul...? Schimb apa 30% saptamanal, filtrul e un tetra in 600. Si un filtru atman 450 lh. Mancare dau pestilor dimineata si seara.
Cumpar moss si rcs. Doar din IF. Otopeni, Corbeanca, Tunari, Balotesti etc.
Salut! Si bine ai venit!

Arata foarte bine acvariul

Ai grija cu melcii, se imultesc foarte repede!
Se poate inchide. Multumesc!
Salut prieteni! Dupa cum spuneam si in titlu, cumpar filtru extern. Astept ofertele voastre! Rog daca se poate doar Bucuresti si Ilfov.
Bine ai venit! Foarte frumos acvariul

P.S cauta pe okazii instalatie CO2.
Buna ziua! Pozele postate sunt la o rezolutie foarte foarte mica, aproape ca nu se vad!
Filtrul ce pret are?
Bine ai venit! Ape limpezi!
Ok, am sa-l schimb cu unul special pentru butelie co2. Deocamdata vreau sa folosesc co2 din el, instinctorul este modelul C (stingator cu dioxid de carbon)
Regulatorul de presiune e conectat la instictor, robinetul e cel al instinctorului... Se potrivesc filetele
Am la el conectat un regulator de presiune. Pot fii probleme cu el?
Cred ca am sa renunt la guppy, sunt draguti, ambele femele sunt gestante... Nu vreau sa ma umplu de pui
Salut prieteni! Ce parere aveti de CO2 dintr-un stingator? (gazul e bun pentru plante)
Bine ai venit!
Ok, multumesc!
Salut! Pot adauga 5/6 neoni in acvariul meu de 60 litrii? In el se afla acum 3 guppy, 3 platty si 2 sanitari.
Va multumesc pentru incurajari!
Salut! Ma numesc Ionut, si sunt incepator in acest domeniu

Detin urmatoarele- acvariu 60 litrii

lumina 3 x 15 watt ( 1 narva day light,1 sylvania day light, 1 philips tld 83O lumina calda)

filtru Tetra IN 600 + Atman 450 lh

substrat, nisip din Honbach 2/4 mm ( nu am substrat fertil)

pesti, 3 guppy, 3 platty, 2 sanitari.

plantele sunt cateva, nu mai stiu cum se numesc.
"In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati urmatoarele reguli:
...
- Nu vor fi aprobate anunturi de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi"
...
Postarile care nu respecta aceste reguli pot fi inchise sau sterse fara atentionare."

Forum Index » Profile for SunshIne » Messages posted by SunshIne
Go to: